- Konu Sahibi rashabahar
- #9.861
kizlar anneler gunu yaklastigi icinn kucuk ev aletlerindee ev tekstillerinde inanilmaz indiiirimler var kacirmayin derimmmmm :) degerlendirin bu firsati
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrrr
gelemiyorum çok fazla artık sınavda bir dersten çok düşük puan almışım hırs yaptım haziranda onu vermem lazım yoğun çalışıyorum
düğünü falan düşünmez oldum bu ara bende heycan sıfır neden bilmem hazırlıklarda yavaş şu ara zaten
benim için haziran yoğun geçecek sanıyorum
şfağım trabzon oldu bu arada :)
herkese iyi geceler kızlar
Kızzlaarr moralım bozuk benım yaa... Gecen de sıze gosterdıgım yemek odası ve yatak odasında karar kıldık. Fakat koltuk takımını alamadık kayınvalıde hanım pahalı dedı cok uzuldum cok da begenmıstım modelını rengını falan :26: Şimdi arıyorum netten bulamıyorum ona benzer koltuk takımı ( en sonunda yemek odamın koltuk takımının rengını degıstırıp alacagım sanırım
Zevkli arkadaşlardan önerilerini bekliyorum. Yemek odamın, yatak odamın ve koltukların resımlerını koyayım tekrar bana halı ve perde kombinleri yapın olar mı rica etsem :)) Sizin düşünceleriniz benim için değerli
Eki Görüntüle 405638 Eki Görüntüle 405639 Eki Görüntüle 405640 Eki Görüntüle 405641
koltuklarımı pudra rengi yaptıracağım, hoş olur dimiii
Eki Görüntüle 405763 kizlarr davetiye siparisi verdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) bi anda degisiklik yaparak bunu sectik :)
canıımmm seni cok ıyı anlıyorum suanda :)) benim de sınavımın bıtanesı cok dusuk geldı calısmam lazım sınavlara da tam 1 ay kaldı ama ıcımden gelmıyor ne yazık kı ( Allah hepimize zihin açıklığı versin inşallah...
Iyi aksamlar kizlar.
Ben dans müzigi secmelerine basladim bile.
Ama karar veremiyorum bir türlü.
Tavsiyesi olan var mi acaba?
ebrumm sahsen soruna cevap vereyim dedim :)
evlenecek olmama tabii ki cok seviniyorum ve artik bir an önce yuvami kurayimda su stresten kurtulayim diyorum.
Ama ailemden nasil ayrilacagim kara kara onu düsünüyorum
Ayrica davetiyeniz cok güzel.
Simdiden mutluluklar dilerim.
rahsabahar (dogru yazmisimdir umarim)
Koltuk takimi cok hos cok sosyetik.
Rengi de cok güzel bence.
Güle güle oturmaniz nasip olur insaAllah.
Kayinvalidenin bu duruma karismasina üzüldüm.
Benim kayinannemde davetiye konusunda biraz oyun bozanlik yapti malesef.
Begendigim cok komik ama cok farkli bir davetiye vardi.
Bu cocuksu dedi.
Ki bende cocuksu oldugu icin begenmistim.
O yüzden farkli bir davetiye sectim.
Cok sade ama yine de tatli.
ah bu kayinvalideler biseye karismasaa sasarimm :))))))))))))) saol cnm ama davetiyemiz iptal oldu :)))))))))))
slm arkadaslar bende aranıza yeni katıldım ve 2ay sonra olacak benimde düğünüm ama şuan sadece size imrenmekle yetiniyorum cünkü biz henüz hiç biseye başlamadık kayınvalidem beyaz eşyanın bi günde halledilceğini söyledi koltuklarda bi haftada seçilirmiş yine de çok paniğim ben (
Hayirlisiyla hall edersiniz insaAllah.
Biz beyaz esyamizi ve mobilyamizi bir gün icinde secmistik.
Internetten önceden mobilya hakkinda biraz arastirma yaparsan fikir sahibi olursun.
Ne tarz bir sey aradigini bilirsen daha kolay olur belki?
Evet dimi :)
Olsun bak nisanlin sana bayagi bir süpriz hazirliyor demek ki.
Balayina kac gün gideceksiniz bu arada?
Biz 3 gece gidebilicez yalniz.
hayirlisi olsun cnmm insallah en kisa zamanda hazirliklara baslarsinizz mutluluklarslm arkadaslar bende aranıza yeni katıldım ve 2ay sonra olacak benimde düğünüm ama şuan sadece size imrenmekle yetiniyorum cünkü biz henüz hiç biseye başlamadık kayınvalidem beyaz eşyanın bi günde halledilceğini söyledi koltuklarda bi haftada seçilirmiş yine de çok paniğim ben (
hayirlisi olsun cnmm insallah en kisa zamanda hazirliklara baslarsinizz mutluluklar
amin canım benim çok zor oluyor çalışmak mayıs ayı beni mayıştırdı iyice günlerce uyusam uyurum yani
birde yepyeni bi hayata başlayacak olmanın tuhaf hissi var derse konsantre olamıyo insan
benimde koltuklarım pudra rengi kesinlikle çok güzel seçim fiyatı ne kdrdı ki tatlım fazla geldi ? ona göre yer söyleriz bizde sana..
Iyi aksamlar kizlar.
rashabahar
Koltuk takimi cok hos cok sosyetik.
Rengi de cok güzel bence.
Güle güle oturmaniz nasip olur insaAllah.
Kayinvalidenin bu duruma karismasina üzüldüm.
Benim kayinannemde davetiye konusunda biraz oyun bozanlik yapti malesef.
Begendigim cok komik ama cok farkli bir davetiye vardi.
Bu cocuksu dedi.
Ki bende cocuksu oldugu icin begenmistim.
O yüzden farkli bir davetiye sectim.
Cok sade ama yine de tatli.
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr davetiye siparisi verdik dedim yaa:))))))))))))))))) o iptal olduuuuuuuuuuuuuuu hey allahim cildircamm son anda nisanlimmm iptal eti nedenini bana solemediii yarin aciklicam dedi nedenini galiba size yolladigin ustu islemeli davetiye varya onu vericek siparis supriz yapcak banaa:) bide yarin balayi yerimiz ayarlaniyorr nisanlim onada supriz dedi.. ha bide nisanlim benden habersiz gitmis hali allmissssssssssssssssssssssssssss hey allahim deli ettcek bu cocuk beni :)
slm arkadaslar bende aranıza yeni katıldım ve 2ay sonra olacak benimde düğünüm ama şuan sadece size imrenmekle yetiniyorum cünkü biz henüz hiç biseye başlamadık kayınvalidem beyaz eşyanın bi günde halledilceğini söyledi koltuklarda bi haftada seçilirmiş yine de çok paniğim ben (