• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

nıye kımse yokk ya ben yokken ne sohbet ne sohbet ben geldım bu sefer kımsecıkler yokkkkk:((:14:

bennnnnnnnnnn geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nisanlimla birlikteydimmmmmmmmmmmm perdelerimii beyendim harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) fiyatt bekliyoruz amaa yarin belli olucak ins ucuk bi fiyat vermezz ama benim dusuncemmm mim. 3.500 tutucak perdeler komplee :(

ayyy ne güsel ebrucum sevındım adına insallah istediğiniz gibi olur sız herseyı bıtırdınız maşşalah darısı benım başıma insaşşah:)

ayyy ne güsel ebrucum sevındım adına insallah istediğiniz gibi olur sız herseyı bıtırdınız maşşalah darısı benım başıma insaşşah:)

tesekkur ederim cnmmmmmm cok soal darisi sizin basiniza ins halledersiniz insallah cumartesi gunu esyalarim geliyooooooooooooooooooooo :)))))) heycanliyim cokkk perdelerimde ins olur yaaaa ins dusundugumden az fiyat soylerlerrrr :)

ooo bitmiş sizin yaa bi düğün kalmış ne güsel yaaa benım bu gidişle temzda hızlanır :(

evet yumurta kapıya dayandıında daha heycanlı oluo :))) dans kursu arıorm ben de düğün dansı için :)) hersey tmm bi dansımız eksik dio nişanlım :))

:)))))))))))))))))))
hahahahahahhaha valla hic dusunmedim ben dansi nasil olsa ayaklar gozukmucek diyorumm :) hahahahaha bi sag bir solllaa:) iki donn bir bayil tamamdir bu is:)

:)))))))))))))))))))
hahahahahahhaha valla hic dusunmedim ben dansi nasil olsa ayaklar gozukmucek diyorumm :) hahahahaha bi sag bir solllaa:) iki donn bir bayil tamamdir bu is:)

ya ben güzel bi iki figür yapiim istiorm hem de eglenceli olur die dans kursu istiorm :))

bi ara bende düşünmüştüm dans kursu.. sonra vazgeçtimmm ebrumun dediği gibi bi sağ bi sol 2 dön bi yat :9::9: koptummm.... Bu arada evimizin haftaya boyası başlıcak damla sakızı yaptırıcaz komple çok sevdiğim bi renk.. gelin ayakkabısı arıyorum birde yaa yardımcı olun istediğim tarzda bulamadım.istediğim ayakkabı ve tarzım böyle.. :34:.

$gelin.ayakabisi.modelleri.jpg $fendi.jpg

Son düzenleme:
bi ara bende düşünmüştüm dans kursu.. sonra vazgeçtimmm ebrumun dediği gibi bi sağ bi sol 2 dön bi yat :9::9: koptummm.... Bu arada evimizin haftaya boyası başlıcak damla sakızı yaptırıcaz komple çok sevdiğim bi renk.. gelin ayakkabısı arıyorum birde yaa yardımcı olun istediğim tarzda bulamadım.istediğim ayakkabı ve tarzım böyle.. :34:.

Eki Görüntüle 403526 Eki Görüntüle 403527

Gelin Ayakkabıları - Gelin Ayakkabı Modelleri 2011 İlkbahar / Yaz - Zizigo bi bak istersen cnm şunlara güzel gibiler :))

Eki Görüntüle 403526 Eki Görüntüle 403527

:))))))))))))))) aynen cnmm formulum guzel dimi sag sol don bayil :))))))))))))))))))))))) cnm gelin ayakkabisi icin nine west , kemal tanca, inci ,buralarda bu tarz gelin ayakkkabilari gordummm bakabilirsinnn

Back