- 10 Mayıs 2011
- 956
- 20
- 118
- Konu Sahibi rashabahar
- #9.801
nasılsın ebrucum:)??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nıye kımse yokk ya ben yokken ne sohbet ne sohbet ben geldım bu sefer kımsecıkler yokkkkk14:
ayyy ne güsel ebrucum sevındım adına insallah istediğiniz gibi olur sız herseyı bıtırdınız maşşalah darısı benım başıma insaşşah:)
ooo bitmiş sizin yaa bi düğün kalmış ne güsel yaaa benım bu gidişle temzda hızlanır
kızlarrrrrrrr mayıs geldiiiii
benim şafağımda bugün urfa
hayırlısıyla geçsin zaman allahım
heralde hiçbişi yapmayıp sadece düğün mekanını ayarlayan tek ben varım :))
sendeee dugune yakinnn bi hizlanirsinnn :) bi anda olur herseyin insallahh hepsi bi arada cikarr:)
evet yumurta kapıya dayandıında daha heycanlı oluo :))) dans kursu arıorm ben de düğün dansı için :)) hersey tmm bi dansımız eksik dio nişanlım :))
:)))))))))))))))))))
hahahahahahhaha valla hic dusunmedim ben dansi nasil olsa ayaklar gozukmucek diyorumm :) hahahahaha bi sag bir solllaa:) iki donn bir bayil tamamdir bu is:)
ya ben güzel bi iki figür yapiim istiorm hem de eglenceli olur die dans kursu istiorm :))
hmmmm o zamann olur cnmm istanbuldaysan taksimde cok dans kursu yerleri var cnm
bi ara bende düşünmüştüm dans kursu.. sonra vazgeçtimmm ebrumun dediği gibi bi sağ bi sol 2 dön bi yat koptummm.... Bu arada evimizin haftaya boyası başlıcak damla sakızı yaptırıcaz komple çok sevdiğim bi renk.. gelin ayakkabısı arıyorum birde yaa yardımcı olun istediğim tarzda bulamadım.istediğim ayakkabı ve tarzım böyle.. .
Eki Görüntüle 403526 Eki Görüntüle 403527
bi ara bende düşünmüştüm dans kursu.. sonra vazgeçtimmm ebrumun dediği gibi bi sağ bi sol 2 dön bi yat koptummm.... Bu arada evimizin haftaya boyası başlıcak damla sakızı yaptırıcaz komple çok sevdiğim bi renk.. gelin ayakkabısı arıyorum birde yaa yardımcı olun istediğim tarzda bulamadım.istediğim ayakkabı ve tarzım böyle.. .
Eki Görüntüle 403526 Eki Görüntüle 403527