• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:108::108::108::108::108::108::108:

aferim kizlar herkes burdaaa bugun herkes burda olsunn bu gece yanii bu arada fatmagulun gelinligi akaydanmiiss cok guzel bir gelinllik ":)))))))))))))))))

çok dertliyim tatlım çoookkkkkkk :43::43::43: ben ağlamayayım da kimler ağlasın... Şuanda herşeyi silesim var :43:

baharcım önceki sayfada okudum çok haklısın sinirlenmekte bunca zaman beklemişsin çünkü ama sen kendini üzmemeye çalış tatlım hiç bişey senden kıymetli değil. biliyorum çok zor ama yinede önce kendini düşün ve iyi olmaya çalış olur mu

aynen ole cnmm bakalim o suprizlerden ne cikicak cok merak ediyorum zevklerimiz pek fazla uyusmazda :) 3 gun cnm bizde gidicez birde kasim aralik gibi yurt disina cikicaz simdilik balayina dinlenme amacli gidiyoruz 3 gunluk yeter bence

Yurt disina nereye gitmeyi düsünüyorsunuz?
Vize almaniz gerekecek mi?

Ben cünkü kurban bayraminda nisanlima birlikte ailemi ziyarete gelmeyi düsünüyorum.
Ama vize islemleri biraz ugrastirici olacak.
InsaAllah vize verirler ona :)

ah bu kayınvalıdeler neden boyle canım yaa.. Her türlü anlayısı gosterırsın ama onlar hep dedıgım dedık olurlar.. Aynı durum davetıyede de basıma geldı.. Cocukca seyler dedı güldü geçti.. Çok karmaşığım şuan canım yaa :(((

Davetiye secmediniz mi henüz?
Bence sen yine kendi begendigini al.
Nisanlini ikna et o zaman kimse bisey demez.

Biz o an cok aceledeydik nisanlimla yanliz konusma firsatim olsaydi bende onu ikna ederdim ve istedigimi alirdim.
Dedigim gibi simdi ki de tatli ama asil istedigimi alamadim.
Tamam davetiye cok mühim olmayabilir ama yinede insanin akli kaliyor :)

tesekkur ederım canım benim çok tatlısın :ssz::1:

ayy canım yaa lafı olmaz içkiler benden sigarlar senden :1::1::1::1::1: adaşım müzikte senden olsun çoştur bizi :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Son düzenleme:
baharcım önceki sayfada okudum çok haklısın sinirlenmekte bunca zaman beklemişsin çünkü ama sen kendini üzmemeye çalış tatlım hiç bişey senden kıymetli değil. biliyorum çok zor ama yinede önce kendini düşün ve iyi olmaya çalış olur mu

cok tesekkurler canım benıımmm.. İnşallah bir gün nişanlım degerımı anlayacak :50:

neyse sekherin de dediği gibi neşelenelim bakalım ağlamak üzülmek yok :20::21::21:

piki pikiii :))

Back