- Konu Sahibi rashabahar
-
iyi aksamlar tatlisimmm nasilsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayy ne dicem sana istikbalde bi yatak odasina beyendim beyaz renkk inanilmaz guzelll iki model var kafamda bide bunu beyendim 3 arasindan birini secicem gerci daha var ama olsunn :)))))))))))))))))
aşkım çizmiş birkaç model hemen. sonra sıkılırsan değiştiririm kafana takma diyo. ama ne bileyim. sen niye yaptırmazsınki
ya bilmiyorumm odanin buyuklugune bagli hani odayi cok doldurmak istememm ondannn
hangısını begendıgını koymamıssın canım benım yaaa :))) koysaydın bakardım cok merak ettım sımdıııı tatlışııımmmmmmmm
yanii :)))))))))))))))))))anladım canım. benim odam nerdeyse ev sayılabilecek kadar olacağından sıkıntı yok
ayyy ben cok sevıyorum yaa cibinlik oldugu zaman bence yapabılırsın ben de dsunuyorum tatlım :)))
selam kizzzlarrr nasilsiniizzzz haftasonunuz nasil gecti bakalimm ????
niye kızgınsın ki. benimki de yok on gündür ama kızgın değilim
gelicem gelicem diye gelmiyoo surekli ucuslari oluyoo bi gun orda bi gun burda anlamadim bu cocuk nerde;ppp
ne uçuşu canım. ne iş yapıyoki
pilot tatlim ya yuzunu gormuyom su siralarr
iyi de güzelim adamın işi bu ne yapsın. kızma böyle şeylere. benimki de amerikada. sürekli toplantılarda şantiyede yemekte. üstelik saat farkından dolayı da konuşamıyoruz bile. aslında beş günlük bir işti on gün oldu uzadı. ne yapayım mimar işte mecburen susuyorum kızamam
ya iste ne biliyimmmm neyse az kaldii evlenelimde beraber giderr gelirizz :))
gelicem gelicem diye gelmiyoo surekli ucuslari oluyoo bi gun orda bi gun burda anlamadim bu cocuk nerde;ppp
benim kociş de yarın baslıyo tatlım bugun gecırdım ama gel bana sor uzun zamndır ayrı kalmıyorduk aynı sehırdeydık yanııneyse calıssın bakalım özlücez ama önemli olan sabır tatlım zafer bızım olacak Tarkanın da dedgı gıbı
kıslarrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzz????ne zamandır düşündüğüm bi onu vardıı ve noktayı koydum:))şimdi sizede sormak istiyorum düğnünüzde ilk dans müziğinizi seçtinizmiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?