- Konu Sahibi rashabahar
-
gunaydinnn baharcimmmmm ozlettin kendini :))) bende dn diyoruumm ki bahar nerde hic gozukmedii :)) yanii salon takimi falan almaya gerek yok eger ole uzakda olucaksann ben yakin olamama ragmen kose alicam bitane yeterr :)) fazla masrafa gerek yok diye dusunuyorumm :))
Ben de çok özledim siziiikatılıyorum canım gereksiz masraf yapacagımıza kenara para atalım bence bebişimiz ve geleceğimiz için
bencede canimmmm birikim onemlii..sana tavsiyemm yatas enza mobilyanin kose takimlari inanilmazz guzelll ve uygunn kesinlikle bakmani isterimm ben ordan alicam mesela:) gittim gordumm bayildimm
Ben de ikeadan bir model beğendim tatlım ama enzaya da bakmak lazım :))
canim yaa ikeanin mobilyasii berbat biseyy sakinnn sakinnnn ole bi hata yapma derim cok dandik ve pahaliii bakk uyariyorumm :)) sonra ebru demisti bana dersin
:)))) uzulme tatlim yaa enzada daha guzelseyler var :))
Bakıcam tatlım iş yerimdeyim suanda da o yuzden dıkkatlı bakamıcam dıye gırmıyorum cunku bıranda ıs cıkabılıyor :)) Sen calısıyor musun ?
interneettee fazlaa modeleri yok cnm yaa yerinde gormen gerek yok suanlik calismiorum evdeyimm :)
ne güzel ya ben 1 yıldır çalışıyorum cok sıkıldım her sabah aynı seylerı yapmaktan evde kalmayı ozledım
ben 4 yıldır hukuk burosunda yonetıcı asıstanı olarak calıstım bıraz ara verıyım dedım :))
maşallah :) iyi yapmışsın tatlım. Ben sabah kalkmayı hıc sevmıyorum ya aglaya aglaya kalkıyorum resmen anneme ıskence oluyo ılerde kocişi nasıl kaldırcam bilmem :))
kızlarr nasılsınızz :) giremiyoruz ne zamandırr var mı değişiklikler bakalım hazırlıklarda :))
slm kızlar evet görüşemiyoruz.bu aralar bardak derdıne düştüm yemek takımıma uygun olsun diyee..bardak takımı alamak ısmtemıorum çünkü hem fiyatları pahalı hemde kadeh falan kullanmam .şimdi hem su bardağı hemde meşrubat bardagı ve bunlara uygun sürahi bakıyorum.insallah bulurum benden son haberler bu canlar
Slm arkadaşlar şimdiden hepinize mutluluklar dilerim bende haziran 2012 de evleneceğim ama günü belli değil, hazırlıklara yeni başladım ama beyaz eşya konusunda çok kararsızım arçelik düşünüyordum ama kimisi iyi değil bozdu diyor bosch düşünüyorum onunda şikayet bölümünde çok şikayet var yardımcı olursanı sevinirim.
iyi aksamlar cerencim bardak sorunu bendede var ole kristal takimi falan filan almak istemiyorum sevmiyorum ama pasabahcede bi pardak gordum tabak takimlarina uygun ama tanesi 12 ytl cik pahali yanii bilmiyorum bakalim artik evlenene kadar alirim birer tane :) biriktiririm hahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?