2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Ben de çok özledim siziii katılıyorum canım gereksiz masraf yapacagımıza kenara para atalım bence bebişimiz ve geleceğimiz için

Ben de çok özledim siziii katılıyorum canım gereksiz masraf yapacagımıza kenara para atalım bence bebişimiz ve geleceğimiz için

bencede canimmmm birikim onemlii..sana tavsiyemm yatas enza mobilyanin kose takimlari inanilmazz guzelll ve uygunn kesinlikle bakmani isterimm ben ordan alicam mesela:) gittim gordumm bayildimm

bencede canimmmm birikim onemlii..sana tavsiyemm yatas enza mobilyanin kose takimlari inanilmazz guzelll ve uygunn kesinlikle bakmani isterimm ben ordan alicam mesela:) gittim gordumm bayildimm

Ben de ikeadan bir model beğendim tatlım ama enzaya da bakmak lazım :))
Tatlım ikinizin fotosunu koyar mısın merak ettim de

Son düzenleme:
slm kızlar evet görüşemiyoruz.bu aralar bardak derdıne düştüm yemek takımıma uygun olsun diyee..bardak takımı alamak ısmtemıorum çünkü hem fiyatları pahalı hemde kadeh falan kullanmam .şimdi hem su bardağı hemde meşrubat bardagı ve bunlara uygun sürahi bakıyorum.insallah bulurum benden son haberler bu canlar

iyi aksamlar cerencim bardak sorunu bendede var ole kristal takimi falan filan almak istemiyorum sevmiyorum ama pasabahcede bi pardak gordum tabak takimlarina uygun ama tanesi 12 ytl cik pahali yanii bilmiyorum bakalim artik evlenene kadar alirim birer tane :) biriktiririm hahahha

Slm arkadaşlar şimdiden hepinize mutluluklar dilerim bende haziran 2012 de evleneceğim ama günü belli değil, hazırlıklara yeni başladım ama beyaz eşya konusunda çok kararsızım arçelik düşünüyordum ama kimisi iyi değil bozdu diyor bosch düşünüyorum onunda şikayet bölümünde çok şikayet var yardımcı olursanı sevinirim.

hosgeldin aramiza tatlimm simdiden tebriklerr... valla bende arceliigin iyi olmadigini duydumm aliyosann simensden al ben hepsini simensden aldim alman bizdede var simens yillardan beri annem kullaniyor sikayetci deiliz valla :)) arastir bence

ee yavaaş yavaş bu işlerr:))bardak sevdasına bugun çıktım alısverişe bulamadım tabi istediğim gibi sonra paşabahcnin 3 lü su bardakları vardı küçük ama 3de farklı cok hosuma gıttı 6lı yaptım günlük kullanırım dedım.buarada hosgeldin öznurmt:)bende ya bosch yada simens düşünüyorum ama en iiisi araştır için rahat rahat al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…