• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Selam kızlar Maltepe deki aşkın kuaföre daha bu sene içerisinde tanıdığınız gelin saçını yaptırmış olan var mı? Fırsat sitesinde gördüm normalde pahallı bir yerdi.Aldım bende Daha önce hiç saçımı yaptırmadığımdan size sormak danışmak istedim.Çok merak ediyorum inşallah pişman olmam

merhaba kızlar.. önerebilceğiniz pasta şarkısı ve giriş şarkısı varmı ? dans şarkılarım hep belliydi ama bunları daha seçemedim :26:

Selam kızlar Maltepe deki aşkın kuaföre daha bu sene içerisinde tanıdığınız gelin saçını yaptırmış olan var mı? Fırsat sitesinde gördüm normalde pahallı bir yerdi.Aldım bende Daha önce hiç saçımı yaptırmadığımdan size sormak danışmak istedim.Çok merak ediyorum inşallah pişman olmam

tesadüfen okudum konuyu, sorunuza cevap vereyim:) ben gelin saçımı 2010 haziranda aşkın kuaförde yaptırdım ve çok memnun kaldım, önceden provaya da gittim, makyajda kryolan ürünlerini kullandılar, saçım da çok güzel oldu hiç bozulmadı, üstelik saçım biraz az postiş istedim gerek yok dediler gerçekten de gerek yokmuş çok güzel yaptılar, düğün sonu zar zor bozdum saçımı:) makyajım da hiç bozulmadı akmadı, elleri de çok hızlı toplam 2 saatte bitti işim. iyi seçim yapmışsınız, sorunuz varsa yine cevaplarım, şimdiden mutluluklar

gunaydin kizlarrrrr :) hava yagisli ya:( sali gunu davetiyemizi ve kina elbisemi alicamm..cok guzell bi elbisee buldum dun asik oldum resmenn
:) onu alirsamm halledilmesi gereken seyimiz cok az kaldi masallah hemen hemen herseyi bitirdik son rutuslar kaldi,

Sükürler olsun dün aksam evimizi begendik bugün nisanlim anahtari teslim alacak.

Dün gece annemle benim gözümüze uyku girmedi.

Ayrilik vakti yaklasiyor her ne kadar yeni yuvamin heyecani olsada icimde...

slmm kızlarrr sizi elimden geldiğince takip etmeye calışıyorumm..4 gün rapor aldım hazıran 15ınde abımın düğün ü var evde badana temızlık yoruldum valla.benım hazırlıklar durdu gıbı malesef insallahh bı an once hızlanırrr:))

Back