- Konu Sahibi rashabahar
- #10.161
takmıyorum artık yaa işi var bissürü o en son derdim şu an neyse tatlım ben yatıyorum sabah işim çok 8 de uyanıcam görüşürüz adaşım msn yükle pc e mutlaka
tammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyi gecelerr :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
takmıyorum artık yaa işi var bissürü o en son derdim şu an neyse tatlım ben yatıyorum sabah işim çok 8 de uyanıcam görüşürüz adaşım msn yükle pc e mutlaka
bende ona bakiyordum ama degistirdimm :) cnm yani onlar biliyordur yada nisanlina dile getir bisey olmaz yani
baharcım inegölden almışsın esyalarını tatlım fiyatlar falan nasıl modeller nasıl
aminn inşallah
herkes öyle diyor hazırlıklara bir başlayın anlamazsınız diye ama bana sanki kısaldıkça uzuyo gibi geliyo
ahh kizlar kafayi yemek uzereyimm dun perdeleriii hallettik dedim yaa yyinee haledemedikkk yaaa sinir oldum yaa 4 saat ugras perdecyi ara bul begen sec yine iptal ya bu perdecide bize 5000 tl dedi yaa bide tanidikk bide fabrikasina gttik begendik.. ben anlamiyorum cok suslu tasli katkatli ne biliyim ole seyler begenmiyorum alt tarafi tul ve fon perde zebralar falan mutfak ara salon yatakodasi kucuk oda 5000 tl geldi yine cumartesi eminonune gidiez yine bi tanidik perdeci bakalim orasi ne kadar cikarticak bize pof ck morelim bozuldu ya"(
kızlar biz bugün tüm nikah evraklarımızı tamamlayıp belediyeye verdik ve gün aldık..nikah memurunun düğün salonuna gelmesini istedik fakat 250 tl ek para istediler bize biraz fazla geldi...aranızda işlemlerini yapıp bu gibi durumla karşılaşan varmı yada ne kadar ödediniz
Cok güzel olmusun masAllah :)
Tebrik ederim.
Bir ömür mutlu olsun insaAllah.
teşekkürler canım benim, hayırlısıyla atlatalım bu günleri, ne güzel senin bendende az zamanın kalmış, süre kısaldıkça hiç geçmiyor sanki ama yha inşallah hepimiz çok mutlu oluruz canım
kızlar sonunda karar verip bu gelinliği aldım ayakkabılarımı özellikle bilekten bağlamalı seçtim diğer sade model ayakkabılar yürüdükçe ayağımdan çıkıveriyor :26: yürümeyi mi bilemiyorum ki davetiyemizde bu kısçeler kazasız belasız tadımız bozulmadan atlarız inşallah bu günlerimizide gelinliğimi giymek için sabırsızlanıyorum hadi gelsin büyük günlerimiz artık bizim 65 günümüz kaldı, ohhhh ohhhhh evi yerleştirmeydi falan derken geçiverir inşallah çabucak
Sahi aramizda bir kac gün varmis sadece :)
Sen evlendiginde ben balayindan dönmüs olucam sanirim.
Ah sorma.
Bende tam tersi durum olmaya basladi.
Zamani nasil etsemde durdursam diye düsünüyorum.
Ailemle gecirebildigim son günlerim.
Türkiyeye gelince yapayalniz kalacagimi düsündükce günler yavas gecse diye dua eder oldum :)
Amiin insaAllah Rabbim hepimiizin ailesinden mutlulugu huzuru sevgiyi saygiyi eksik etmez.
gelinligin cok guzel canimm mutluluklarr herseyin cok guzel masallah :)
canım çok teşekkürler güzel sözlerin için, çok geçmiş olsun bu arada nazarmı değdi kıs düğün üstü birde diş olayı çıktı inşallah düğüne kadar çok iyi olur arkadaşım, diş olaylarından bende çok korkuyorum:18: ne güzel canım seninde az kaldı büyük güne çok güzel olucak inşallah herşey
cnm biizimda memur dugun mekanina gelicek 450 tl odedik (
biz 150 tl evraklar için ödedik cnm işte 250 de salona geliceği için istedi...peki belediyede kıysak herhangi bir ücret alıyolarmı bilgin varmı cnm
ahh kizlar kafayi yemek uzereyimm dun perdeleriii hallettik dedim yaa yyinee haledemedikkk yaaa sinir oldum yaa 4 saat ugras perdecyi ara bul begen sec yine iptal ya bu perdecide bize 5000 tl dedi yaa bide tanidikk bide fabrikasina gttik begendik.. ben anlamiyorum cok suslu tasli katkatli ne biliyim ole seyler begenmiyorum alt tarafi tul ve fon perde zebralar falan mutfak ara salon yatakodasi kucuk oda 5000 tl geldi yine cumartesi eminonune gidiez yine bi tanidik perdeci bakalim orasi ne kadar cikarticak bize pof ck morelim bozuldu ya"(
kızlar sonunda karar verip bu gelinliği aldım ayakkabılarımı özellikle bilekten bağlamalı seçtim diğer sade model ayakkabılar yürüdükçe ayağımdan çıkıveriyor :26: yürümeyi mi bilemiyorum ki davetiyemizde bu kısçeler kazasız belasız tadımız bozulmadan atlarız inşallah bu günlerimizide gelinliğimi giymek için sabırsızlanıyorum hadi gelsin büyük günlerimiz artık bizim 65 günümüz kaldı, ohhhh ohhhhh evi yerleştirmeydi falan derken geçiverir inşallah çabucak
çok güzelmiş gelinlik çok yakışmış :)
kızlar bizimde nikahımız düğün salonunda kıyılacak, şimdi okudum bu konuyla yazışmalarınızı ne kadar çok fiyat istemişler öyle bizde başvurular sırasında 150tl ödedik, oradaki görevlide memur salona gelincede gönlünüzden ne koparsa hediye olarak verirsiniz dedi, ayyy o gece demesin sakın bize 250- 450 civarında fiyat eyvah eyvah çok geldi valla fiyat, düğün süreci zaten masraflı neyse bakalım inşallah bu kadar büyük taleplerde bulunmaz bizimki