• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

cadı kaynanalara inaatttttt muylluuuyyuuuuzzzzzz :9::9::9::9::9::9::52::52:

tabi en şanlı en mutlu gelin kaynanası olmayan gelin ama yapcak bi şey yok başa gelen çekilir :1::1::1:
bizde onlarla başetmeyi biliriz onlar cadıysa biz onlardan daha cadılarız hemde tatlı cadılar :10::10::10::10:

ebruuuuu :) fatmagüle takıldın heralde he nası da oyunuyo fatmagül görüyo musun :1: bide boynundaki o kolye nezaman çıkacak merakle bekliyorum yau :1:

Kayinvalideler ne kadar iyi olursa olsunlar,
bir noktada elbet ''kaynana'' olduklarini gösteriyorlar iste :)

O yüzden bizde ne kadar iyi gelinler olursak olalim,
bir noktada ''cadi'' oldugumuzu göstermeliyiz bence :)

Kayinvalideler ne kadar iyi olursa olsunlar,
bir noktada elbet ''kaynana'' olduklarini gösteriyorlar iste :)

O yüzden bizde ne kadar iyi gelinler olursak olalim,
bir noktada ''cadi'' oldugumuzu göstermeliyiz bence :)

evet tatlım kesinlikle katılıyorum ben gelinlik bakmaya gittiğimizde kaynanamı parçalamadan nasıl geldim hala inanamıyorum Allah sabrını veriyor yaa :1::1::1::1::1:

iyi akşamlar kızlar iş güç koşturmaca derken fırsat kalmıyor hiçbirşeye :)

Benımde eylülde düğünüm ama pek birşey yok ortada bakalım hızlanıyoruz yavaştan :9:

evet tatlım kesinlikle katılıyorum ben gelinlik bakmaya gittiğimizde kaynanamı parçalamadan nasıl geldim hala inanamıyorum Allah sabrını veriyor yaa :1::1::1::1::1:

Ah ben Allahtan gelinlik bakmaya tek gidebildim nisanlimla, babamin sayesinde :)
Yoksa bende cildirabilirdim kesinlikle.
Kayinannemle hic zevklerimiz uyusmuyor.

Benimde safagim 65 Van'di bugün. Ama bugünde bitti.
Yarin 64 Usaktayiz nasipse :72:

Ah ben Allahtan gelinlik bakmaya tek gidebildim nisanlimla, babamin sayesinde :)
Yoksa bende cildirabilirdim kesinlikle.
Kayinannemle hic zevklerimiz uyusmuyor.

Benimde safagim 65 Van'di bugün. Ama bugünde bitti.
Yarin 64 Usaktayiz nasipse :72:

şanslı gelinlerdensin o kadar çabama rağmen yırtamadım :1::1::1: çünkü nişanlım işi gereği şehir dışında düğüne 20 gün varken anca gelebilicek o yüzden gittim pişmanım kesinlikle tavsiye etmiyorum şimdi bile hala şiddetle parçalamak yolmak istiyorum :24::24::24::24::24:

şanslı gelinlerdensin o kadar çabama rağmen yırtamadım :1::1::1: çünkü nişanlım işi gereği şehir dışında düğüne 20 gün varken anca gelebilicek o yüzden gittim pişmanım kesinlikle tavsiye etmiyorum şimdi bile hala şiddetle parçalamak yolmak istiyorum :24::24::24::24::24:

Aslinda pek sayilmaz.
Evimi kayinvalidem sececek mesela ben orda olmadigim icin :)
Allah kavustursun diyecem ama zaten az biseyiniz kalmis 4 haftaydi dimi.

Napti ki gelinlik alis verisinde?
Istedigin gelinligi alamadin mi yoksa :(

ebrumm, bahar, patriyn sizde tez zamanda kavusun insaAllah :)

Back