• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Aslinda pek sayilmaz.
Evimi kayinvalidem sececek mesela ben orda olmadigim icin :)
Allah kavustursun diyecem ama zaten az biseyiniz kalmis 4 haftaydi dimi.

Napti ki gelinlik alis verisinde?
Istedigin gelinligi alamadin mi yoksa :(

ebrumm, bahar, patriyn sizde tez zamanda kavusun insaAllah :)

biz alıştık zaten uzaklığa sonunda kavuşuyoruz :69::69::69::69::69::69:
ayy benim kaynanam deli bence tedavi olması gerekiyor ciddi ciddi psikologluk durumda :35::35::35::35:
malesef tatlım aldırmadı beğendiğim gelinliği terbiyesizce sözler diyince bi şey diyemedik utandık yaptıklarından o kadar deliki çok mormal şeyler yapmış gibi bi kaç ggün sonra gayet normal arıyo bak yine sinir oldum yolasım var kadını görmeye tahammülüm yok :19::19::19:

biz alıştık zaten uzaklığa sonunda kavuşuyoruz :69::69::69::69::69::69:
ayy benim kaynanam deli bence tedavi olması gerekiyor ciddi ciddi psikologluk durumda :35::35::35::35:
malesef tatlım aldırmadı beğendiğim gelinliği terbiyesizce sözler diyince bi şey diyemedik utandık yaptıklarından o kadar deliki çok mormal şeyler yapmış gibi bi kaç ggün sonra gayet normal arıyo bak yine sinir oldum yolasım var kadını görmeye tahammülüm yok :19::19::19:

Inanmiyorum :(
Naptin peki? Onun istedigi gelinligi mi aldin?
Ama cok yanlis yapti kaynanan ya.

bana kilic kullanmasini ogretcekmisss:) kendimi savunmam icin eve hirsiz girerse :))))))))))))))))))))))))))))

Hehehe cok güzel :))

haha iyiymiş :)

kafayi yedi valla iyicee:) delimi nee yok bi ara tutturdu ruhsatli silah alicam sana onu kullanmasini ogrenceksin hee oldu dedim bi o eksiktii asla evde ole bisey olmucak dedim :) o zaman elektrik tabancasi biber gazi ve kilic olsun dedi hey allahimmmmmmmmmmmmmmmmmm sabir sabir

Inanmiyorum :(
Naptin peki? Onun istedigi gelinligi mi aldin?
Ama cok yanlis yapti kaynanan ya.

Hehehe cok güzel :))

melesef öyle oldu tatlım alamama gibi bi durum söz konusu değildi yani hala kendime kızıyorum nasıl öyle cevap veremedim diyorum yaa anlık bi basiret bağlanması yaşadım gaflet anına denk geldim :19::19::19::19:
yanlışın en büyüğünü yaptı nem bana hem oğluna nişanlım için çok üzülüyorum öyle bi ailesi olduğu için :25:
neyse keyifleniyoruz keyifli şeyler konuşalım şekerler :21::21::21:

kafayi yedi valla iyicee:) delimi nee yok bi ara tutturdu ruhsatli silah alicam sana onu kullanmasini ogrenceksin hee oldu dedim bi o eksiktii asla evde ole bisey olmucak dedim :) o zaman elektrik tabancasi biber gazi ve kilic olsun dedi hey allahimmmmmmmmmmmmmmmmmm sabir sabir

ebrucum enişte yakında seni tekvando kursuna da yazdırabilir benden söylemesi :))

Evet moral bozmayalim :)
Herseyin hayirlisi.

InsaAllah bir gün oglusun olurda sünnet dügününde istedigin en güzel en sIk elbiseyi alir giyersin. :)

hadi kizlar bugunnnn bu gec bu sayfayiii 1000 yapalm :) 1000 sayfayida kutluyalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hadi yapalımm :)

melesef öyle oldu tatlım alamama gibi bi durum söz konusu değildi yani hala kendime kızıyorum nasıl öyle cevap veremedim diyorum yaa anlık bi basiret bağlanması yaşadım gaflet anına denk geldim :19::19::19::19:
yanlışın en büyüğünü yaptı nem bana hem oğluna nişanlım için çok üzülüyorum öyle bi ailesi olduğu için :25:
neyse keyifleniyoruz keyifli şeyler konuşalım şekerler :21::21::21:
aa kızlar bırakın kaynanaları hadii :) neşelenelimm :))

evet kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaynanalari birakin artikkkk neseli ollaiimmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Evet moral bozmayalim :)
Herseyin hayirlisi.

InsaAllah bir gün oglusun olurda sünnet dügününde istedigin en güzel en sIk elbiseyi alir giyersin. :)

inş canım eeeeeeeeeeeee hazırlıklar nasıl gidiyo :) bu arada gelinlik bindallı ve ayakkabı resimlerim var sitede ama başka bi konuda bakmak isteyenlere link atabilirm :34::34::34:

Seker link atarsan bakmak isterim ben :)

Benim hazirliklarim bitti sayilir. Ama en önemli eksigimiz ev suan :)
Birde detaylar kaldi dügünle ilgili.
Ama ben cok sIkInti yapiyorum kendime o ayri bir konu.

Sizde nasil gidiyor?

inş canım eeeeeeeeeeeee hazırlıklar nasıl gidiyo :) bu arada gelinlik bindallı ve ayakkabı resimlerim var sitede ama başka bi konuda bakmak isteyenlere link atabilirm :34::34::34:

canm ben görmüştüm bindallına bayıldımmm gelinlğinde çooooooook yakışmıştı sana herşey mükemmel :)))))dl

Seker link atarsan bakmak isterim ben :)

Benim hazirliklarim bitti sayilir. Ama en önemli eksigimiz ev suan :)
Birde detaylar kaldi dügünle ilgili.
Ama ben cok sIkInti yapiyorum kendime o ayri bir konu.

Sizde nasil gidiyor?

msj olarak attım canım bakabilirsin :21::21::21:
benim hazırlıklar yavaş gidiyor çünkü nişanlım şehir dışında bekliyorum gelsinde hazırlıkları halledelim :1: nikah tarihi almadık daha düğün yeri var nikah başvurusu yok :1::1:

Back