• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kızlar kaçıyorum ben çok uykum geldi. bu topikte daha fazla gece sohbet oluyor,izliyorum sizi:1::1:
ben dayanamıyorum fazla gene uykum geldi.
herkese iyi geceler, rüyalarınızda sevdiklerinizi görün inşallah:16:

kızlar kaçıyorum ben çok uykum geldi. bu topikte daha fazla gece sohbet oluyor,izliyorum sizi:1::1:
ben dayanamıyorum fazla gene uykum geldi.
herkese iyi geceler, rüyalarınızda sevdiklerinizi görün inşallah:16:

iyi geceler canımm sende gör sevdiceğini inşallah :)

bende heyecandan uyuyamadım sabah 6 da nişanlım gelcek 1 aydır göremiyorum özledim 3 gün burda yuppi :)):16::16:

bende heyecandan uyuyamadım sabah 6 da nişanlım gelcek 1 aydır göremiyorum özledim 3 gün burda yuppi :)):16::16:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne guzell heycanlarimiz hic bitmez sonmez insallah)))))))))))))) bende 1 hafta 4 gundur gormuyorum :) paza gunu bulusucam ins heycanliyim bende hahahahahah

buarada ebrucum bu sabah ta o hareketleri yaptım ama yanlarım şuan baya fena kıpırdayamıyorumm :))

hahahahahha :) ben varya iki gun robot sekilindeydimmm ama sonra birakmadan yaptim alistim gercekten ise yariyooo yapmayaa devamm verdigim linkde diger videolarda var onlarida yappp :)

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne guzell heycanlarimiz hic bitmez sonmez insallah)))))))))))))) bende 1 hafta 4 gundur gormuyorum :) paza gunu bulusucam ins heycanliyim bende hahahahahah

inşallah canım benim :) görememk çook zor ya ama 3 günün tadını çıkarıcam inşallah:) nese ben yatayım canım sbah sevdiğimi karşılıycam uyumaya çalışayım. iyi uykular ebrucum tatlı rüyalar :))

bu arada 1 kadin bir erkek basladi yani suan ozette:) bilgiinizeeeee :) cok komikler yaaaa eee resim smdi koyulcakmii sehkerrrrrrrrrrrrrr :)

Tatlim dün gece resmi kopyalarken tlfonun şarjı bitti :25:
O yüzden atamadım kuşum :1:
Bügünde sabahtan beri geziyorum yeni geldim eve en uygun zamanımda atcam tatlim :34:

kizlarrrrrrrrrrr nerdesiniz bu saate burda olmaniz lazim ama :))))))))))))))0 of sinirlerim bozukk nisanlimla kavga ettikk suan burda olsa varya agzina patlatirdimm :)_

kizlarrrrrrrrrrr nerdesiniz bu saate burda olmaniz lazim ama :))))))))))))))0 of sinirlerim bozukk nisanlimla kavga ettikk suan burda olsa varya agzina patlatirdimm :)_

Ayy Canim yaa oluyor öle arada sırada üzülme sinirlenme sende gelince patlat ağzına bİ kaç tane :1:

Dügün hazirliklarimiz basladi ve bitiyor bile :) Son 2 bucuk ayimiz.
Yalniz benim de dün aksamdan beri moralim bozuk.
Gelinligimi, kinamda giyecegim kabarik abiyemi ve bindallimi burada gösterdim.
O kadar kötü yorumlar aldim ki birden herseyden sogudum :)
Gelinlikcime ulasmaya calisiyorum ama malesef...

selam kızlar nasılsınız?
ben de idare ederim işte bu aralar hem nişanlımla sorunlar yaşıyoruz hem sağlık sorunları yaşıyorum
onun dışında çeyizlerm evime ulaşmış evde sadece yazlık ve baharlıklarım kaldı kışlıklarım dahil tüm eşyalarım gitti
bu evde artık gerçekten misafir gibi hissediyorum...
bu arada bugün 72 günüm kaldı

merhaba kızlar harika bi pazar gününden herkeseee selam :64: mobilyalarımızı aldık 3 gün önceeeee şimdi onların hayalini kuruyoruz aşkımlaa evin dekorunu filan konuşuyoruz.. herşey iyi ilerliyor bu hafta Akay'a gidip kına elbisemi ve davetiyemizi ayarlıcaz :34: hava muhteşem evde oturmak olmazzz hazırlanıp çıkmak lazım :34::9:

slmm kılzar uzun zamandır tabige ugrayamıyodum iş sıkıntılar falan derken burdayım işte.herkez mobilyaların almış gıbı ben almadım tayı işimiz olabılır dıye agustosda düğünümz hazıran sonu gıbı belli olcak anca ozman cokmu geç olur ya valla ozenıyrum mobılyalarını evını döşeyenlere yaa:)

Back