- Konu Sahibi rashabahar
-
selam canimm biraz gec oldu cevabimm :)) benim yatak odasi zemini beyaz kullanicam beyaz,gri,pudra pembesi,ucuk mavi , bambu ,rahatlatici tonlarda olucak insallah
selamm kizlarr nasilsiniizzz ne zaamandir yoktumm.. firsat bulamadim yazmaya misafirlerimiz vardi iki gundur o yuzden giremedim ee nasilsinizz neler yapiyorsunuzz varmi bi degisiklik :))
kızlarr bende warım ksımetse 2012 geliniiii
kızlarr bende warım ksımetse 2012 geliniiii
selamm kizlarr nasilsiniizzz ne zaamandir yoktumm.. firsat bulamadim yazmaya misafirlerimiz vardi iki gundur o yuzden giremedim ee nasilsinizz neler yapiyorsunuzz varmi bi degisiklik :))
özletiyosun kendını yapma boyleesaka bıyana ben de gıremıyorum tatlım ya cok yogunluk var bugunlerde 2011 gelınlerı fazla cevremde hepsının dugunune de katılmaya calısıyorum merak edıyorum cunku eskısınden daha cok
:))))) tatlisss cok canim SIKILIYO YAA OFFF
neden tatlıs hayırdır ınsallah belırlı bı sebebı var mı bu sıkıntının???:44:
YAa nisanlimla aram bozuk su aralarrr((
hadi yaa(( ne desem bılemedım tatlım yaa ınsanın canı gercekten cok sıkkın oluyo boyle durumlarda ve hıcbsey yapası gelmıyor biz de suan limoniyiz çünkü (( düzelir tatlım ya insallah en kısa zamanda hatta suanda uzme tatlı canını sen :))
bilmiyorum yaa cok kirdi cok uzdu beni cok darildim kirildimm anlayissiz odunnnnnnnnnnnnnnnnnn o
insan kızınca boyle cumleler kurabılıyor tatlım bılıyosun ama aramız ıyıyken ne kadar farklı oluyor dımı :) erkekler cogu zaman anlayıssızdırlar zaten onlar bızım kadar duygusal olamıyorlar genelde mantıkla yaklasıyorlar ve hep kendı dogruları var falan fılan :) o yuzden sorun ne bılmıyorum ama fazla ustune gıtme bısekılde hatasını anlasın derım ben...((
Kod:
haklisin tatlimm cok sagoll
ne demek tatlım ya keşke elımden daha da fazlası gelse ama emın ol butun cıftler sıkıntı yasıyor cogu zaman... mesela bugun nısanlım geldı ne kadar mutluydum beraberız 2 gun dıye neymıs onun sevmedıgı kotu gıymısım dıye aksamdan berı tartısıyoruz ne gerek var dımı yanı altı ustu bır kot kırmaya kırılmaya ne gerek var ama anlamıyorlar ıste onların dogruları gecerlı sureklı.... ıyı geceler demeyı bıle cok gordu bana ben hep bugunu beklemıstım halbukı
klasik erkek sorunlari bendede o var onu niye giyindin surat yaparr butun gun..bugunda yanima gelicekti iki haftadir bulusmadik haftasonuda yok gitti arkadaslari ile bulustuu ... sanki hic gormemis arkadaslarini benden cok arkadaslarini ozlemis bey efendii bu kadar dusuncesiz bir insan olamaz yaa
bu mu sıkıntınız tatlım aynı sey bende de var ıste ayyyynnnııııııı bızımkıler yaaaaaaa :))) beyefendı arkdaslarıyla hasır nesır suanda unuttu bıle ıı geceler demeyı... bız herseyımızı onların uzerıne kuruyoruz gerekırse arkadaslarımızla planlarımızı ertelıyoruz ama onların dostları cok oncelıklı nedense... o yuzden hıc takma tatlım ben de butun aksam evde oturdum belkı cagırır dıye bekledım ama nerdeeeee kımbılır nerde suanda arkadaslarıyla.. bız de kız kıza takılıyoruz bak bosver takmayalım hııcc ne de olsa enınde sonunda ozleyp gelecekler yanımıza o zaman gorur onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?