2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

müzik önemli bir konu evet!!! ben sevgilimin bana yazdığı şarkılardan istiyorum. bir tane de benim ona yazdığım var o da olacak. ama bakalım kararı ona bırakıyorum. şahane bir şekilde hazrlayacağını biliyorum

tatlisimmm nbrsinn nerelerdesin sen bakimm ozledik seniiii dugun sarkimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz The Temptations - Earth Angel

waawwww aynen tatlım ben de sevıyorum o parcayıı cok guzel secım gerckten :))) calısıyorum tatlısım ya hep aynı seyler.. Sen neler yapıosun ben de ozluyorum valla sızı :))) 7 temmuz gelse de gerı saymaya baslasam artık dıyorum :))

:))))) iyim tatlim yaaa can SIKINTISI ISTEE UYKUMDA YOK evet parca cok guzel isin garibi su nisanlim benden tanismadan once hep sey dermis kiminle evlenirsem evleniyim bu benim dans muzigim cikis muzigim olucak ve aynisi bende diyordumm kiim olursa olsun bu benim muzigim bununda dans edicem diyordumm :))))

ne kadar güzel kalpleriniz birmiş demek kii :)) ya formu dolasıyordum da bırsey dıkkatımı cektı bende de aynı sorun var cunku.. Ya alakasız olacak ama sızın de belkı bılgınız vardır dıye sorayım dedım. Benim göğüslerim küçüldü yaa nasıl oldu anlamadım kılo alıp veriyorum 1 2 kılo arada ondan mı acaba ??? 80 falandı sımdı 75 alıyorum ıcınde kucuk duruyolar cok uzuluyorum ya gelınlıgımde kotu duracak dıye uzuluyorum

sana bisey diyimmi canimm yani sorun bendede var goguslerim kuculdu kilo verdim ama goguslerimde kuculdu dedigin gibi 80 den 75 dustu ((((

(((((((((((((((((((( ve gelinlikdede sorun etmeye basladimm bos durucak diye dolduramicam diyee

aynen tatlım ya gelinlikte de gogus olmayınca hıc guzel durmaz kı dımıı (( ne guzeldı goguslerım ya arkadaslar cok begenıyordu dımdık duruyorlar ve buyukler dıyorlardı ama artık ufaklar ve hafıf sarktılar uzuluyorum ya kafama takmaya basladım son zamanlarda napsak ki yaaaa (((((((

vallaa ben takiyorum ne zamandirr.. napsak bilmiorumkii Göğüs Dikleştirme ve göğüs büyütme egzersizlerimi yapsak internetten arastiralim bence hergun duzenli yapsak belki eskiye doner :)

vallaa ben takiyorum ne zamandirr.. napsak bilmiorumkii Göğüs Dikleştirme ve göğüs büyütme egzersizlerimi yapsak internetten arastiralim bence hergun duzenli yapsak belki eskiye doner :)

aynen tatlışım melis yağıyla masaj yapın ve kara üzüm çekirdeği yutun dıyorlar ama ne kadar yarar bılmıyorum denemek lazım sanırım seneye kadar sabırla denemek lazım :)))) ben yatıyorum tatlışşııımmmm sabah erken kalkacağıımmm ne yazık ki iş varr (( öpüyorum seni kocaman kendıne cici bak ciao yarın görüşürüzzzz :)))))))))))))

iyi geceler tatlsiiimmm yarin goruusurz byee

kızlar yazdıklarınızı okudum da göğüsle ilgili sorununuz varmış. ben çok iyi geliyor diye çemenotu tozunu duydum. dolgunlaştırıyormuş. bir araştırın isterseniz memnuniyet fazlaymış

kızlar yazdıklarınızı okudum da göğüsle ilgili sorununuz varmış. ben çok iyi geliyor diye çemenotu tozunu duydum. dolgunlaştırıyormuş. bir araştırın isterseniz memnuniyet fazlaymış

hadi yaa ayy cok ıyı olur tatlım yaa :))) çok tesekkurler valla onu da deneyecegım kesınlıklee

selamm bahaarrr nasilsinn bakalimm

iyilik tatlışım sen nasılsın bakalım?? sureklı arastırmalardayım göğüs problemım ve de sırtımdakı sıvılceler ıcın (( sıvılceler var ufak ufak gecmıyor bı turlu yaa bır de onlara takıyorum sımdı puruzsuz olması lazım gelınlıkte yaaa :26:

kızlar sıze bısı danısmak ıstıyorum benım nısanım aralıkta sımdıden kıyafet baksam yada sıparıs falan vrsem erken mı olur ya

kızlar sıze bısı danısmak ıstıyorum benım nısanım aralıkta sımdıden kıyafet baksam yada sıparıs falan vrsem erken mı olur ya

selam tatlim bana sorarsan iki ay kala al kiyafetini simdiden alirsan sonra baska model beyenirsin pisman olursun simdiden bakin fikir edin kafanda olustur biseyler iki ay kala alirsin bence tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…