• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

orasi olede neden bu kadar dusuncesizler ya yanii anlamiyorumm ne var su erkek erkekege takilmakta anlamiyorum dedigin gibi yeri gelioo ben arkadaslarimla plan yapamiyorum sirf onun icin ama bey efendii masallah arkadasiz yapamiyor nedensee simdi yanimda olsa varya bogazlarim :))

ben de tekme tokat dalarım :57: :1: anlam veremıyorum tatlım ya uzulme olsun ustune de gıtme o zaman daha cok sıkılır beyefendı bılırım :61: yarın elbet bulusmak ısteyecekler o zaman bız de randevu saatlerımızı ılerı atarız bakalım nasıl oluyormus :9:

ben de tekme tokat dalarım :57: :1: anlam veremıyorum tatlım ya uzulme olsun ustune de gıtme o zaman daha cok sıkılır beyefendı bılırım :61: yarın elbet bulusmak ısteyecekler o zaman bız de randevu saatlerımızı ılerı atarız bakalım nasıl oluyormus :9:

:)))))))))))))))), alemsin tatlim yaaa iki hafta yine gormuccem ama bennn bu gecen iki haftada gormedim 1ay olucakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

:)))))))))))))))), alemsin tatlim yaaa iki hafta yine gormuccem ama bennn bu gecen iki haftada gormedim 1ay olucakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk[/QUOT

:)) bırak o dusunsun bıraz da tatlım yaa ohhoooo hep bız mı takacagız bunları yaaa seneye takıcam zinciri boynuna bidaha :4: :9:

ozel mesaja bak tatlim ordan anlarsin sorunu

slam kizlar masallah ne cok hazirlik yapmissiniz :)
biz henüz hic bisey yapmadik valla...nisanlim hala is bulamadi bu gidisle de uzayacak bu durum hayirlisi

simdiye kadar ceyizime aldigim öyle cok fazla sey yok. malum ben almanyadan türkiyeye gelin gidecegim. burda orada cokta ucuz olmayan seyleri almaya karar verdim. sizde bana akil verin lütfen kizlar. türkiyede hangi esyalar daha pahali? elektronik esyalar mesela, mikser olsun su isiticisi olsun uygun mudur fiyatlari? burdan da getirebilmem icin soruyorum.

tchibodan cok begendigim 8 kisilik günlük kahvalti takimimi aldim simdilik :))

704192a.jpg

270252.jpg

270259.jpg

4-Trinkbecher-Dekor.jpg

türkiye fiyatlari cok yüksekti. bende burda hep düsmesini bekledim.

2x4 kisilik kahvalti tabaklari bana 20 liraya
2x4 kisilik fincanlar bana 25 liraya
2x4 kisilik catal bicak takimi 15 liraya
2x4 kisilik yumurta kabi da 8 liraya
yani toplam 8 kisilik yemek takimi 68 liraya mal olmus buda etti 35 eur yani sudan ucuz oldu bana hehehe

simdiye kadar ceyizime aldigim öyle cok fazla sey yok. malum ben almanyadan türkiyeye gelin gidecegim. burda orada cokta ucuz olmayan seyleri almaya karar verdim. sizde bana akil verin lütfen kizlar. türkiyede hangi esyalar daha pahali? elektronik esyalar mesela, mikser olsun su isiticisi olsun uygun mudur fiyatlari? burdan da getirebilmem icin soruyorum.

tchibodan cok begendigim 8 kisilik günlük kahvalti takimimi aldim simdilik :))

704192a.jpg

270252.jpg

270259.jpg

4-Trinkbecher-Dekor.jpg

türkiye fiyatlari cok yüksekti. bende burda hep düsmesini bekledim.

2x4 kisilik kahvalti tabaklari bana 20 liraya
2x4 kisilik fincanlar bana 25 liraya
2x4 kisilik catal bicak takimi 15 liraya
2x4 kisilik yumurta kabi da 8 liraya
yani toplam 8 kisilik yemek takimi 68 liraya mal olmus buda etti 35 eur yani sudan ucuz oldu bana hehehe

aramizaa hosgeldinn tatlimm hayirlisi olsun simdidenn kahvalti takimlarina bayildimmmmm cok sirinlerr :)) benimde abimin esi almanyadan turkiyeye gelin geldi .. bence almanyadan alman gereken seyler elektronik olsun su isiticisi ;mikser; kahvemakinan, vs gibi seyleri almanyadan al bence ..diger tabak vs gibi seyleride burdan alabilirsin ucuzuda var pahalisida var ceyiz kampanyalari oluyo hisar;karaca;jumbo bunlari takip et tr den alirsin bence almanyadan bi daha yuk etme kendine...baska seylerini getir dekor aksesurlarin ..elektronik esyalar vs.. simdiden kolay gelsn

Selam kızlar
ben hazırlık olarak çok birşey yapmadım ama ocak ayından itibaren sürekli birşeyler almaya çalışıyorum çok zor :5:
şimdilik aldıklarım :68:

ÇEYİZ SETİ (yemek tk teflon tencere tk kahvaltı tk çatal bıçak tak)
SULU SÜPÜRGE
TOST MAKİNASI
ÇELİK TENCERE SETİ
UYKU SETİ
YORGAN
NEVRESİM TAKIMLARI
4 MEVSİM UYKU SETİ

bu kadar var daha :( çok zor ALLAH yardımcımız olsun :44:

Selam kızlar
ben hazırlık olarak çok birşey yapmadım ama ocak ayından itibaren sürekli birşeyler almaya çalışıyorum çok zor :5:
şimdilik aldıklarım :68:

ÇEYİZ SETİ (yemek tk teflon tencere tk kahvaltı tk çatal bıçak tak)
SULU SÜPÜRGE
TOST MAKİNASI
ÇELİK TENCERE SETİ
UYKU SETİ
YORGAN
NEVRESİM TAKIMLARI
4 MEVSİM UYKU SETİ

bu kadar var daha :( çok zor ALLAH yardımcımız olsun :44:

aramıza hoşgeldin tatlım :71: baya almışsın yine yavaş yavaş alırsın hepsini merak etme :34:

slam kizlar masallah ne cok hazirlik yapmissiniz :)
biz henüz hic bisey yapmadik valla...nisanlim hala is bulamadi bu gidisle de uzayacak bu durum hayirlisi

Selam tatlım aramıza hoşgeldinn :71: iş mevzusu yuzunden bu kadar ertelendi zaten bizim düğünde çok zor bir durum bilirim :26: Hayırlısı neyse o olsun inşallah tatlım...

iyi aksamlar hayirli kandiller baharcimm tatlim ben burdayimm da siz yoksunuz valla :) bak haziranda bitiyoo olmaz ama bolee :))) ihmal etmeyiz lutfen heheheheheh

aynen tatlım hayırlı kandiller herkese... valla gıremıyorum tatlım ya normalde ben gece gunduz nette olan bırıyımdır ama son zamanlarda elım ermıyo nasıl oluyorsa... :6: haziran bitiyor valla yaaa.. 7 temmuz gelsın de gerı sayım baslasın dıye bakıyorum sureklı valla :97:

aynen tatlım hayırlı kandiller herkese... valla gıremıyorum tatlım ya normalde ben gece gunduz nette olan bırıyımdır ama son zamanlarda elım ermıyo nasıl oluyorsa... :6: haziran bitiyor valla yaaa.. 7 temmuz gelsın de gerı sayım baslasın dıye bakıyorum sureklı valla :97:

:))) gelir gelir az kaldi temmuza :))) aynen bende artik safak sayicam temmuzda 184 geriyee :))))))))))))))))))))))))))

aaaaa senin ne kadar az kalmış tatlışşş yaa ne güüzzeelll :52:

ama su var ben mayisa kadar saymiyorum :) sadece 2011 bitimine 184 gun kaldi hahhaha.. 2012 den sonrasi telas icinde olacagim icin saymiyorum :))))))))))))))))))) olsunn o zamanda cabuk gecer hele su 2011 bir bitirelimde hayirlisi ile ":)))))))))))))))

ama su var ben mayisa kadar saymiyorum :) sadece 2011 bitimine 184 gun kaldi hahhaha.. 2012 den sonrasi telas icinde olacagim icin saymiyorum :))))))))))))))))))) olsunn o zamanda cabuk gecer hele su 2011 bir bitirelimde hayirlisi ile ":)))))))))))))))

çok haklısın tatlım o zaman bundan sonra 2012 nın ılk gunune kadar gerı sayıma beraber devam edelimmm :1::1::1::1::1:

canım ya ben bu evlilik takvımını bır turlu beceremedım dogum kılo kontrol kısmına yapıstır yazıyor ama cızelge var oyle bır yer yok oraya yapıstırıyorum ben de ama olmuyor yaa :((

Son düzenleme:
Back
X