- Konu Sahibi rashabahar
-
GÜNAYDIN TATLIŞLARRRR :)) Nasılsınız bakalım, var mı değişiklikler?
iyilik tatlışım sen nasılsın bakalım?? sureklı arastırmalardayım göğüs problemım ve de sırtımdakı sıvılceler ıcın(( sıvılceler var ufak ufak gecmıyor bı turlu yaa bır de onlara takıyorum sımdı puruzsuz olması lazım gelınlıkte yaaa :26:
tatlimm yaaa sendeki sorunlar bendede var :)))) benimde sirtimda sivilceler varr hataa cildiyeye gitmekk istiyorumm ben de var sirtimda aldirmayi dusunuyorumm :))))
kızlar yatak odasında duvardan mobilyasına halısından perdesine kadar ne renk yapmayı düşünüyosunuz. düşüncelerinizi merak ediyorum
valla canım biz bütün mobilyalarımızı siyah beyaz düşünüyoruuzz :))) beyaz ağırlıklı olacak :))) siz nasıl dusunuyorsunuzzz??????
benim evim beyaz ve kremm olsun istiyorum böyle paril paril parlasinn oohh mis gibi yaaa kizlar ben daha ceyizlere bile baslamadimmmmm bende sizin gibi heyecanlanmak istiyorum
benim evim beyaz ve kremm olsun istiyorum böyle paril paril parlasinn oohh mis gibi yaaa kizlar ben daha ceyizlere bile baslamadimmmmm bende sizin gibi heyecanlanmak istiyorum
canım bizim ev abartı büyük malesef. biz odalarımızın dizaynını ayrı ayrı yapıyoruz. yatak odamız bütünüyle beyaz olacak ama özel taşlarla ufak ve şık detaylar yapcaz. beyaz bizi çok rahatlatıyor. şimdilik böyle düşünüyoruz da bakalım henüz eşya almadık. yatak odasının banyosunu ve giysi odamızı yaptırıyorum şu an. sonra odaya geçecem asıl olarak. başka fikirleri de öğrenmek istedim ondan sordum
kendi eviniz olacak sanırım canım benim ne güzelbiz kirada oturacağız büyük ihtimal olanaklar el verdiği kadar hazırlık yapacağız bakalım gönül daha fazlasını ister tabi ki ama napalım yeter ki aynı evi paylaşalım da
evet canım. nişanlım mimar. herşeyiyle kendi yapıyor evi. boşver be canım kira olsun az eşya olsun ne olacak. huzurunuz olsun yeterki. benim hiç umrumda değil. nişanlım iki haftadır amerikadaydı. saat farkı ve iş güçten konuşup mesajlaşmadık bile. şimdi burada akşam geldi. burada karşımda mışıl mışıl uyuyo ya dünyalar benim. malmış mülkmüş vız gelir. öyle zorluklar gördüm öyle sıkıntılar çektim o kadar büyük kayıplar verdim ki allah sağlık ve huzur versin sevdiğinle bir ömür nasip etsin başka hiç bişeye gerek yok
Selaam
Bizim diğer topikteki arkadaşlar uyuyolar da öyle bakınıyım dedim burdakiler napıyo diye
Günaydıın, hoşbulduuk
Daha çok var ama yinede ucu görünüyor ya çabuk geçiyor zaman, 10 kaldı yaklaşık,
çok güzel olcak inşllah
inşşaallhhh tatlımsenın 10 ay kalmıs benım daha yaklasık 12 ay var tam 1 yıl ama olsun gecıyor zaman oyle ya da boyle muradımıza erıcez ınsallah
Aminnn..
Hazırlıklara gelirsek, ben baya bişeyler aldım ama daha çok eksiğimde var. Yemek takımı, tencere takımı, çatal bıçak takımı, kahvaltı takımı, eletrikli süpürge, blendır seti, ütü, yatak örtüsü, 3 tane nevresim takımı, bornoz seti, salon örtü takımı, yatak odası danteli 2 tane, bunları aldım, diğer havlu tülbent patik havlu lif vs. onlarda baya var.
Ooh epey varmış bee
Ama daha alacaklarımı sayarsam extra vitrin ve mutfak takımı, halılar, ( perdeler tabi o en son :) günlük yemek takımları, tencere tava saklama kapları kavanozlar fincan bardak kupa, ütü masası ekmek sepeti biblo samdan aaaaaaaaaaa
kızlar yatak odasında duvardan mobilyasına halısından perdesine kadar ne renk yapmayı düşünüyosunuz. düşüncelerinizi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?