2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

tatlimm yaaa sendeki sorunlar bendede var :)))) benimde sirtimda sivilceler varr hataa cildiyeye gitmekk istiyorumm ben de var sirtimda aldirmayi dusunuyorumm :))))

kızlar yatak odasında duvardan mobilyasına halısından perdesine kadar ne renk yapmayı düşünüyosunuz. düşüncelerinizi merak ediyorum

tatlimm yaaa sendeki sorunlar bendede var :)))) benimde sirtimda sivilceler varr hataa cildiyeye gitmekk istiyorumm ben de var sirtimda aldirmayi dusunuyorumm :))))

ne çok ortak yanımız var tatlışş yaa :)) DeRmoday salyangoz kremı sıparısı verdım bu aksam cok ıyı gelıyormus kullanan 2 kısıden duydum bakalım denemek lazım rahatsız oluyorum cunku cok :)))

benim evim beyaz ve kremm olsun istiyorum böyle paril paril parlasinn oohh mis gibi yaaa kizlar ben daha ceyizlere bile baslamadimmmmm bende sizin gibi heyecanlanmak istiyorum

valla canım biz bütün mobilyalarımızı siyah beyaz düşünüyoruuzz :))) beyaz ağırlıklı olacak :))) siz nasıl dusunuyorsunuzzz??????

canım bizim ev abartı büyük malesef. biz odalarımızın dizaynını ayrı ayrı yapıyoruz. yatak odamız bütünüyle beyaz olacak ama özel taşlarla ufak ve şık detaylar yapcaz. beyaz bizi çok rahatlatıyor. şimdilik böyle düşünüyoruz da bakalım henüz eşya almadık. yatak odasının banyosunu ve giysi odamızı yaptırıyorum şu an. sonra odaya geçecem asıl olarak. başka fikirleri de öğrenmek istedim ondan sordum

Son düzenleme:
benim evim beyaz ve kremm olsun istiyorum böyle paril paril parlasinn oohh mis gibi yaaa kizlar ben daha ceyizlere bile baslamadimmmmm bende sizin gibi heyecanlanmak istiyorum

başlarsın tatlım ya bir güne gelmez valla :) düğün ne zamandı sizin canım benim???? bızım de temmuzda daha cok var ama biz gene de basladık sımdıden hazırlıklara...

kendi eviniz olacak sanırım canım benim ne güzel biz kirada oturacağız büyük ihtimal olanaklar el verdiği kadar hazırlık yapacağız bakalım gönül daha fazlasını ister tabi ki ama napalım yeter ki aynı evi paylaşalım da

evet canım. nişanlım mimar. herşeyiyle kendi yapıyor evi. boşver be canım kira olsun az eşya olsun ne olacak. huzurunuz olsun yeterki. benim hiç umrumda değil. nişanlım iki haftadır amerikadaydı. saat farkı ve iş güçten konuşup mesajlaşmadık bile. şimdi burada akşam geldi. burada karşımda mışıl mışıl uyuyo ya dünyalar benim. malmış mülkmüş vız gelir. öyle zorluklar gördüm öyle sıkıntılar çektim o kadar büyük kayıplar verdim ki allah sağlık ve huzur versin sevdiğinle bir ömür nasip etsin başka hiç bişeye gerek yok

Amiin canım cümlemize inşallah.. Çok doğru diyorsun mal mülk vız gelir yeter ki geçinecek kadar paramız olsun ve de en önemlisi evimizde huzur mutluluk olsun tatlımm

Selaam
Bizim diğer topikteki arkadaşlar uyuyolar da öyle bakınıyım dedim burdakiler napıyo diye

Günaydın dünyanın en güzel gelin adayları günler hızla geçip gidiyor bakalım senenin yarısını bitirmek üzereyiz günden güne de heyecan artıyor valla siz de durumlar nasıll?? Her gece düğününüzü hayal ediyor musunuz benim gibi

Günaydıın, hoşbulduuk
Daha çok var ama yinede ucu görünüyor ya çabuk geçiyor zaman, 10 kaldı yaklaşık,
çok güzel olcak inşllah

inşşaallhhh tatlım senın 10 ay kalmıs benım daha yaklasık 12 ay var tam 1 yıl ama olsun gecıyor zaman oyle ya da boyle muradımıza erıcez ınsallah

Aminnn..
Hazırlıklara gelirsek, ben baya bişeyler aldım ama daha çok eksiğimde var. Yemek takımı, tencere takımı, çatal bıçak takımı, kahvaltı takımı, eletrikli süpürge, blendır seti, ütü, yatak örtüsü, 3 tane nevresim takımı, bornoz seti, salon örtü takımı, yatak odası danteli 2 tane, bunları aldım, diğer havlu tülbent patik havlu lif vs. onlarda baya var.
Ooh epey varmış bee
Ama daha alacaklarımı sayarsam extra vitrin ve mutfak takımı, halılar, ( perdeler tabi o en son :) günlük yemek takımları, tencere tava saklama kapları kavanozlar fincan bardak kupa, ütü masası ekmek sepeti biblo samdan aaaaaaaaaaa

ohh oh maşallah hepsi alınır canım merak etme. yarısını halletmişsin zaten

kızlar yatak odasında duvardan mobilyasına halısından perdesine kadar ne renk yapmayı düşünüyosunuz. düşüncelerinizi merak ediyorum

selam canimm biraz gec oldu cevabimm :)) benim yatak odasi zemini beyaz kullanicam beyaz,gri,pudra pembesi,ucuk mavi , bambu ,rahatlatici tonlarda olucak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…