- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #1.821
Günaydın Lilacığım ve Tüm KK Kızçeleri
Tam olarak ne demek istediğimi çok iyi bir şekilde ifade etmişsin. Karşısındaki çocuk bile olsa onun böyle bi şeye meyil etmesi beni acayip geriyor. Dün akşam para sıkıntımı hallettim çok şükür. Ve bir kaç eksiğimi gittim kntr aldım. msj attım. Kntr gönderdim msj yapabilirsin diye. O da çok tşk ederim canım. Dün için özür dilerim demiş. Ben duymazdan geldim özrünü. Yarın fuarada olucakmış ondan birax sohbet ettik. Sonra da Dedim bak canım senle hiç tartışmıcam. ben söylücem sende yapıcaksın bu konuda burda kapanıcak. O da dedi yok sen sapık mısın o Yusufun yeğeni. Şöyle böyle. Ne münasebet ya yok bowlinge gidelim yok basket macına gel ne münasebet yaa o kim oluyor ki sen onun basket maçına gidiceksin. Bende gidicek degilim kırmamak için öle dedim. dedi. Bir sürü saydımda saydım. O sinirle hatırlamıyorum. Son uyarımı da ya sen gerekeni yaparsın ya da ben arar o kıza kiminle ne kadar samimi olması gerektiğini öğretirim tercih senin dedim. bakalım el mi yaman bey mi yaman
Merhaba gelincikler meliis geldi :)
emsa nasilsin canim bugün daha iyisindir insaAllah?
lilam sen nasilsin? dün benimkiyle konustum bak dedim böyle böyle bize yardimci olan birisi var dedim :78: oda dedi iyi cok güzel dedi sen bi yerden randevu al dedi biz trabzonda yine bakariz da bulamazsak elimizde bi tane secenek olur dedi
Günaydın Lilacığım ve Tüm KK Kızçeleri
Tam olarak ne demek istediğimi çok iyi bir şekilde ifade etmişsin. Karşısındaki çocuk bile olsa onun böyle bi şeye meyil etmesi beni acayip geriyor. Dün akşam para sıkıntımı hallettim çok şükür. Ve bir kaç eksiğimi gittim kntr aldım. msj attım. Kntr gönderdim msj yapabilirsin diye. O da çok tşk ederim canım. Dün için özür dilerim demiş. Ben duymazdan geldim özrünü. Yarın fuarada olucakmış ondan birax sohbet ettik. Sonra da Dedim bak canım senle hiç tartışmıcam. ben söylücem sende yapıcaksın bu konuda burda kapanıcak. O da dedi yok sen sapık mısın o Yusufun yeğeni. Şöyle böyle. Ne münasebet ya yok bowlinge gidelim yok basket macına gel ne münasebet yaa o kim oluyor ki sen onun basket maçına gidiceksin. Bende gidicek degilim kırmamak için öle dedim. dedi. Bir sürü saydımda saydım. O sinirle hatırlamıyorum. Son uyarımı da ya sen gerekeni yaparsın ya da ben arar o kıza kiminle ne kadar samimi olması gerektiğini öğretirim tercih senin dedim. bakalım el mi yaman bey mi yaman
Bu gün daha iyi ve daha kararlı duruyorum ayakta
Sizlere çok çok tşk ederimmm
Dün merve ile görüştük telefonda çok sevindim aramasına Eminönüne gidememiş. İş yerinden parasını alamamış. Alınca gidicekmiş.İşi de bırakmış evdeymiş
Peki araniz nasil suan?
En azindan konusmus icinden atmissin canim.
Daha iyisindir simdi dimi?
evet konuşmak çok iyi geldi içim rahatladı.
bu gün bize gelicek sözlüm saat ve alyans almaya gideceğiz.
akşamda arkadaşımın nişanına
Kıskanılmak bir erkeğin ancak bu kadar hoşuna gider.
Ben kızdıkça o gülüyor. Tmm güzelim hadi uyu diyor. gülüyorr beni deli ediyor.
Ne diyorsam tmm diyor. Ben kızıyorum uyu dinlen diyor. Gene kızııyorum. Tmm hayatım uyu hadi diyor..
Yeminlen beni delirtmek için yapıyor
Canım bence hiç gergin oLdugunu sinirLendiğini beLLi etmeseydin..BöLe tehditvari konuşmaLar yüzünden zıtLanırsınız birbirinize ve hersey daha kötüye gider..Uygun bi diLLe konusup anLasın o ztn tatLı diLi gorunce hatasını anLar ve sana daha cok bagLanır...KızLa da sakın konusup onun ıstedıgı seyi ona verme..Seviyesine düşmeye gerek yok...Allah yukarda zaten eLbet hakeden hakettiğini gorecektır..
Aaaa konuşursan bi daha seLam söLersin canımm =)
evet konuşmak çok iyi geldi içim rahatladı.
bu gün bize gelicek sözlüm saat ve alyans almaya gideceğiz.
akşamda arkadaşımın nişanına
Kıskanılmak bir erkeğin ancak bu kadar hoşuna gider.
Ben kızdıkça o gülüyor. Tmm güzelim hadi uyu diyor. gülüyorr beni deli ediyor.
Ne diyorsam tmm diyor. Ben kızıyorum uyu dinlen diyor. Gene kızııyorum. Tmm hayatım uyu hadi diyor..
Yeminlen beni delirtmek için yapıyor
Çok güzel haber sevindimsende ona deseydin, insanların kıskançlık damarlarını fazla zorlamamak lazım, zararlarından korunmak için.. :90:
Amin Allah cezasını versin o kızında Salak şey
neyse ben onu rezil etmesini bilirim. Çok iyiyimdir. Damarıma basınca da çok kötüyümdür.Elbet denk geliriz bir yerde...En sevmediğim şey kıskanan kadın olmak..Dün sözlüme Sen beni kıskandı sanıyorsun ama kıskanmıyorum. Sinir oluyorum ya dedim. Nasıl meyil verirsin kız sana resmen yazmış . Biri benle öyle konuşsa vurmaya kalkarsın dedim. Tmm hayatım uyu artık dedi
Bende kıskanmıyorum derdim, sinir oluyorum filan ama ben artık kendime itiraf ediyorum canım, o sinir olmak aslında kıskanmak oluyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?