- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #1.801
kız bunu düğünde görmüş sormuş kim olduğunu çok büyüdün maşallah demiş yanımıza gelmeye çekinmiş.
basket maçı varmış kupa alcakmış sözlümü de çağırmış. pazar günü ne çalışıyosun git gez demiş kız bizimkine o da para lazım evlencez demiş. O da git gez ben ne lazımsa alırım size ama tek gez demiş.
o da akşam gezerim demiş. yengeyle gez demiş sonra kız. bizi de gezdir demiş sonra bowlinge götür demiş.
o da müsait bi zamanda götürürüm demiş. kız da sen zaman ver ben okuldan bile kaçarım şimdi resimlerine bakıyorum çok yakışıklı çıkmışsın demiş. O da öle mi ben kendimi beğenmiyorum. genelde insanlar kendilerini beğenmez demiş. kız da ben beğeniyorum fln demiş ... sonra kız numaranı ekleyebilir miyim demiş ekle demiş bizimkide kız numarasını vermiş..Sonra kız gene yazmış numaramı süs diye vermedim arada ara demiş. Bizim ki de kntr yok malesef demiş. Sonra gene yazmış nabıyosun fln ben cevap alamayınca ben çıkıyorum demiş. Ne samimiyetse
Kızı şimdi arasam s... ağzına olmaz
Benden kıskanmış der. Herkeze ballandıra ballandıra anlatır.
Sözlüme desem o kızın a... bilmemne yaparım
Esma ben sapık mıyım. Küçüçük kız o daha sen nasıl düşünürsün böyle der.
en iyisi düzgün ve müsait bir zamanda konuşmak
Kızı şimdi arasam s... ağzına olmaz
Benden kıskanmış der. Herkeze ballandıra ballandıra anlatır.
Sözlüme desem o kızın a... bilmemne yaparım
Esma ben sapık mıyım. Küçüçük kız o daha sen nasıl düşünürsün böyle der.
kızmakta çok haklısın, o şımarık kız ne yaptığının farkında değil sanırım. Sözlün yüz vermesin, beni huzursuz ediyo görüşmen diye konuş, sen zaten hiç muhattap olma bence..
kesinlikle.. ama müsait bir zamanida bekleme bence..
kendini birazcik toparla ve hemen görüs bence..
yoksa yine uzayip gidecek canim..
eminim konustuktan sonra daha iyi hissedeceksindir kendini..
en azindan icinden atmis olacaksin tüm kötü düsünceleri..
tşk ederim kızlar
az da olsa kendimi iyi hissediyorum.
bu konuyu hemen konuşacağım ama dediğim gibi annesi ve babası kavge etmişler abisi evden gitmiş bunun üzerine nasıl konuşacağım. Sonra bana benim derdim ne sen ne düşünüyosun demesin.
Merhaba gelincikler meliis geldi :)
emsa nasilsin canim bugün daha iyisindir insaAllah?
lilam sen nasilsin? dün benimkiyle konustum bak dedim böyle böyle bize yardimci olan birisi var dedim :78: oda dedi iyi cok güzel dedi sen bi yerden randevu al dedi biz trabzonda yine bakariz da bulamazsak elimizde bi tane secenek olur dedi
HoşgeLdinn canımm iyiyim sağoL sen nasıLsınnn??
O zaman p.tesi unutturma bana o adamı arayıp randevu aLiim =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?