2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kız bunu düğünde görmüş sormuş kim olduğunu çok büyüdün maşallah demiş yanımıza gelmeye çekinmiş.
basket maçı varmış kupa alcakmış sözlümü de çağırmış. pazar günü ne çalışıyosun git gez demiş kız bizimkine o da para lazım evlencez demiş. O da git gez ben ne lazımsa alırım size ama tek gez demiş.
o da akşam gezerim demiş. yengeyle gez demiş sonra kız. bizi de gezdir demiş sonra bowlinge götür demiş.
o da müsait bi zamanda götürürüm demiş. kız da sen zaman ver ben okuldan bile kaçarım şimdi resimlerine bakıyorum çok yakışıklı çıkmışsın demiş. O da öle mi ben kendimi beğenmiyorum. genelde insanlar kendilerini beğenmez demiş. kız da ben beğeniyorum fln demiş ... sonra kız numaranı ekleyebilir miyim demiş ekle demiş bizimkide kız numarasını vermiş..Sonra kız gene yazmış numaramı süs diye vermedim arada ara demiş. Bizim ki de kntr yok malesef demiş. Sonra gene yazmış nabıyosun fln ben cevap alamayınca ben çıkıyorum demiş. Ne samimiyetse

böylesi kendini bilmezler yüzünden iste bir iliskide sorunlar yasaniyor..

ama dedigim gibi canim kendi icinde herseyi yasayacagina direk sözlüne söyle bunlar ne böyle diye hesap sor..

bu durumda hesap sorma hakkina sahibsin..

ocwmays'ada katiliyorum canim.. bu duruma nasil geldiniz siz böyle?

Kızı şimdi arasam s... ağzına olmaz
Benden kıskanmış der. Herkeze ballandıra ballandıra anlatır.
Sözlüme desem o kızın a... bilmemne yaparım
Esma ben sapık mıyım. Küçüçük kız o daha sen nasıl düşünürsün böyle der.

o zaman sende dersin ki ben onu kücük bir kiz olarak göremedim iste kiskandim ne var bunda sende biraz daha dikkatli olsan dersin..

ama mutlaka muuutlaka bir seyler yapmalisin canim sözlüne aranizda ki durumu konusmalisiniz..

gercekten bu böyle devam gitmez canim..

sen iyi degilsin suan.. ve kendine her türlü kötülügü yapabilecek durumdasin..

bu durumdan kurtulmak icin sözlünle konusup aranizda ki duruma bir netlik getirilmeli..

en iyisi düzgün ve müsait bir zamanda konuşmak

Son düzenleme:
en iyisi düzgün ve müsait bir zamanda konuşmak

kesinlikle.. ama müsait bir zamanida bekleme bence..

kendini birazcik toparla ve hemen görüs bence..

yoksa yine uzayip gidecek canim..

eminim konustuktan sonra daha iyi hissedeceksindir kendini..

en azindan icinden atmis olacaksin tüm kötü düsünceleri..

kızmakta çok haklısın, o şımarık kız ne yaptığının farkında değil sanırım. Sözlün yüz vermesin, beni huzursuz ediyo görüşmen diye konuş, sen zaten hiç muhattap olma bence..

esma bunlar çok çirkin şeyler canım
Okurken bile rahatsız oldum, aranızda böyle küfürler mi geçiyo sizin?
Hem kaç yaşında olursa olsun başka biriyle öyle konuşması normal değil
bir an önce normale dönersiniz umarım, ben durumu pek iyi görmedim malesef

kızmakta çok haklısın, o şımarık kız ne yaptığının farkında değil sanırım. Sözlün yüz vermesin, beni huzursuz ediyo görüşmen diye konuş, sen zaten hiç muhattap olma bence..

yani..

sen kim oluyorsunda kalkmis yok cok yakisiklisin yok gez toz felan filan diyorsun elin sözlü !! herifine..

ne kizlar var yahu..

Melise katılıyorum, böyle konuların üstü kapatılmamalı, herşey en ince detayına konuşulup içinde hiçbişey kalmamalı arkadaşım. Küçük diye görülen sorunlar birikip senden büyük intikam alıyorlar sonra..

tşk ederim kızlar

az da olsa kendimi iyi hissediyorum.
bu konuyu hemen konuşacağım ama dediğim gibi annesi ve babası kavge etmişler abisi evden gitmiş bunun üzerine nasıl konuşacağım. Sonra bana benim derdim ne sen ne düşünüyosun demesin.

Son düzenleme:

canim eger ki böyle bir sey söylerse nasil biri oldugunu anlamis oluruz..

dedim ya sana.. hepimizin sorunlari oluyor..

eger biz evlenecegimiz insandan destek göremiyorsak kimden görecegiz?

ikinizinde ayni anda sorunlari olabiliyormus demek ki..

o sana sende ona destek olacaksiniz..

sen ona destek olacaksin ama sen bin beter olacaksin diye bir sey olamaz canim..

off bilmiyorum kızlar

her şey gene kafamda karıştı durdu. 5 senelik bir ilişki bu dünkü iş degil ki. Biz çok şey atlattık hepsini aştık çok şükür bunu da aşarız inş.

her şey için çok çok tşk ederim kızlar iyi ki varsınız...

ben en kısa sürede konuşacağım bu konuları konuşmak istediğim ne varsa

kendimi iyi hissedince tekrar yazacağım.
şimdi çıkacağım eve gideceğim..

Herkeze iyi akşamlarr

Son düzenleme:
iyi haberlerini bekliyoruz canim..

5 yillik bir iliski ise o zaman hayli hayli konusman gerekir..

ve sözlün sana iyi yönde karsilik verecgine güveniyorum ben..

kendine dikkat et canim..

Günaydın canLarım...

Esmaaam çok korkuttun bizi yaa vaLLa iyi oLduguna sevindimm..
AnnenLe babanın yaptıklarını cok fazla dert edinmemeye çalış cunku büyükler hep böyle farklı bi pencereden bakıoLar her zaman..Belki biz de anne baba olunca çatışmalar yaşiicz cocuklarımızla ama böleler işte cok fazla alınmamaya üzülmemeye he he diip gecmeye bak...

Sözlüne gelince erkekler bazen öyle dönemlere gırıolar kı cok sevdıgı biri olmasına ragmen hiçbişey dusunmeksizin sırf baska kızlar tarafından da begenıldıgını cekıcı bulundugunu gormek ıcın sacmalayabiliolar..
Ve bu hayatta öyle kızlar varki 5senelik ilişkiymiş aşkmıs sevmekmişş umurlarında değil o erkegı bastan cıkarmak ıcın neler yapıolar neler..maLesef artık etrafımızda masum kızların sayısı cok az...
Onunla güzel bir dille acık acık konuşmalısın..Ben şunlardan rahatsız oluorum hayatım..sen böle böle yapınca cok üzülüorum canım..fLn gibi meseLa..

Hayat hepimize zorluklar cıkarıo önemLi oLan güçLü oLup ne oLursa OLsun kısacık hayattan zevk aLmaya bakmak...

Bak ne güzeL söyLemiş Candan abLamız

"Güneş her akşam batıp hergün doğuyorsa
Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa
En derin yaralar kapanıyorsa
En büyük acılar unutuluyorsa
Neden korkulur hayatta söyleyin bana..."

Merhaba gelincikler meliis geldi :)

emsa nasilsin canim bugün daha iyisindir insaAllah?

lilam sen nasilsin? dün benimkiyle konustum bak dedim böyle böyle bize yardimci olan birisi var dedim :78: oda dedi iyi cok güzel dedi sen bi yerden randevu al dedi biz trabzonda yine bakariz da bulamazsak elimizde bi tane secenek olur dedi

HoşgeLdinn canımm iyiyim sağoL sen nasıLsınnn??
O zaman p.tesi unutturma bana o adamı arayıp randevu aLiim =)

Günaydın Lilacığım ve Tüm KK Kızçeleri

Tam olarak ne demek istediğimi çok iyi bir şekilde ifade etmişsin. Karşısındaki çocuk bile olsa onun böyle bi şeye meyil etmesi beni acayip geriyor. Dün akşam para sıkıntımı hallettim çok şükür. Ve bir kaç eksiğimi gittim kntr aldım. msj attım. Kntr gönderdim msj yapabilirsin diye. O da çok tşk ederim canım. Dün için özür dilerim demiş. Ben duymazdan geldim özrünü. Yarın fuarada olucakmış ondan birax sohbet ettik. Sonra da Dedim bak canım senle hiç tartışmıcam. ben söylücem sende yapıcaksın bu konuda burda kapanıcak. O da dedi yok sen sapık mısın o Yusufun yeğeni. Şöyle böyle. Ne münasebet ya yok bowlinge gidelim yok basket macına gel ne münasebet yaa o kim oluyor ki sen onun basket maçına gidiceksin. Bende gidicek degilim kırmamak için öle dedim. dedi. Bir sürü saydımda saydım. O sinirle hatırlamıyorum. Son uyarımı da ya sen gerekeni yaparsın ya da ben arar o kıza kiminle ne kadar samimi olması gerektiğini öğretirim tercih senin dedim. bakalım el mi yaman bey mi yaman

HoşgeLdinn canımm iyiyim sağoL sen nasıLsınnn??
O zaman p.tesi unutturma bana o adamı arayıp randevu aLiim =)

Bende iyiyim canim bu gece rüyamda coook agladim : ( ama rüyalar tersine cikarmis dimi
Bu arada yarin iadei ziyarete gidyorsun dimi heyecanlimisin

Tamam caniiiim coook tesekkür ederim tekrar pazartesi günü hatirlatayim sana o zaman

Birde canim herifcige sordum parfüm yüzünden o da fark etmez dedi sen hangisini istersen onu al dedi. Bende senin yorumuna güvenerek birde görüntüsü daha erkeksi durdugu icin code homme'u almaya karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…