- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #1.781
olsun caniiim suan gercekten ne kadar sevincli oldugumu sana anlatamam..
inan ki kendi ailem bile bana yardimci olmadi ama sen ismini bile bilmedigim lilacigim kalkmis benim icin bigli ediniyosun yaa.. Allah senden razi olsun canim benim
simdi ne düsündüm biliyormusun bu aksam hemen beyfendiye bunlari anlaticam senide anlaticam lilamiz sayesinde bu bilgilere ulastik diycem10 temmuza randevu aliriz iki yerden albüm secmek icin nasilsa oraya gidilecek hangisi daha uygunsa oraya gideriz sonra.. olur dimi öyle? diger yerden randevuyu iptal ederdik sonra..
özen foto ama bana daha sempatik geldi simdi tekrar geri aramisya birde seni
hayalim gercek olacaksa bunun bir sebebide sen olacaksin canim
Allah hepimizden razı OLsun canım benimm...
Evet ıkı yeri de ara konuşş git bak hangısı kafana yatarsa orda cektır..
Bana da Özen sempatik geLdi =) iLgenio adam işiyLe demek ki...
HayaLLerinin hepsiii gerçek oLur inşş
Ayrıca her zaman her konuda eLimden geLdiğince bişiLer yaparım çekinme sakınn
tamam canim öyle yapalim o zaman özen fotonun birde adresini almamiz gerek..
benimkini zorluycam ara ve randevu al dicem sen almazsan ben alirim diycem
yani demek ki ilgileniyo ve önem veriyo buda cok önemli yani müsterilerine önem vermesi :)
amiin canim insaAllah hepimizin hayalleri gercek olur
tekrar tekrar cook tesekkür ederim Allah razi olsun
benim sana bi yardimim dokunabilir mi bilmiyorum ama gerektiginde sende kapimi calabilirsin
SağoL cnmm...
Senınkıne söLe arayıp randevu aLırken acık adresi de istesin..
Eger aramazsa ki erkekLer böLe konuLarda bıras odun oLuo
Bana söLe yine ben randevu aLır adresi de aLırım...
Merhaba arkadaşlar nasılsınız, muhabbetinizi bölüyorum ama demin düşünürken düğünüm için kendi kendime tarih belirledimbakalım oldurabilecekmiyiz.
22 nisan a benide yazarmısınıız.. Öptüm sizleri..
Estgfr canim ne bölmesi :)
aramiza hooos geldiiin
bende tam cikiyordum ama bir hosgeldin diyim dedim..
istersen kendinden bahset biraz..
tekrar görüsünce devam ederiz sohbetimize :)
2012 gelincikleri gittikce cogaliyor ne kadar güzel
Hoooş bulduukk :80: çok saol görüşürüüz... :79:
Ben 1 mayısta ittire kaktıra sözü nişanı bi arada aile arasında hallettiim, yüzüğümü geçirdim parmağımaa :81: Düğün için seneye denildi, beklemesi kaldı sevdiceğime kavuşmaya..
Bakayım sizler neler yapmışsınz onları okuyum bende bu arada.. Byby
Oyy çok hızlı ilerliyoo topikk arada girip bakıyorum ama hızınıza yetişemiyomm ballarımmmm, topikleri geziyorumm herkes bir hazırlık içindee ne güzel ne güzelll
eve gittim annem biraz bağrıştı benle.. Bir isyan bir isyan...
off yeter ya ben miyim derdiniz. Kimse sormuyor zaten bana yaşamak istiyor musun diye? İstemiyorum. Kimseyi istemiyorumBıktım insanlarla uğraşmaktan yoruldummmm :'(
Bir gün ölümcül bir hastalıığa yakalanırsam hiç bir şekilde hiç bi tedaviye cevap vermeyeceğim. Öylece çekip gideceğim. Yaşamdan ne tad almıyorum zevk almıyorum.
İçtim..bir tabletb ilaç içtim..1000 mg lık antibiyotik içtim. Hiç bi şeyim yoktu. Aç karnına içmiştim. Çok öksürüğüm vardı. Onun üstüne de kardeşimde öksürük şurubu verdi. onu da içtim yattım. 1 saat sonra yemeğe kaldırdılar. Kalktım 1 tabak çorba içtim. Çorbadan sonra midem dönmeye yerimde duramamaya başladım. Gittim baya bir kustum. Sonra arkadaşımı arayıp gelsene çok midem bulanıyor dedim. O da bulantı hapı getirmiş. Dedim ben bu tablettekilerin hepsini içtim. esma salak mısın sen nasıl içersin bu kadar hapı dedi. İçtim işte dedim. Uzandım daldım. Annem ıhlamur kaynatmıştı onu içirmedi. Ayran içtim. Çeyrek bardak. Uzandım geri. Arkadaşım Esma kalk diye diye. Zorla 2 tane simit yedirdi. Çorba içirdi. Kusturdu. Böğğğğkkk Hala sersem gibiyim. Babam geldi ne yedin? Ne içtin? Ne ypatın? Arkadaşıma nie midesi bulanıyor üsütmüş mü ? neyi var? Soğuk mu almış? Sonra sakinledim. Arkadaşımda sabaha kadar ölme he dedi. bende tmm dedim. Sabah kalktım. Hala midem bulanıyor. Zamanla geçiyor işte. şimdi daha iyiyim. Cesaret etseydim daha büyük şeylere kalkışırdım. çok kıyımsızırdır. Birinin parmağı kesilse bakamam bile..
Hiç bir zaman gerçekten mutlu olamayacağımmm :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?