2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Allah hepimizden razı OLsun canım benimm...
Evet ıkı yeri de ara konuşş git bak hangısı kafana yatarsa orda cektır..
Bana da Özen sempatik geLdi =) iLgenio adam işiyLe demek ki...
HayaLLerinin hepsiii gerçek oLur inşş
Ayrıca her zaman her konuda eLimden geLdiğince bişiLer yaparım çekinme sakınn

tamam canim öyle yapalim o zaman özen fotonun birde adresini almamiz gerek..

benimkini zorluycam ara ve randevu al dicem sen almazsan ben alirim diycem

yani demek ki ilgileniyo ve önem veriyo buda cok önemli yani müsterilerine önem vermesi :)

amiin canim insaAllah hepimizin hayalleri gercek olur

tekrar tekrar cook tesekkür ederim Allah razi olsun

benim sana bi yardimim dokunabilir mi bilmiyorum ama gerektiginde sende kapimi calabilirsin

SağoL cnmm...
Senınkıne söLe arayıp randevu aLırken acık adresi de istesin..
Eger aramazsa ki erkekLer böLe konuLarda bıras odun oLuo
Bana söLe yine ben randevu aLır adresi de aLırım...

SağoL cnmm...
Senınkıne söLe arayıp randevu aLırken acık adresi de istesin..
Eger aramazsa ki erkekLer böLe konuLarda bıras odun oLuo
Bana söLe yine ben randevu aLır adresi de aLırım...

tamam lilam öyle yapalim o zamam benim ki de bu konuda odunluk ederse ( ) haber veririm sana müsaitsen sende randevu alirsin..

canim ben simdi yemek yiyeyim sonra namaz kilayim aksama tekrar gelirim simdilik iyi günler dilerim canim benim tekrar cook tesekkürler

Afiyet oLsun cnm ALLah kabuL etsinn..
Bnde cıkıorum bırazcık işLerime bakiim =)
Görüşürüzz...

Merhaba arkadaşlar nasılsınız, muhabbetinizi bölüyorum ama demin düşünürken düğünüm için kendi kendime tarih belirledim bakalım oldurabilecekmiyiz.
22 nisan a benide yazarmısınıız.. Öptüm sizleri..

Estgfr canim ne bölmesi :)

aramiza hooos geldiiin

bende tam cikiyordum ama bir hosgeldin diyim dedim..

istersen kendinden bahset biraz..

tekrar görüsünce devam ederiz sohbetimize :)

2012 gelincikleri gittikce cogaliyor ne kadar güzel

Hoooş bulduukk :80: çok saol görüşürüüz... :79:
Ben 1 mayısta ittire kaktıra sözü nişanı bi arada aile arasında hallettiim, yüzüğümü geçirdim parmağımaa :81: Düğün için seneye denildi, beklemesi kaldı sevdiceğime kavuşmaya..
Bakayım sizler neler yapmışsınz onları okuyum bende bu arada.. Byby

Oyy çok hızlı ilerliyoo topikk arada girip bakıyorum ama hızınıza yetişemiyomm ballarımmmm, topikleri geziyorumm herkes bir hazırlık içindee ne güzel ne güzelll

HoşgeLdin aramıza canımmm =)
Benimde tanışma 1Mayısta oLdu..bende snn gibi ittire kaktıra nişan-söz bı arada yapıcas 11inde inşş =))
Bizimde düğün seneye dendi bende 2012 mayıs sonu ya da haziran başı düşünüorum düğünü

Evett kına gecesi hazırlıklarııı nikah düğünn off off
öncee şu bohçayıı halledeyimmm en zevkli kısımm

eve gittim annem biraz bağrıştı benle.. Bir isyan bir isyan...

off yeter ya ben miyim derdiniz. Kimse sormuyor zaten bana yaşamak istiyor musun diye? İstemiyorum. Kimseyi istemiyorum Bıktım insanlarla uğraşmaktan yoruldummmm :'(

Bir gün ölümcül bir hastalıığa yakalanırsam hiç bir şekilde hiç bi tedaviye cevap vermeyeceğim. Öylece çekip gideceğim. Yaşamdan ne tad almıyorum zevk almıyorum.

İçtim..bir tabletb ilaç içtim..1000 mg lık antibiyotik içtim. Hiç bi şeyim yoktu. Aç karnına içmiştim. Çok öksürüğüm vardı. Onun üstüne de kardeşimde öksürük şurubu verdi. onu da içtim yattım. 1 saat sonra yemeğe kaldırdılar. Kalktım 1 tabak çorba içtim. Çorbadan sonra midem dönmeye yerimde duramamaya başladım. Gittim baya bir kustum. Sonra arkadaşımı arayıp gelsene çok midem bulanıyor dedim. O da bulantı hapı getirmiş. Dedim ben bu tablettekilerin hepsini içtim. esma salak mısın sen nasıl içersin bu kadar hapı dedi. İçtim işte dedim. Uzandım daldım. Annem ıhlamur kaynatmıştı onu içirmedi. Ayran içtim. Çeyrek bardak. Uzandım geri. Arkadaşım Esma kalk diye diye. Zorla 2 tane simit yedirdi. Çorba içirdi. Kusturdu. Böğğğğkkk Hala sersem gibiyim. Babam geldi ne yedin? Ne içtin? Ne ypatın? Arkadaşıma nie midesi bulanıyor üsütmüş mü ? neyi var? Soğuk mu almış? Sonra sakinledim. Arkadaşımda sabaha kadar ölme he dedi. bende tmm dedim. Sabah kalktım. Hala midem bulanıyor. Zamanla geçiyor işte. şimdi daha iyiyim. Cesaret etseydim daha büyük şeylere kalkışırdım. çok kıyımsızırdır. Birinin parmağı kesilse bakamam bile..

yaaa sen delirdn mi neden böyle birşeye kalkşıorsn hiç mi acımıyosn kendine ???kimse ama kimse için kendine zarar verme . seni bu kadar bezdiren insanlar warsa bunların cezasını sen çekmemelisn.tam tersine hayata karşı her zaman dik durmalı ve en fazla değeri kendine vermelisin..

Adet dönemimdeyim

Adet dönemindeki kadınların IQ seviyeleri tavan yapar. Yani normalden daha fazla perfonmans sergiliyor.
Şimdi diceksiniz ki EE kızım sen salak mısın? Bilmiyor musun o zaman Böyle bir şeye kalkışmanın ne kadar aptalca olduğunu?

Evet biliyorum çok aptalca.
Eskiden gitmek isterdim
Uzaklaşmak isterdim
Ama sadece Uzaklaşmak
Hiç bir zaman tam olarak vazgeçmedim yaşamaktan
Bangolov evlerden birinde tatil yapmak isterdim
1 ay hiç dönmemek. Belki sözlümde gelir benle derdim.
Artık bunu bile istemiyorum.
Çünkü artık biliyorum...
Hiç bir zaman gidemeyeceğimm o bangolov evlerden birine
Ve artık biliyorum Annem hiç bir zaman değişmeyecek
Ve artık biliyorum Babam böyle kahrede kahrede hayatına devam edecek
Ve artık biliyorum Annem ve Babamın hayalindeki Oğulları aslında hiç bir zaman onların istediği gibi bir evlat olamayacak. Ve biliyorum gene bunlar Annem ve Babamın suçu
Ve biliyorum artık Ne kadar iyi olursam olayım. Ne kadar iyi düşünürsem düşüneyim.
Hiç bir zaman gerçekten mutlu olamayacağımmm :85:

Hiç bir zaman gerçekten mutlu olamayacağımmm :85:

esma canim niye böyle düsünüyosun seni bunu düsünceye ittiren nedir ki?

hic kimseyi istemiyorum diyorsun peki sevdigin insanida mi istemiyorsun esmam?

onun haberi varmi bu durumdan?

bak yine söylüyorum iyi ki hic bir sey olmamis..

Allah sana bir sans daha vermis ve sükür et ki hala nefes aliyorsun..

Allah korusun ya sana bir sey olsaydi? ölmeseydin ama yatalak hasta kalsaydin? beynin belirli fonksiyonlarini kaybetseydi?

neden mutlu olamayacagina inaniyorsun kim sana ne dedi de bu sonuca vardin canim?

hic kimse sana bunun garantisini veremez.. ne mutlu olacagina ama ne de mutsuz olacagina!!

Melisim her şey üst üste geldi

Sözlümle ilgili her zaman böyle çelişkilere düşüyorum. bazen beni sevmediğini düşünüyorum. sonra bakıyorum onun çok başka dertleri var. Ama sonra bakıyorum derdi olmasına rağmen başkaları ile çok rahat gülüp konuşuyor. Bana kötü yansıtıyor. Annesi ile babası çok tartışmış morali çok bozuk bana anlatmadı. Ben Yazışmalarını okudum dün ordan bliyiorum. Zaten msj hakkımda bitti msjlaşamıyoruz. Dün akşam aradım davetiyeleri almaya gidelim dedim. Ben şimdi indin otobüsten esma dedi. hımm öyleyse ben gidim o zaman dedim. C.tesi birlikte gideriz ama 5i bulur. Fuar var oraya gitmem gerek fln dedi. Sıçmının fuarı ya. Benim nişanım olcak sanki ondan degerli mi? O stres yapıyor bazı şeyleri bana da stres olarak aktarıyor.Geçen haftalardan birinde eski komşusunun düğününe gitmiştik. Ordan 15 mayısta bir kızla görüşmüş facede yazışmalarını okudum gene. Kız bundan küçük abi fln diyor ama baya baya yazmış buna. Yakışıklısın olmuşsun fln demiş. O da öle mi? fln demiş. Kimse bana iltifat etmiyor demiş ( hakkım haram zıkkım olsun başka bi şey demiyorum o kadar kızdım) kim olursa olsun beni hiç ilgilendirmez.Yavşamasın
Kızdım ama sesimi çıkaramadım. Çünkü annesi ile babasını kavgası derin ve taze. O yüzden ses çıkaramıyorum bu duruma. Bir şeyini eksik ettiysem iki gözüm önüme aksın ölüm çıksın yaa. Nankör pislik.

Canim seni cok iyi anliyorum. Yani su yönde anliyorum ben senin yasadiklarini yasaydim kendimi senin gibi hissederdim eminim. Peki suan ne yapmayi düsünüyosun canim? Yani sözlünle bunlari acik acik konussan. Neden bana karsi böyle davraniyorsun diye bir sorsan. Yada seni kiskandigimi bilmene ragmen neden bana seni kiskanmak icin sebeb veriyorsun diye sorsan. Ikimizinde sorunlari var ama bunlari bir birimizle paylasamayacaksan bir birimizden moral alamayacaksak baska kimin kapisina gidelim de mesela. Ailenler sorunlar var biliyorum bu yüzden fazla üzerinede gelmek istemiyorum ama bende kendimi iyi hissetmiyorum ve sana ihticayim var desen??

Acik acik neler hissettigini neler yasadigini bi söyle canim. At icinden. Erkekler bazen lilamin da dedigi gibi odun kafali oluyorlar. Ne olup bittigini ancak acik acik söyleyince anlayabiliyorlar. Kendini yiyip bitirmeden önce canim benim onunla bir konus derim ben sana.

Ondan sonra ki davranisina göre ne yapilmasi gerektigini düsünürüz hep birlikte. Yine yalniz degilsin biz sana elimizden geldigince moral vermeye calisiriz canim.

Hele bir konus böyle böyle de bakalim ondan sonra herhangi bir kizla ister büyük ister kücük (ki bende hic gözün yasina bakmam ne kadar abi derse desin..) yazisacak mi yada bir furari baska bir eglenceyi sana karsi mi sececek. Yada tam tersimi olacak ve daha cok sana destek mi olacak görürdük canim.

Simdi bu sekilde sen kendini mahf ediyorsun ama adamin hic bir sey den haberi yok. Dimi canim?

Esma senin psikolojin iyi durumda değil canım...
Daha nişanınız bile olmamışken nasıl bu boyuta geldiniz siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…