- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #1.721
evet canım imkanların neye el veriyosa onu yap şu da olmak zorunda diye bişey yok.
ben düğünde yapıcam kaynanaya falan.e mecbur o dantelli sardırılmış takımdan koycam.dantelini kendi ellerimle yaptım valla
evet canım imkanların neye el veriyosa onu yap şu da olmak zorunda diye bişey yok.
ben düğünde yapıcam kaynanaya falan.e mecbur o dantelli sardırılmış takımdan koycam.dantelini kendi ellerimle yaptım valla
KızçeLerimmmmm Rabbim'e şükürLer oLsun hersey yoLuna girdi
Ben boşuna evham yapıp o kdr gözyaşı dökmüşüm...Annesi zaten arayıp pazar günü ıcın bizi davet edicekmıs..BizimKiLerLe de arayı buLduk =) Pazar günü onLara gıdıoruss oturmaya =))))
İsteme - nişan tarihLeri aynıı bi değişikLiK Yookk =)
Çok ama çok sevindim canım ya bak sitres yapıcak üzülecek hiç bir şey yokmuş.
Allahım herşeyi kalbinin güzelliğine göre verdi şükürler olsun ki.Üzme bundan sonra kendini emi.
Canımmmmmm çok teşekkürr ederimm çok çokkk içimi rahatLattınız
Ben boşuna evham yapıp o kdr gözyaşı dökmüşüm...Annesi zaten arayıp pazar günü ıcın bizi davet edicekmıs..BizimKiLerLe de arayı buLduk =) Pazar günü onLara gıdıoruss oturmaya =))))
NE demek canım hepimiz aynı sıkıntılardan geçtik sonuçda.Geriye dönüp hep bunu söylicez.Üzüldüğüme deymezmiş.Allahım utandırmasın.
Kuzuummm çoook sevindim aman nazar değmesin çok şükürr herşey böle güzel gitsin
Günaydınnn kızLaaarr
Adaşsınız NiLay =) Durun aranızda bi diLek tutiimm
Günaydın kızlarrrrrr
Siz siz olun sakın hapla intaharı denemeyin. Hayır yani ölünmüyor öyle. ilaçla zehirlenmek çok zor.Çok mideniz bulanıyorr. Hele kusarken o ilaç acı acı geri geliyor boğazalarınızı yakıyorr böğğğğkkk. Hele anneniz babanız neyin var nie bu kadar miden bulanıyor senin dediginde cvp veremiyeceksiniz hiç denemeyin. Hele çağırıp hiç bi şeyi çaktırmadan sizi kurtaracak bir dostunuz varsa hiç hiç denemeyin. Tecrübeyle sabit
Günaydın tatlım nasıl ya naptın sen şaka yapıosun dimi
Günaydın kızlarrrrrr
Siz siz olun sakın hapla intaharı denemeyin. Hayır yani ölünmüyor öyle. ilaçla zehirlenmek çok zor.Çok mideniz bulanıyorr. Hele kusarken o ilaç acı acı geri geliyor boğazalarınızı yakıyorr böğğğğkkk. Hele anneniz babanız neyin var nie bu kadar miden bulanıyor senin dediginde cvp veremiyeceksiniz hiç denemeyin. Hele çağırıp hiç bi şeyi çaktırmadan sizi kurtaracak bir dostunuz varsa hiç hiç denemeyin. Tecrübeyle sabit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?