2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
evet canım imkanların neye el veriyosa onu yap şu da olmak zorunda diye bişey yok.
ben düğünde yapıcam kaynanaya falan.e mecbur o dantelli sardırılmış takımdan koycam.dantelini kendi ellerimle yaptım valla :1:

dügüne kadar gerekirse yaparim da simdi zaten bir ayim kalmis zaman daraldi o yüzden yapmam yani dügüne kalsin o zaman bende de canimdan tatlimi caniim :9:

ellerine saglik canim cigerim el emegi göz nuru iste daha bi kiymetli oluyor tabii..

evet canım imkanların neye el veriyosa onu yap şu da olmak zorunda diye bişey yok.
ben düğünde yapıcam kaynanaya falan.e mecbur o dantelli sardırılmış takımdan koycam.dantelini kendi ellerimle yaptım valla :1:

Bende düğünde yapacağım.Annem şimdiden hazırlıklara başladı çok tutuyormuş sardırma olayı filan ama ne yapalım mecbur yapılcak.

KızçeLerimmmmm Rabbim'e şükürLer oLsun hersey yoLuna girdi :66:
Ben boşuna evham yapıp o kdr gözyaşı dökmüşüm...Annesi zaten arayıp pazar günü ıcın bizi davet edicekmıs..BizimKiLerLe de arayı buLduk =) Pazar günü onLara gıdıoruss oturmaya =))))
İsteme - nişan tarihLeri aynıı bi değişikLiK Yookk =)

Ben boşuna evham yapıp o kdr gözyaşı dökmüşüm...Annesi zaten arayıp pazar günü ıcın bizi davet edicekmıs..BizimKiLerLe de arayı buLduk =) Pazar günü onLara gıdıoruss oturmaya =))))

Çok ama çok sevindim canım ya bak sitres yapıcak üzülecek hiç bir şey yokmuş.
Allahım herşeyi kalbinin güzelliğine göre verdi şükürler olsun ki.Üzme bundan sonra kendini emi.

Kuzuummm çoook sevindim aman nazar değmesin çok şükürr herşey böle güzel gitsin:nazar::32:

Günaydın kızlarrrrrr

Siz siz olun sakın hapla intaharı denemeyin. Hayır yani ölünmüyor öyle. ilaçla zehirlenmek çok zor.Çok mideniz bulanıyorr. Hele kusarken o ilaç acı acı geri geliyor boğazalarınızı yakıyorr böğğğğkkk. Hele anneniz babanız neyin var nie bu kadar miden bulanıyor senin dediginde cvp veremiyeceksiniz hiç denemeyin. Hele çağırıp hiç bi şeyi çaktırmadan sizi kurtaracak bir dostunuz varsa hiç hiç denemeyin. Tecrübeyle sabit

Günaydın kızlarrrrrr

Siz siz olun sakın hapla intaharı denemeyin. Hayır yani ölünmüyor öyle. ilaçla zehirlenmek çok zor.Çok mideniz bulanıyorr. Hele kusarken o ilaç acı acı geri geliyor boğazalarınızı yakıyorr böğğğğkkk. Hele anneniz babanız neyin var nie bu kadar miden bulanıyor senin dediginde cvp veremiyeceksiniz hiç denemeyin. Hele çağırıp hiç bi şeyi çaktırmadan sizi kurtaracak bir dostunuz varsa hiç hiç denemeyin. Tecrübeyle sabit

Günaydın tatlım nasıl ya naptın sen şaka yapıosun dimi:20:

bak gördün mü herşeyin çaresi oluyor işte
boşu boşuna gözyaşı döktün, bu süreçte böyle şeyler oluyor demiştik :70:
bütün problemler böyle kendiliğğinden çözülecek inşaAllah, bi daha canını sıkmak yok:20:

Günaydın kızlarrrrrr

Kuzuummmm nası yaniii yaaaa üzme bizi noLuooo naptınnnn :59::53:

Back