- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #6.021
İşte tam olarak bunu kast ediyorum, orda herşeyin güzeli vardır muhakakk, içimnde bişi kalmasını istememm azlaa mutlu olmayı bilmem lazım.Şuan iğneden ipliğee herşeyyimiz planlıı bi almak kalıyo geriye. Allahım yardım etsinn
ayyyyyyyy canım benim yaaaa senden çok şey öğreniyoruz allah razı olsuniçimi rahatlattın.alırken söylüyoruz hallediyolar dimi canımm
kısss benimki 12 mayıs
oradakileri alma gibi umudum yoktu giderken maksat gezmekti bu şekilde gidebilirsin sende
ne bilyiim her gördüğümüze sahip olmak zorunda değiliz ki bütçemiz ve hayalimizin el verdiği kadar
Tabiki cnm kesinlikle öylee ama ben kendimi bildiğim içinngörmemem daha iyi :2:
aşkımın bohçası için aldıgım çorapları kardeşim çarpmıştı
bugün askıma yeniden çorap alcam.6-7 tane alırım heralde
kendime 11-12 tane çorap almışımama napim 50 krş ve o kadar şekerlerki duramıyorum
yine begensem yine alırımannem diyoki bizim kız evlendikten sonra hiç dışları çıkmicak galiba ne varsa alıyo diyo
bide zar şeklinde tuzluk biberlik almıştım kardeşim yanında kaldıgı yengeme hediye götürmek istedi onu da verdim.onu da alcam yeniden
bi de kızlar bişey sorcam.
çeyize tamam 4-5 takım südyenli külotlu takım alıyoruz da.normalde srekli takım mı giyicez sankimesela ben altı hergn değiştirirken südyeni banyodan banyoya değiştiriyorum.bu yüzden takım hariç bi 10 tane sadece non almayı düşünüyorum.siz ne düşünüyosunuz bu konuda
ben nişanlımınki hariç diğer bohçalara karışmicam.yapılmasını istemiyorum çünkü.annemde yapılmasa olmaz diyo.iyi yap o zaman dedim.ama nişanlımın bohçası 4-4lük olmasada ona yakın bişey olsun istiyorum allahın izniyle inşallah.herşeyini fazla fazla almaya calısıyorum[/QUOTE
haklısın tabi bohca işini ben ailelere bırakcam zaten yeteri kadar zor benim işim kayseriye gidip gelmek gerekecek babam şimdiden ben ev eşya bakmaya bir haftadan fazla kalamam dior memur cünkü evde herkez tüm kardeşler çalışıyor nasıl olcak hiç bilmiyorum birde bohçaya uğraşmam annem yapsın damadına işte:)) albüm ekledim bu arada
kızlar slm .... ben geldım nıkah ıcın bızde randewu aldık 30 hazıran da saat 20.15 te sımdı mart 15e kadar evrak toplayıp goturucekmısız bıde 58 tl cuzdan parası gerekıyomus ...
kızlar slm .... ben geldım nıkah ıcın bızde randewu aldık 30 hazıran da saat 20.15 te sımdı mart 15e kadar evrak toplayıp goturucekmısız bıde 58 tl cuzdan parası gerekıyomus ...
Nasıl yanii önce gün alıyosun, sonramı evrak götürüyorsun, hangi belediyee buu.
Benim bildiğimn evrakları götürürsün teslim edersin paranı yatırırsın istediğin gün müsaitse verirler.
Günaydınn kıslarrrrr, bugünn güzel bi günn olsun istiyorummmmm:103:
Milenacımm mavii çok hoşmu ama dediğin gibi üstü pembe gibi olursa dahada hoş olurr, güzel bi seçimmm
günaydın kızlarrrrrrrrrr.milenacımmm bence ikinci abiyenide ikinci resimdeki elbisenin renginde bişey seçmelisinnnn
oradakileri almak yada yapmak mümkün değil genelde gelinlikçiler oluyor balayı yerleri , düğün salonları falan bu sene de gitmeyi düşünüyorum
tabi eşim bu duruma ne der bilmiyorum
Evetttttt 2012 gelincikleriiiii
Emyay_8990:123: 12 Mayıs 2012
HayatımM :123: 19 Mayıs 2012
Pink_Love :123: 31 Mayıs
gzmvs :123: 2 Haziran 2012
bal_bocegi :123: 23 Haziran 2012
cgdm16 :123: 30 Haziran 2012
miska :123: 7 Temmuz 2012
Emyay_8990:123: 12 Mayıs 2012
HayatımM :123: 19 Mayıs 2012
Pink_Love :123: 31 Mayıs
gzmvs :123: 2 Haziran 2012
bal_bocegi :123: 23 Haziran 2012
cgdm16 :123: 30 Haziran 2012
milena :123: 1 Temmuz 2012
miska :123: 7 Temmuz 2012
Varmıı başkaa gelinlerimizzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?