- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #6.001
Mervemm çok güzell, güle güle kullan. bu resimdekimi senin yoksa benzerinimi ekledinn ??
kaç ay var düğününe bna yardım edin bn haziranda evlenicem neler yapmalıyım
Canım haziranda evlenceksen 5 ay öncesinden dosyalar açılıyoo şuan gün alabilirsin, biz bu hafta alıcaz misal. benimde haziran kısmetse.
Onun dışında çeyizin hazırmış, güzel. Mobilyaları ne tarz şeyler istediğini kafanda belirle. Gelinğini, davetiyeni, ayakkabını herşeyinii kafanda belirle imkanlar ölçüsünde geriye almak kalsıın.
sende güle güle kullan tatlımm.benim günlük su bardaklarım var ama ben yinede almak istiyorum böle kelebekli çiçekli böcekli bişiler.ama orduya esya almaya gidince ıvır zıvır plastik bilmem ne eksiği görcem o zaman züccaciye gibi bi yere girer hepsini alırım bidaha burdan götürme derdi olmasın diyorum.Doğrudur, tv de izlemiştim geçen senelerde organizasyon ağırlıklı olduğunu hatırlıyorum.
Napalım bakıp bakıp iç geçiririz bizde..
Güle güle kullan mervoşumm, çok beğendim.
Bende c.tesi bunları sipariş verdim 6 şarlı, şimdilik başka bardak almayı düşünmüyorum.. Sırada baharatlık kavanoz ev terliklerim var.. Makafonide vardı bugün ev terlikleri twigy mi neydi, bayıldım ama çok pahalıydı..
yok canım bu benm deil.benimkinin üstteki bölümü komple o yanlardaki pul işlemeleri gibi.pullarıda gri ve siyahlı.Mervemm çok güzell, güle güle kullan. bu resimdekimi senin yoksa benzerinimi ekledinn ??
bu işler cok zor ya ban herşeyi katalogdan gösterseler ben gidip imza atsam otursam
GÜNAYDIN ;
dün burada bişey dikkatimi çekti. evlilik fuarı 2011 de geçen yıl bizde gittik gerçekten harika oluyor gidip alışveriş yapamıyorsun ama fikir ediniyorsun
Fuar güzel fikir aslında bi kaç sene öncesi olsaydı gitmek isterdim, fikir edinirdim ona göre şartlarımı hazırlardım. Ama şimdi gidersem kesin aklımda bişiler kalırr gibime geliyo ve yapamazsamda içimee dert olur diye düşünüyorum. Çüğnkü şuan şartlar ve imkanlar belli en iyisi aklımı karıştırmamak
kızlar bişey sorucam.
biz ankastre set alcaz (aspiratör,ocak,fırın)
bu setin bi dogal gazlısı var bi normali.
benim evimin oldugu mahalleye henüz dogalgaz gelmedi.
ama gelmez üzere.şimdi sorum şu.dogal gazlı ocaklar tüplü olarak da kullanılıyo mu.
evimin tesisatı döşendi.mahalleye gelir gelmez eve alcaz.
bi ocak da kolay değişmiyo komple set çünkü
ayyyyyyyy canım benim yaaaa senden çok şey öğreniyoruz allah razı olsunonların meme uçları değiştirilir ve kullanılır
ama alacağınızdan yaptırmaız lazım
Evetttttt 2012 gelincikleriiiii
Emyay_8990:123: 12 Nisan 2012
HayatımM :123: 19 Mayıs 2012
Pink_Love :123: 31 Mayıs
gzmvs :123: 2 Haziran 2012
bal_bocegi :123: 23 Haziran 2012
cgdm16 :123: 30 Haziran 2012
miska :123: 7 Tezmmu 2012
ayyyyyyyy canım benim yaaaa senden çok şey öğreniyoruz allah razı olsuniçimi rahatlattın.alırken söylüyoruz hallediyolar dimi canımm
kısss benimki 12 mayıs
oradakileri almak yada yapmak mümkün değil genelde gelinlikçiler oluyor balayı yerleri , düğün salonları falan bu sene de gitmeyi düşünüyorum
tabi eşim bu duruma ne der bilmiyorum
Evet canım teknik servise yollarlar uçları değişir tüplü kullanırsın istediğinde yine değiştirebilirsin
12 Nisan benim doğum günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?