• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
haziran gibi bende evleniyorum ayını belirledik ama iki aileninde ilk evlenecek cocuklarıyız bnm ceyiz tamam da gerisi nasıl olacak bilinmiyor:( nikah tarihi ne zaman alınır falan 4 ay süre var eşya bakıyorum beğeniyorum farklı şehirlerde olmak kötü heralde.. yaza evlenecekler ne hazırlık yapıorlar meraktayım

kaç ay var düğününe bna yardım edin bn haziranda evlenicem neler yapmalıyım

Canım haziranda evlenceksen 5 ay öncesinden dosyalar açılıyoo şuan gün alabilirsin, biz bu hafta alıcaz misal. benimde haziran kısmetse.
Onun dışında çeyizin hazırmış, güzel. Mobilyaları ne tarz şeyler istediğini kafanda belirle. Gelinğini, davetiyeni, ayakkabını herşeyinii kafanda belirle imkanlar ölçüsünde geriye almak kalsıın.

Canım haziranda evlenceksen 5 ay öncesinden dosyalar açılıyoo şuan gün alabilirsin, biz bu hafta alıcaz misal. benimde haziran kısmetse.
Onun dışında çeyizin hazırmış, güzel. Mobilyaları ne tarz şeyler istediğini kafanda belirle. Gelinğini, davetiyeni, ayakkabını herşeyinii kafanda belirle imkanlar ölçüsünde geriye almak kalsıın.

şimdi ben izmirliyim o kayserili ben gelinliğimi ve diğer davetiye şeker falan burdan istiyorum kayseride şansa bırakmak istemiyorum sonuçta burda model çok.. pc de bi klasörüm var saçıma kadar karar verdim fakat ev döşeme 1 ay kalamı olmalı mekan tutylması:(

Doğrudur, tv de izlemiştim geçen senelerde organizasyon ağırlıklı olduğunu hatırlıyorum.
Napalım bakıp bakıp iç geçiririz bizde.. :1:

Güle güle kullan mervoşumm, çok beğendim. :21:
Bende c.tesi bunları sipariş verdim 6 şarlı, şimdilik başka bardak almayı düşünmüyorum.. Sırada baharatlık kavanoz ev terliklerim var.. Makafonide vardı bugün ev terlikleri twigy mi neydi, bayıldım ama çok pahalıydı.. :50:
sende güle güle kullan tatlımm.benim günlük su bardaklarım var ama ben yinede almak istiyorum böle kelebekli çiçekli böcekli bişiler.ama orduya esya almaya gidince ıvır zıvır plastik bilmem ne eksiği görcem o zaman züccaciye gibi bi yere girer hepsini alırım bidaha burdan götürme derdi olmasın diyorum.
Mervemm çok güzell, güle güle kullan. bu resimdekimi senin yoksa benzerinimi ekledinn ??
yok canım bu benm deil.benimkinin üstteki bölümü komple o yanlardaki pul işlemeleri gibi.pullarıda gri ve siyahlı.
örtüsünün kendiside beyaz kadife :16: çok begenerek aldım böcüğümmmm.
kırmızı siyah halı almayı düşünüyorum.cama da beyaz tül o kesin de,kırmızı stor mu yaptırırım siyah stormu bilmem altına güneşlik niyetine yani.

bu işler cok zor ya ban herşeyi katalogdan gösterseler ben gidip imza atsam otursam:(

ahhh canım bu işler çok zor gerçektende allah yardımcın olsun.bizim 3 ayımız kaldı.ortada esya yok bişey yok.sadece evimiz hazır işte.nikah için şimdiden basvuru yapın.evrakları sonra tamamlıyomuşsun galiba.
esyayıda netten bak senın begendiğin tarzda esyalar hangi markalarda var karar ver sadece gidip canlı görmesi kalsın.inan kafanda bişeyler oluşursa 1 günde alırsınız sıkma canını

Selamlar 2012 gelinleri;)

Ben de artık abiye gelinlik olayını kesinleştirmeye çalışıyorum abiyemin bir tanesi kesinleşti

üstü böyle olucak rengi de aynen bu tonda pudra pembesi olucak.. $AlvinaValenta(6).webp

eteği de böyle pileli olucak $abiye_455-2e1.webp

Sizce nasıl, kına gecesinde giymeyeceğim.. Nişanlımın memleketin de 3 gün düğün oluyormuş bahçe de, 2 gün abiye bir gün gelinlik giyiliyormuş.. Öyle bahçede gündüz yaz günü olucaki misafirler gelip gidecek rahat bir elbise olsun istiyorum hem de uçuş uçuş.. yorumlarınızı esirgemeyim hanımlar..:16::16::16:

Günaydınn kıslarrrrr, bugünn güzel bi günn olsun istiyorummmmm:12::12::103:
Milenacımm mavii çok hoşmu ama dediğin gibi üstü pembe gibi olursa dahada hoş olurr, güzel bi seçimmm

Bu arada evlilik çizelgemm 4 ayıı gösterdiiii :52: günlerr azalıyooooo, dahaa yapılcakk çok şeyy varrr :52:

GÜNAYDIN ;

dün burada bişey dikkatimi çekti. evlilik fuarı 2011 de geçen yıl bizde gittik gerçekten harika oluyor gidip alışveriş yapamıyorsun ama fikir ediniyorsun :35:

GÜNAYDIN ;

dün burada bişey dikkatimi çekti. evlilik fuarı 2011 de geçen yıl bizde gittik gerçekten harika oluyor gidip alışveriş yapamıyorsun ama fikir ediniyorsun :35:

Fuar güzel fikir aslında bi kaç sene öncesi olsaydı gitmek isterdim, fikir edinirdim ona göre şartlarımı hazırlardım. Ama şimdi gidersem kesin aklımda bişiler kalırr gibime geliyo ve yapamazsamda içimee dert olur diye düşünüyorum. Çüğnkü şuan şartlar ve imkanlar belli en iyisi aklımı karıştırmamak:25:

Fuar güzel fikir aslında bi kaç sene öncesi olsaydı gitmek isterdim, fikir edinirdim ona göre şartlarımı hazırlardım. Ama şimdi gidersem kesin aklımda bişiler kalırr gibime geliyo ve yapamazsamda içimee dert olur diye düşünüyorum. Çüğnkü şuan şartlar ve imkanlar belli en iyisi aklımı karıştırmamak:25:

:21::21: oradakileri almak yada yapmak mümkün değil genelde gelinlikçiler oluyor balayı yerleri , düğün salonları falan bu sene de gitmeyi düşünüyorum :35:
tabi eşim bu duruma ne der bilmiyorum :1: :1::1::1:

kızlar bişey sorucam.
biz ankastre set alcaz (aspiratör,ocak,fırın)
bu setin bi dogal gazlısı var bi normali.
benim evimin oldugu mahalleye henüz dogalgaz gelmedi.
ama gelmez üzere.şimdi sorum şu.dogal gazlı ocaklar tüplü olarak da kullanılıyo mu.
evimin tesisatı döşendi.mahalleye gelir gelmez eve alcaz.
bi ocak da kolay değişmiyo komple set çünkü :50:

kızlar bişey sorucam.
biz ankastre set alcaz (aspiratör,ocak,fırın)
bu setin bi dogal gazlısı var bi normali.
benim evimin oldugu mahalleye henüz dogalgaz gelmedi.
ama gelmez üzere.şimdi sorum şu.dogal gazlı ocaklar tüplü olarak da kullanılıyo mu.
evimin tesisatı döşendi.mahalleye gelir gelmez eve alcaz.
bi ocak da kolay değişmiyo komple set çünkü :50:

onların meme uçları değiştirilir ve kullanılır
ama alacağınızdan yaptırmaız lazım :4:

Evetttttt 2012 gelincikleriiiii :29::29::29::29:

Emyay_8990:123: 12 Mayıs 2012

HayatımM :123: 19 Mayıs 2012

Pink_Love :123: 31 Mayıs

gzmvs :123: 2 Haziran 2012

bal_bocegi :123: 23 Haziran 2012

cgdm16 :123: 30 Haziran 2012

miska :123: 7 Temmuz 2012

Son düzenleme:
onların meme uçları değiştirilir ve kullanılır
ama alacağınızdan yaptırmaız lazım :4:
ayyyyyyyy canım benim yaaaa senden çok şey öğreniyoruz allah razı olsun :16::16::16::16: içimi rahatlattın.alırken söylüyoruz hallediyolar dimi canımm :17:
Evetttttt 2012 gelincikleriiiii :29::29::29::29:

Emyay_8990:123: 12 Nisan 2012

HayatımM :123: 19 Mayıs 2012

Pink_Love :123: 31 Mayıs

gzmvs :123: 2 Haziran 2012

bal_bocegi :123: 23 Haziran 2012

cgdm16 :123: 30 Haziran 2012

miska :123: 7 Tezmmu 2012

kısss benimki 12 mayıs :27:

ayyyyyyyy canım benim yaaaa senden çok şey öğreniyoruz allah razı olsun :16::16::16::16: içimi rahatlattın.alırken söylüyoruz hallediyolar dimi canımm :17:

kısss benimki 12 mayıs :27:

Evet canım teknik servise yollarlar uçları değişir tüplü kullanırsın istediğinde yine değiştirebilirsin :37:

12 Nisan benim doğum günüm :1: :37::37:

:21::21: oradakileri almak yada yapmak mümkün değil genelde gelinlikçiler oluyor balayı yerleri , düğün salonları falan bu sene de gitmeyi düşünüyorum :35:
tabi eşim bu duruma ne der bilmiyorum :1: :1::1::1:

İşte tam olarak bunu kast ediyorum, orda herşeyin güzeli vardır muhakakk, içimnde bişi kalmasını istememm azlaa mutlu olmayı bilmem lazım.:1: Şuan iğneden ipliğee herşeyyimiz planlıı bi almak kalıyo geriye. Allahım yardım etsinn:16:

Evet canım teknik servise yollarlar uçları değişir tüplü kullanırsın istediğinde yine değiştirebilirsin :37:

12 Nisan benim doğum günüm :1: :37::37:

sağol canım çok teşekkürler içim çok rahatladı kafama takmıştım bu durumu valla :17::17::17:

senin dogum günü dönemlerinde ben çeyizimi topluyo,evime yerleştirmeye gitmek için hazırlanıyo olucam allahın izniyle :32::31:

Back
X