• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Merhaba speedycim:16: Biz alamasakta gidip gezicez sanırım burdan bir kaç kişiyle seni de bekleriz çok keyifli bir gün olacak bence:16:

günaydın ;

davetiye almak istedim ama olmadı mail aktifleşmedi falan alabilirsem eşime mutlaka ısrar edeceğim :30: gelmek için :34: karşılaşırız belki orada da

Emyay_8990:123: 12 Mayıs 2012

HayatımM :123: 19 Mayıs 2012

Pink_Love :123: 31 Mayıs

gzmvs :123: 2 Haziran 2012

emel_se :123: 10 Haziran 2012

bal_bocegi :123: 23 Haziran 2012

cgdm16 :123: 30 Haziran 2012

milena :123: 1 Temmuz 2012

miska :123: 7 Temmuz 2012

Selam herkseee arkadaşlaaarr..
işlerim yoğun muhabbete katılamıyorum bu aralar :( bakım neler konuşmuşsunuz..

:111: herkes başka şeyden bahsetmiş, bende başka bişeydn bahsedim bari :1:
p.tesi günü gelinlik baktım bitane gelinliğin eteğine bayıldımm resmen :16: bide üst beğendim o ikisinin uyacağını söyledi kadın, fiyatını sordum kiralık fiyatı bin tl dedi!! burda bi arkadaş ucuz demişti yaa işte banada öyle dediler görüldüğü üzeree.. :)) satın alırsakta 1300 olurmuş tabi daha pazarlıksız fiyatlar bunlar, etekte kararlıyımda üstünüde karaarlaştırınca tekrar konuşuruşz bişeyler yaparlar sanırım..

p.tesi günü gelinlik baktım bitane gelinliğin eteğine bayıldımm resmen :16: bide üst beğendim o ikisinin uyacağını söyledi kadın, fiyatını sordum kiralık fiyatı bin tl dedi!! burda bi arkadaş ucuz demişti yaa işte banada öyle dediler görüldüğü üzeree.. :)) satın alırsakta 1300 olurmuş tabi daha pazarlıksız fiyatlar bunlar, etekte kararlıyımda üstünüde karaarlaştırınca tekrar konuşuruşz bişeyler yaparlar sanırım..

çok güzel bir fiyat vermişler canım şehir olarak nerden baktın acaba

Canım nasıl bi gelinliktii resmi yok anlat barii azcıkk, ayrıca çok çok iyi fiyatıı.
Ya ben hiç gelinlik felan bakmıyorumm napcam bennnn:26:

Kızlarrr sevgililer günüü geliyoo varmı parlakk fikirlerinizzzz:16::16:

bizden geçmiş artık düşünmüyorum bile :1::1::1: (7 ay içinde bunu söyledim ya kendime gülüyorum )

şaka bi yana hediye alma verme faslımız yok bizim artık günlerimiz daha da çoğaldı zaten :34: bugünü sadece hatırlayarak es geçiyoruz :37:

canım nerden baktın gelinliği.bizde bakalım yaa :26:

Back
X