- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #5.961
Vayy spaydimm hoşgeldinn, tabii sen evlendinn rahatsınn, geçen yıll bu heycanlarıı sen yaşıyodunn bizdee bi atlatalım artıkkkk
günaydın kızlar nasılsınız ben kötüyüm grip olmışummmmmm:2::2::2::2::2::2:
miskacım kapalıyım evet.ama çok hevesim var saçlarımı şöle lüle lüle yaptırmayatotoma kadar uzun saçlarım kaç senedir düğün için uzatıyorum.açık gelin olcam canım.
canım 14 yıl falan olmus baya buyuk ve eskı ama kıskanclık sanırım yas bas dınlemıo... ben kendı evıme gelcem dıe 12 yıldır oturmadıgı ve kavga dovus gıttıgı evıne gerı dondu. mutfak dolaplarını yenıledı yerlerı yenıledı. oturma odası ve yatak odası aldı yenı yanı öle kendı capında takılıo. sımdı bende altın var onda yok dıe kredı cekıp bılezık alcakmıs
Bende bu iki gelinliğin üstüne beğendimm veee tepedennn davakkkkkkkkkkkkkk istiyorum
hoşbuldum canımvallahi yaa 5 ay görünce cetvelinde hatırladım o zamanlarımı çıldırmak üzereydim ama çok şükür atlattım darısı başınıza zaman geçiyor tek derdiniz keşke zaman olsa diyebilirim.
ben de kesin tepeden duvak istiyorum. enseden duvak yeterince görünmüyomuş ve gelinlerin olayı duvakmış, mutlaka göze çarpmalıymış gibi geliyo bana :)) ama tepeden dediysem, bergüzar korel'in deli kızın duvağı hallerini de demiyorum tabi, daha usturuplu bi tepeden duvak :)
hoşbuldum canımvallahi yaa 5 ay görünce cetvelinde hatırladım o zamanlarımı çıldırmak üzereydim ama çok şükür atlattım darısı başınıza zaman geçiyor tek derdiniz keşke zaman olsa diyebilirim.
AHaklısın cnm tek sorun zaman olsun, su gibi akıp geçer. İnş. bizimde 5 ay sonraa muradımız gerçekleşcekk
bence güzel bu zamanlar yaa, hatta bu zamanlar da değil,biraz daha ilerisi.. gelinlik-damatlık bakmak, müzikleri seçmek, davetli listesi yapmak, kına organize etmek, hamama gitmek falan, bence keyifli olacak :) hiç külfetmiş gibi gelmiyo bana :) ayy bi an önce gelse o günler :)))
günaydın kızlarr nasılsınız ben dün erken çıktım.bugün daha çok hastayım ya offf
perşembe aksamı bi tur attım.mutfagıma çöp kovası aldım.aynısının mutfaga bulaşık makinası tabletni koymak için küçüğünü aldım.aynısının banyoya koymak için normal deterjan için yani aldım.70 mandal aldım
dün de ev terliği aldım 1 bayan 1 erkek için.çok kaliteli bişeye gerek yok zaten misafirlik aldım.onlardan 2 erkek 2 bayan için de aldımmı 3 bayan 3 erkek olur misafirlik terleikler tamamlanmış olur.nişanlımla kendimizede azcuk iyilerinden alcam
12 li meyve bıçağı aldım.
kendime 3 çift çorap aldım.
nişanlıma 2 tane almıştım daha önce.dün 2 daha aldım ama krdeşim ünv okuyoya gitcek bugün.çorapları eskimiş.ona verdim 4 çorabı.salı günü alırım yeniden.
12 çay bardagın vardı gündelik kullanmaya.onlara altlık aldım cam altlık.
bi de zar şeklinde 2 li tuzluk aldım biri kırmızı diğeri siyah çok tatlı bişey.ama onuda kardeşim birine hediye götürmek istedi.dayımın yanında kalıyoda yengeme götürmek istedi.bende verdim alırım yeniden pahalı bişi deil zaten.işte kızlar durum bu.
he dün yatak örtüsü begendim bi yerde.böle peluş gibi yumoş yumoş.kremi var kahvesi var.kırmızısı vardı.180 tl miş.135 e düşmüş.ikeadan alcaktım 70 mi 80 mi neydi fiyatı.ama kalitesinden emin olamadım açıkçası.bde biraz küçük galiba ölçüleri.dün gördüğümü alırım bugün galiba.
kırmızısınıkırmızıda hali alırım
pike takımım yok onu da mor alırım.
mor da böle ince tüylü kestirme halılar oluyo metresi 50 tl orduda.oraya gidince kestiririm belki 1metre.yatak odam küçük çünkü 3 lü yolluklar asla sıgmaz.1.5 metrelik yolluk sıgacak kadar acık yerim olcak sadeceya öle kestirme bişi alırım.yada mor bi kilim alırım güzel bişey bulursam.yazın onları kullanırım.kışında kırmızıları.zaten nişanlım yatak odamıza kırmızı avize taktırmış.
süper olcak inşallahbende oraya esya almaya gidince mor avize alırım ucuzlardan.maksat renk uyumu
işte bende durumlar böle kızlarrrrr.
5 ay dediğin ne ki 2012 girdikten sonra az kaldı farzetgünlerin tadını çıkart
çeyizler ne durumda şimdi bişey yapmamışsınızdır son zaman da yıkanır çünkü eve baktınız mı nerede oturcaksınız ?
süper olurKırmızı ve siyah çok uyumlu şayet ben öyle yapmayı düşünüyorum
Bende öyle düşünüyorum cnm 2012 ye girdikyaa akıyoo artık zamann
Çeyizz işi bitti benim cnm çok ufak şeyler kaldı onlarıda toplasan 200tl tutmazz
Eşyaa almaya başlıycaz şimdi kısmetsee iştee yavaş yavaşş olucakk inş.
Evimiz varr allahtan balımm o konudaa sıkıntı çekmiycez çok şükürr.
Sen anlat bakalım birazda evlilik nasıll güzelmiii tavsiye ediyonmuuuevde illaki şuınu alın bunu almayın dediklerin nelerrr, nelerden memnunsunn nelerden değilsinn, tecrübelerine işhtiyacımızz varrr :18:
kızlar bişey sorcam.oturma odanızı ne renk yapmayı düşünüyosunuz.
ben bi süre önce kahve krem düşünmüştüm.
ama mutfagımı kırmızılı oblejeler ve kırmızı halı kırmızı örtü vs renklendirmeyi düşündüğüm için oturma odamla mutfak birleşik oldugu için oturma odasınıda kırmızı siyah yapmaya karar verdim.
evimin her yeri açık renk zaten.
kapılar boyamız parkeler banyo siyah beyaz.yatak odası mobilyası beyaz olcak yemek odası beyaz olcak.
oturma odamda açık renge cesaretim yok.siyah koltuklar.kırmızı çiçekli kırlentleri,kıpkırmızıda berjerleri.ne dersiniz?
spaydiiiiiii çok saol canım verdiğin bilgiler için çok teşekkürler valla
kırmızı siyah beyaz olsa dicem o da çok karman çorman durur işte.bilmiyorum valla napcam.komple kıpkırmızı alsam araya siyahlar olsa berjeri minderleri falan o da göz yorar of bilemedim şimdi.
benim evime bakabilirsin albüm yapmıştım. her odamda kırmızı bişeyler var.
siyah+kırmızı oda küçük ise boğuyor diye düşünüyorum oturma odam kırmızı beyaz koltuk halılarım falan krem zaten o odamı çok kullanmıyorum.
kırmızı gri yapabilirsin
he size en büyük tavsiye asla halılarınızı çok açık renk almayın hele mutfak halısını siyah alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?