2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Vayy spaydimm hoşgeldinn, tabii sen evlendinn rahatsınn, geçen yıll bu heycanlarıı sen yaşıyodunn bizdee bi atlatalım artıkkkk

hoşbuldum canım vallahi yaa 5 ay görünce cetvelinde hatırladım o zamanlarımı çıldırmak üzereydim ama çok şükür atlattım darısı başınıza zaman geçiyor tek derdiniz keşke zaman olsa diyebilirim.

ben de ne zaman tesettürlü bi gelin görsem, ben kapalı olsam mutlaka düğünümde açılırdım diye düşünürdüm eskiden, aklıma o geldi :) hayırlısı canım, eminim nasıl olursan ol güzel bi gelin olcaksın :)

ooy oy, seninki pek fenaymış anacım.. kıskandığını bu kadar belli etmeseymiş bari :)) en güzeli mesafeli olmak boşver, sen de ona mesafeli davran madem o öyle yapıyo. herkes kendi evinde iyi olsun, sana bulaşmasın.

Bende bu iki gelinliğin üstüne beğendimm veee tepedennn davakkkkkkkkkkkkkk istiyorum

ben de kesin tepeden duvak istiyorum. enseden duvak yeterince görünmüyomuş ve gelinlerin olayı duvakmış, mutlaka göze çarpmalıymış gibi geliyo bana :)) ama tepeden dediysem, bergüzar korel'in deli kızın duvağı hallerini de demiyorum tabi, daha usturuplu bi tepeden duvak :)

bence güzel bu zamanlar yaa, hatta bu zamanlar da değil,biraz daha ilerisi.. gelinlik-damatlık bakmak, müzikleri seçmek, davetli listesi yapmak, kına organize etmek, hamama gitmek falan, bence keyifli olacak :) hiç külfetmiş gibi gelmiyo bana :) ayy bi an önce gelse o günler :)))

Aynen cnm bergüzar gibi bende istemem zaten, bu resimdeki gibi yeterli, saça sade bi topuzz öylee dallı budaklı şeylere gerek yok sade olmalı. Sana kesinlikle katılıyorum telli duvaklı gelinn boşa demiyolarr. Hani nerde duvak iş olsun diyee arkada artık pek kimse yüzünüde örtmüyo duvaklaa. Tel desen kimse kullanmıyo artık, ama ben bulursam bi kaç tel saçlarımın arasına yaptırmak istiyorum.

Haklısın cnm tek sorun zaman olsun, su gibi akıp geçer. İnş. bizimde 5 ay sonraa muradımız gerçekleşcekk

AHaklısın cnm tek sorun zaman olsun, su gibi akıp geçer. İnş. bizimde 5 ay sonraa muradımız gerçekleşcekk

5 ay dediğin ne ki 2012 girdikten sonra az kaldı farzet günlerin tadını çıkart
çeyizler ne durumda şimdi bişey yapmamışsınızdır son zaman da yıkanır çünkü eve baktınız mı nerede oturcaksınız ?

güzel tabi külfet diyen varsa getir karşıma kırıyım kafasını
evlenmesin zaten o mantıkta olan da evlenmesin gerek yok

günaydın kızlarr nasılsınız ben dün erken çıktım.bugün daha çok hastayım ya offf
perşembe aksamı bi tur attım.mutfagıma çöp kovası aldım.aynısının mutfaga bulaşık makinası tabletni koymak için küçüğünü aldım.aynısının banyoya koymak için normal deterjan için yani aldım.70 mandal aldım
dün de ev terliği aldım 1 bayan 1 erkek için.çok kaliteli bişeye gerek yok zaten misafirlik aldım.onlardan 2 erkek 2 bayan için de aldımmı 3 bayan 3 erkek olur misafirlik terleikler tamamlanmış olur.nişanlımla kendimizede azcuk iyilerinden alcam
12 li meyve bıçağı aldım.
kendime 3 çift çorap aldım.
nişanlıma 2 tane almıştım daha önce.dün 2 daha aldım ama krdeşim ünv okuyoya gitcek bugün.çorapları eskimiş.ona verdim 4 çorabı.salı günü alırım yeniden.
12 çay bardagın vardı gündelik kullanmaya.onlara altlık aldım cam altlık.
bi de zar şeklinde 2 li tuzluk aldım biri kırmızı diğeri siyah çok tatlı bişey.ama onuda kardeşim birine hediye götürmek istedi.dayımın yanında kalıyoda yengeme götürmek istedi.bende verdim alırım yeniden pahalı bişi deil zaten.işte kızlar durum bu.

he dün yatak örtüsü begendim bi yerde.böle peluş gibi yumoş yumoş.kremi var kahvesi var.kırmızısı vardı.180 tl miş.135 e düşmüş.ikeadan alcaktım 70 mi 80 mi neydi fiyatı.ama kalitesinden emin olamadım açıkçası.bde biraz küçük galiba ölçüleri.dün gördüğümü alırım bugün galiba.
kırmızısını kırmızıda hali alırım
pike takımım yok onu da mor alırım.
mor da böle ince tüylü kestirme halılar oluyo metresi 50 tl orduda.oraya gidince kestiririm belki 1metre.yatak odam küçük çünkü 3 lü yolluklar asla sıgmaz.1.5 metrelik yolluk sıgacak kadar acık yerim olcak sadece ya öle kestirme bişi alırım.yada mor bi kilim alırım güzel bişey bulursam.yazın onları kullanırım.kışında kırmızıları.zaten nişanlım yatak odamıza kırmızı avize taktırmış.
süper olcak inşallah bende oraya esya almaya gidince mor avize alırım ucuzlardan.maksat renk uyumu
işte bende durumlar böle kızlarrrrr.

ohh sen yolu bayağı yarılamışsın canım hadi hayırlısı düğün ne zamandı??
evimiz için böyle şeyler alabilmek hem insanın kendine güvenini yerine getiriyor hemde çok mutlu oluyor Rabbim bizi utandırmadan ağız tadımız ile kullanmayı nasip eder inşallah
bende 2 gün önce beyaz eşyalarımı aldım mutfak eksiğim kalmadı gibi işte düdüklü tencere yağlık sirkelik nihaleler vs kaldı bi hoş eksikler hiç bitmiyor ama evimi öyle doldurup taşırmak istemiyorum herşey değişiyor birazda evlendikten sonraya kalsın değil mi
banyo takımlarımı paslanmaz çelik mi alsam diye düşünüyorum porselenler çabuk kırılır diye düşünüyorum hemde babam paslanmaz çeliklerinden satıyor:44: banyo paspaslarımı nasıl ve nerden alacağım ile bilgim yok evimizin banyosu nasıldı hatırlamıyorumda :44: en önemli şey ütü masası hangi marka alsam acaba off off neyseki daha 6 ayım var kocaman yarım sene hepsi biter inşallah

benim tam 3,5 ayım var.mayısda düğünüm canım.evet baya baya hallettik çok şükür.
ben porselen alcam banyo takımlarımı ya.kırılsın nolcak pahalı bişey deilki kırılınca alırız yenisini.hangi esya ömürlük kullanılıyoki zaten boşver görünüş daha önemli.
banyo paspaslarımda benm için renk önemli.kırmızı siyah alcM.banyom siyah beyaz çünkü.hatta dümdüz kırmızı bile alabilirim bulursam.benim mutfakta en önemli eksiğim şu anda teflonlarım,günlük kullanmaya tabaklarım,günlük kullanmaya çatak kaşıklarım,bardaklarım kaldı.gerisi ıvız zıvır çok şeyim var.aksik olanlarda 20 tl bile tutmaz.bakalım bu ay sardırdıklarımın parasını vercem.haftaya veririm.
şubat maaşımla komple mutfak eksiğimi kapatcam.nevresim ev tekstili olayımda bitti gibi.
halıları esya aldıktan sonra alırız.ben zaten 1 mutfaga alcam 1,5 mt bi yolluk, 1 yatak odasına bi de küçük bi odamız var şimdilik ıvır zıvır odası 3-4 sene sonra bebiş odası,bi de oraya alcam işte o kadar.hepsi 300 falan ancak tutuyo benim alacaklarım en son alcam.
işten çıkarken alacagım paraylada çeyizim gidince ev yerleştirmeye gidicem.o zaman ıncık gıncık eksiklerimi alırım ev yerleşince.

Ohh ne güzel mayısa da pek bişi kalmamış

bizde odaları paylaştık sayılır
mutfak ve günlük oturma odasını ben yapıcam :44:
küçük oda ile ilgili hiçbirşeye başlamadım ufak köşe koltuk almayı düşünüyorum kırmızı siyah yerede ufacık kırmızı bi halı
kırmızı ortak rengimiz oldu bu arada
mutfağım çok büyük orasını nasıl doldurcam bilmiyorum halı konusunda ama perdelerimi yarım yaptırcam mutfağımınkini
dekoratif açısından hiçbirşeye başlamadım ama banyomu melekler dünyası yapıcam dekor olarak bol bol melek koyacağım onu biliyorum en azından
bakalım bakalım günler geçtikçe daha da bi heycanlanıyorum

canım paylaşmak derken biz aslında paylaşmadık.bizde sadece mutfak ve yatak odasının halısı tülü esyası kız tarafına ait.gerisi erkek tarafı.ama benim evim küçük oldugu için yatak odama 3 lü yolluklar zaten sığmayacagı için dedikki boş odayıda biz halledelim.

Bende öyle düşünüyorum cnm 2012 ye girdikyaa akıyoo artık zamann
Çeyizz işi bitti benim cnm çok ufak şeyler kaldı onlarıda toplasan 200tl tutmazz
Eşyaa almaya başlıycaz şimdi kısmetsee iştee yavaş yavaşş olucakk inş.
Evimiz varr allahtan balımm o konudaa sıkıntı çekmiycez çok şükürr.
Sen anlat bakalım birazda evlilik nasıll güzelmiii tavsiye ediyonmuuu evde illaki şuınu alın bunu almayın dediklerin nelerrr, nelerden memnunsunn nelerden değilsinn, tecrübelerine işhtiyacımızz varrr :18:

anladım canım
bizde adetten yani mutfak ve küçük oda kıza ait :44:
gönüller bir olsunda diğerleri kolay işler

kızlar bişey sorcam.oturma odanızı ne renk yapmayı düşünüyosunuz.
ben bi süre önce kahve krem düşünmüştüm.
ama mutfagımı kırmızılı oblejeler ve kırmızı halı kırmızı örtü vs renklendirmeyi düşündüğüm için oturma odamla mutfak birleşik oldugu için oturma odasınıda kırmızı siyah yapmaya karar verdim.
evimin her yeri açık renk zaten.
kapılar boyamız parkeler banyo siyah beyaz.yatak odası mobilyası beyaz olcak yemek odası beyaz olcak.
oturma odamda açık renge cesaretim yok.siyah koltuklar.kırmızı çiçekli kırlentleri,kıpkırmızıda berjerleri.ne dersiniz?

oh canım çeyiz bitmiyor insan her gördüğünü almak istiyor ama senin de ihtiyaçlarına az kalmış sevindim
eviniz var ise rahat edersiniz hayata 1*0 önde başlamış oluyorsun canım daha az borçla yuva kurmuş oluyorsun
Evlilik güzel gidiyor 2011 geldi evlendim üzerinden 7 ay bile geçti ne zaman geçti hiç sorma ama bende bilmiyorum çünkü yuvarlanıp gidiyoruz işte kilo aldık siz dikkat edin kızlar
ben 5 kg aldım şimdi 2 kg fazlam var bi alıyorum bi veriyorum
benim çeyizlerimi biliyorsun sıkı takipçimdin. aldıklarımdan hiç pişman olduğum olmadı hatta ya şunu alsam dediğim de olmadı herşeyim tamdı.
annem her geldiğinde fazlalıklarımı yolladım evim çok sade şatafat sevmiyorum yoğunluk istemiyorum heryer düzenli ve sade olmalı gözüm yorulmasın diye
annhem benden bıktı yorgan,nevresim ne varsa fazlalıklarımı yolladım devamlı yenisi çıkıyor eskimesin diye biraz anneme biraz kayınvalideme paylaştırıyorum.

benim oturma odam kırmızı ben takıntılıyım her odam da mutlaka kırmızı var
pişmanda değilim ama siyah ve kırmızı aynı anda boğabilir bilgin olsun

spaydiiiiiii çok saol canım verdiğin bilgiler için çok teşekkürler valla
kırmızı siyah beyaz olsa dicem o da çok karman çorman durur işte.bilmiyorum valla napcam.komple kıpkırmızı alsam araya siyahlar olsa berjeri minderleri falan o da göz yorar of bilemedim şimdi.

benim evime bakabilirsin albüm yapmıştım. her odamda kırmızı bişeyler var.

siyah+kırmızı oda küçük ise boğuyor diye düşünüyorum oturma odam kırmızı beyaz koltuk halılarım falan krem zaten o odamı çok kullanmıyorum.
kırmızı gri yapabilirsin

he size en büyük tavsiye asla halılarınızı çok açık renk almayın hele mutfak halısını siyah alın

şu anda bakıyorum zaten tmm canım tavsiyelerini kesinlkikle kulak arkası etmicem çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…