- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #5.821
Haklısın balım, bu adeti neden ettirirler bilmiyorum ama iki taraf içinde kritik bir durum büyüklerin halletmesi daha mantıklı.
Canım güle güle kullan, bende senin gibi hepsini arçelikten aldım, aldıkalrımızda aynı bizimde tv eksik sanırım oda arçelik olcak. Hangi modelleri aldın cnm paylaşabilirmisin. Sanırım sonradan isteğe göre değişilebiliyomuş fikir olması açısında.
Canımm hoşgeldinnn, evin hayırlı olsunn Allahım ağız tadıylaa oturmayı nasip etsin inş.
Sen anlattıkçaa ben çoştumm inan, hazırlıkların hızlı devam ediyor. Kafanda şekillenmiş çoğu şey, ameliyatında da kolaylık diliyorum cnm burnunda sorunmu var çoksa estetiksel bişeymi olucak.
miskacımm insanın kendi evi gibisi yok çok iyi etmişsiniz kendi evinize geçmekle güle güle oturunn
balayı için ne kadar zaman için ne kadar para ödediniz hangisi ne kadar tuttu tam pansiyon mu yarım pansiyon mu yazarsan çok daha iyi yararlanmış oluruzzz
Selam kızlarrr, herkese iyi haftalarrr...
Şekerler biz 6 gece kalıcaz (21-27 mayıs), ultra herşey dahil (ets turdan aldık detaylarına ordan bakabilirsiniz isterseniz ben çok beğendim,Kemerde martı myra tatil köyü) 6 taksitle 1840 tuttu.. + havaalanı servisi gidiş dönüz iki kişi 90 tl + uçak biletlerimiz gidiş dönüş yine 356 tl..
16 ocaktan sonra indirim oranları düşecekmiş, yani bugün son gün... !!
miska evin hayırlı olsun çok iyi olmuş düğün öncesi kendi evinize yerleşeck olmanız, darısı başımıza..
kızlar selamm, ben 12 den sonra açabiliyorum malesef yaaa
ne güzel şeyler yazmışsınız hepiniz, bir sürü telaşa girmişsiniz, evleriniz bitmiş
ama benim daha düğün tarihim yok malesef yaa
bi taraftan üzülüyorum bi taraftan buna şükür diyorum
bu cumartesi geldi nişanlım ve ailesidüğün tarihini koymaya
babam önce evi alalım dedi tarih kolay dedi
nişanlım buna hazırlıklıydı zaten kızmadı bu yüzden. ama işte bi tarihimiz olsaydı bizim deeee
Balım sen neden üzülüyosun, öyle kıyaslama yapma. Ayrıca bir bilezik ne arttırır ne eksiltir. Çok istiyosan alın dersin zaten yapamayız edemeyiz dememişler. Boşverrr böyle şeyleri takma kafanaa
Geçen gün nişanlım ile gelinlik bakmaya gittik, kırgınlıklarım var tabi. Pronovi gelinlikler neden hep sade dedim, çünkü avrupada 35 yaş üstü gelinler var genelde o yüzden cıngıllı yapmıyorlar dedi gelinlikçi. benimde cevap: aa evet bende 2. evliliğimde gelinliğimi sade alırım dedim. Nişanlı beyimiz bakıyo böyle espiriye.
Alttan almayın ezmeye çalışıyolar. Kayınvalideme düğün tarihini gene erttelemeye çalıştığında dedim, artık olsada olur olmasada siz bilirsiniz, hemen öne çekildi..
Böyle kızlar..
Hehhh kayinvalidem nisanda yapilicaklar konusulurken bizde boyle adetler yok bohcaya gerek varmi die sordu ona ben karar veririm dedimsonra bizim tarf cok altin ister aslinda cok degil herkesin bildigi seyler ama ona cok gelince sakayla karisik oglum kacsakmi die espri yapmaya calisti bende teyzecim oglunun yuregi dayanirsa buyrun simi gidin dedim:))
Bohca alisverisini nisanlimla ikimiz sagolsun gonlumuze gore yaptik hersey fazlasiyla icime sindi kayinvalidemde beni nie goturmednz die bi isyan eder oldu alisveristen sonra bende anne hani sizin boyle adetleriniz yoktu sikilirsiniz die oglunla cagirmamaya karar verdik dedim:)) severim kendisini aslinda ama damarima gelmesin:) yoksa severim yani:))
Hehhh kayinvalidem nisanda yapilicaklar konusulurken bizde boyle adetler yok bohcaya gerek varmi die sordu ona ben karar veririm dedimsonra bizim tarf cok altin ister aslinda cok degil herkesin bildigi seyler ama ona cok gelince sakayla karisik oglum kacsakmi die espri yapmaya calisti bende teyzecim oglunun yuregi dayanirsa buyrun simi gidin dedim:))
Bohca alisverisini nisanlimla ikimiz sagolsun gonlumuze gore yaptik hersey fazlasiyla icime sindi kayinvalidemde beni nie goturmednz die bi isyan eder oldu alisveristen sonra bende anne hani sizin boyle adetleriniz yoktu sikilirsiniz die oglunla cagirmamaya karar verdik dedim:)) severim kendisini aslinda ama damarima gelmesin:) yoksa severim yani:))
Ben de geliyim migeliyim geliyim
Eylül gelinlerindenim ben de kızlar
kızlar merhabaa,
10 haziran 2012 de benim dügün tarihim bende sizinle paylaşmak istiyorum heycanlarımı, sizinkilere de ortak olmak istiyorum.
bir şeyi çok merak ediyorum sizde benim gibi herşey ayarlansın öyle bekleyelim diye düşünüyor musunuz galiba ben çok tez canlıyım
selam kızlar bende 2012 gelinlerinden biriyim :) ekim veya kasım tam belli değil tarihi bakalım artık hazırlık ne zman biterse
canım bana sorarsan tv arcelık degılde samsung bakın derım lcd lerde falan en ıyı marka o goruntu kalıtesı falan daha ıyı. ayrıca sız urunlerı magazada mı bıraktınız öle oldugunda degısım yapıolar ama bız adrese ıstedık bugun gelıcektı malum fırma batar kacar bısı olur kımseye guvenılmıo bu devırde. modeller de hatırladıklarımı yazmaya calısayım . tam emın olmadan yazıorum benzeterek arcelık sıtesınden baktım
bulasık mak 9230 YI
fırın 9771 dgı
mıkro dalda md 890 ı
ocak oc608 eı
davlumbaz p30 yı
camasır mak 8124 hse
buzdolabı nı bulamadım tatlım
canım senin baban da benim ki gibi, bence de bırak ona sorsunlar o söylesin fikrini. babam bana diyo abcde_123 fena demesinler babası fena desinler diyo, yarın öbür gün başım ağrımasın diyegünaydın kızlarrr nasılsınız bakalım ne var ne yok.
yeni gelincikler gelmiş aramıza hoşgelmiş sefa getirmişler
aksam babamla konuştum.
dediki bunlar istemeye geldiklerinde ne kadar altın istiyosunuz dediler.bende dedimki neye gücünüz yetiyosa yapın.onlşarda biz 20-22 gr arası 5 dal yapcaz dediler.tmm dedik diyo.
ee şimdi eksik takalım diyolar diyo.alcakları koltuk takımı televizyon buzdolabı bu ne ya damadı biz alalım oldu olcak dedi.sana bidaha bişi sorarlarsa babam dediki,bana sorsunlar ben ne dicemi biliyorum dediğimi söyle dedi :26: nişanlımda kızdı bana.niye hayır demeyi bilmiyomuşum.annesi öyle diyince olmaz öyle bastan söz verdiğinizi yapın deseymişim.onlar bizim birikimimizmiş.dedimki sen kızarsın diye bişi demedm dedim.benim için kimse deil sen önemlisin gerisini salla dedi.ne istiyosan söyle dedi.
tamam dedim bende
canım set işini de şöyle söyleyim biz nişanda aldık, burada nişanda alınıyor. ben de beyaz altın iki sıralı taşlı çook sade bir takım beğendim. 3600 dediler. bilezikleri falan da oradan aldığımız için de 3000 e indiler. ama genelde fiyatlar da hep 2500 3500 arası. bence çok değil...Günaydın arkadaşlarrr,
altın konularına gelmişiz, bizim 7 tane 20 gr burma bilezik bi tane set istemişlerdiBi tane nişanda takıldı, 6 tane daha yapıcaklar nasıl yapacaklar bilmiyorum ama söz verildi, ben sorun çıkarmam ama bizimkiler çıkarır yapılmassa :111: Seti nişanlım alacak gerisini kardeşleri ayarlıcaklar sanırım. Dün baktık modellere biraz, ince taşlı bişeyler beğendim ama 14 ayar 37 gr. civarı geldi 3000 dedi bize kuyumcu, çok gibi geldi bana çok mu sizce de??? Siz sordunuz mu hiç :44:
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hepinize hayırlı olsun, hoşgeldiniz..
günaydın kızlarrr nasılsınızzzz.
miskacım gelişmelere çok sevindim allah huzurla oturmayı nasip etsin ne güzel.benimde evimin içi bitti gibi.kapıların camları,mutfak dolabının kapakları ve parkenin süpürgelikleri kaldı
nişnalım dün avizelerimizi aldı.hepsini tek tek gösterdi iyiki onun zevkine bıraKMIşım çok begendim.
Hoşbuldum kızlaaaarr
Biz ne alemdeyiiiz; asker yollu bekleme alemlerindeyim ben.. Kısmetse mayısta gelicek nişanlım.. Sonra eylülde düğün olucak işte inşallah..
sizde sanırım evi yeniden yaptırmıssınz canım bizde yeni yaptrcaz inş bizimde istedigimiz gibi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?