2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Valla benim de kafam karışık :) şimdi ben İstanbul da oturuyorum evlendiğimiz de de İstanbul da oturacağız nişanlım burda çalışıyor. Ama düğünü memleketim Sakarya da yapıcam 23 ün de kına 24 ünde düğün olucak. Nişanlımın ailesi Osmaniye de mesafe çok uzak onlar da orda düğün istiyor, onların orda üç gün düğün yapılırmış evleri bahçesinde yapılacakmış, ilk iki gün yakın akrabaları gelirmiş son gün de herkes gelirmiş.. Gelinliğimi doya doya giyeceğim yani

Dün akşam sizlerin yazılarınızı okudum gaza geldim, Safir'de kampanya varmış çift kişilik yorgan, nevresim takımı, pike takımı üçü beraber 99 liraydı, İpekçe nin öyle kalitesiz de değil uygun olunca aldım gitti

eğer sen doğru olanın o olduğuna inanıyosan sorun yok canım üzme kendini

En ufak bi şüphem yok.. Umarım ilerde iyi olurlar, böyle giderse zor olur..

Zamanla daha iyi olurlar canım, beni de nişanlımın ailesi istemedi hiç birşeye karışmadılar geleceğiz dediler gelmediler çok üzdüler beni ama kabullendiler nişanlım taviz vermedi artık bana iyi davranıyorlar ama kıymeti yok

Bence nişanlına bu durumu yansıtma üstünü örtmeye çalış sonra nişanlında cephe almaya başlar hepten kötü olur, Benim nişanlım bana beni istemediklerini söylemeyip olanlara birer bahane bulsaydı şimdi herşey daha kolay olurdu.

Bende aileme taviz vermedim hep güvendiğimi söyledim tanımaya çalışmadıklarını anlattım açık aradılar resmen ama bulamadılar. Nişanlımıda bugüne kadar idare ettim yapılanları anlaması için ortayı bulcak şeyler söyledim ama o da patlak veriyo biyerden sonra, görmediğimi ona hakvermediğimi yanında olmadığımı düşünmeye başladı cephede almaya başladı o yüzden canım sıkkın zaten, yoksa hep iyi olurlar diye umut ediyordum bende ama hep mesafeli olcaklar bunu biliyorum artık.. Bayramda bayramlaşmaya göndermediler beni kendileride götürmediler en çok burdan koptu olay, hep onlar gelsin onlar arasın istiyolar, gitmiyolar yinede davet bekliyolar önemsemiyolar geldiklerinde güleryüzle karşılamıyolar birazda laf sokuşturuyolar olan bu nasıl örteyim üstünü, nolursa olsun katlansın tavrındalar Katlanıyo garibimde yakınlaşmaya çalışıyo olmuyo, olmuyo napim artık uğraşmıcam sende anla beni dedi..
Hayırlısı hakkımızda, yinede yuvamızda mutluluğumuz için olanlara takılmamasını unutmasını isterdim. Sende yuvanda mutlu olmak nişanlını kırmamk üzmemek için tutma içinde, bu senin sağlığın içinde çok iyi bişey

Kızlarr günaydınnn, hayırlıı haftalarrrrr nasılsınızzz bakemm??
Haftayaa alışverişlee başladımmm çeyizciklerr aldımm kıslarrrr

Haklısın canım, hep ben üzüldüğümle kalıyorum.. Umarım şu stresli işler bittiğinde, evlendiğimiz de herşey yoluna girer...

Selam kızlarrr

Haklısın canım, hep ben üzüldüğümle kalıyorum.. Umarım şu stresli işler bittiğinde, evlendiğimiz de herşey yoluna girer...

Yeter ki olumlu düşünüp o yönde çabalayalım Rabbimde yardım ediyo sanırım, dün akşam yine nişanlım bize geldi daha güzel muhabbetli bi akşam geçirdik çok şükürr İnşallah hepimizn yuvası huzur dolu olsun..

Kızlarr günaydınnn, hayırlıı haftalarrrrr nasılsınızzz bakemm??
Haftayaa alışverişlee başladımmm çeyizciklerr aldımm kıslarrrr

Güle güle kullan balımm çok güzeller, o bıçak takımına bende çok bakmıştım ama baya pahalıydı diye vazgeçtim,
Havlu takımında çok tatlıymış renkleri, sepeti de çok kullanışlı görünüyo banyo malzemeleri filan koyulabilir içine dimi pek beğendim..

Sağol cnm, teşekkür ederim. Bıçak setini bende çoktandır almayı istiyodum sonunda aldım, banada fiyatı çok fazla gelmişti ama düşündüm bıçakk ömürlük bişeyy bide parçası çok ve kalitelii saçma sapan şeylere bilee neler veriyorumm dedim ve aldımm
Havluları banyoda dekoratif dursun diye aldım daha elime ulaşmadı inş. güzeldirlerr. Merakla bekliyorumm.

Sen nasılsın peki cnm, herşey yolundamıı ??

günaydın kızlarrr nasılsınız ne var ne yok.
böcüüüm güle güle kullan aldıklarını çok güzeller.o çerçeveli anahtarlıgın süper.nerden ve kaça aldın tatlımmm :))
bende dün gece ayrıntılı bi liste çıkardım ee çok az kaldı mayısı saymıyorum 6 sında kınam 12 sinde düğünüm var.4,5 ayım kaldı yaa inanmıyorum :)))
bohçalar için dışardan alınacak şeyleri,ev yerleştikten sonra en son alınacak şeyleri ayrı ayrı hep yazdım.neyi ne renk alcam onu bile yazdım :)))
bu bile güzeldi :))

Evt haklısın ömürlük iyi yapmışsın balımm, iyiyim çok şükür umutlarım yeniden yeşerdi moralim düzeldi :)

Hoşgeldin merve nerlerdesin senn, çok çabuk geçiyor zaman valla listen gözünün önünde dursunda buldukça alırsın, az kalmıştır inşallh eksiklerin..
Bizde ev bakıyoruz bu ara netten, daha 3 ay sonra tutcaz ama yinede bulamassak istediğimiz gibi diye tedirginiz, tanıdık bulursak bekleticez beğendiğimizi.. :44: benim gibi kiracıyı bulmuşlarda beklesinler tabi hıhh

kızlar slm artık pek sık gıremıyorum bakıp bakıp kacıyorum nısanıma cok az kaldı heyecan dorukta hazırlıklarla ugrasıyoruz. bende su nısanı atlatıp kendımı tamamen evıme ve dugune vermek ıstıyorum.

Hoşgeldin mervem nbrr , nasılsın ??
İyi yapmışsın listeni oluşturmakla, bende listemii bayaa bii çizdimm çok az kaldıı eksiğim, eve dekoratif şeyler bakıp almaya başladım bilee. Bende bu ayla düğün ayımı saymıyorum 5 ayy diyorumm ama o bile çok geliyorr alınacak ve yapılacakları bakıncada az geliyoo:26:
Anahtarlığı bu sitede birinin evinde görmüştüm çok hoşuma gitmişti. Bende aradım buldumm Hepsiburada dan aldım cnm 18,80 tlye. Ama daha elime ulaşmadı.

Canım sahi senin nişan hazırlıkları ne alemde kaçındaydı niişanınn, bunuda atlatt çeyizeeedelimmm. Burda hepberaberr mobilyaa bakalım, halı bakalım, perde bakalımm

Canım sahi senin nişan hazırlıkları ne alemde kaçındaydı niişanınn, bunuda atlatt çeyizeeedelimmm. Burda hepberaberr mobilyaa bakalım, halı bakalım, perde bakalımm

bu cumartesı canım artık gecsın ıstıyorum bende. ıyıce stres sardı kotu kotu ruya goruyorum her gece ya ...

ayy kızlar sormayın giremiyorum artık esksi gibi.evde bilgisayar basında zaman geçirmek pek bana göre değil.ders çalışıyorum el işi yapıyorum iş arıyorum falan aksam oluyo zaten.
eksik çok yaaa azalır mı :)))
ama çok maliyetli bişi deil allahtan kalanlar
işte teflon setim,günlük kullanmaya yemek takımı çatal kaçık bıçak pasta tabagı bardak falan filan kaldı.

merhaba kızlarrr,

bu cumartesı canım artık gecsın ıstıyorum bende. ıyıce stres sardı kotu kotu ruya goruyorum her gece ya ...

amanınn çok az kalmış herşeyin yolunda gittiğini çok güzel geçtiğini düşünerek uyu güzel rüyalar gör çigdmcim.. :)

İş bulsan da gelsen kızz, kimsecikler kalmadı burda artık evlencez diye heycanlanmıyo bu kızlar galiba içleri geçti bekleye bekleye
Eksikler de bitmiyo gerçekten ve benim param yetişmicek, gerçekten gerekli mi diye kırk kere düşünüyorum alırken. Teflonu set almıcam pilav tenceresi ve tava alırım sadece,
günlük takımın da servis ve tatlı tabakları var ayrıyetten pasta tabağı almıcam mesela, onun işini o görür dimi :44:

NasıLsınız kızLarr...NeLer yapıosunuzz görüşemioruzz yahuu =)
İyidir lilam, senin nasıl gidiyo yeni işinden memnunmusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…