- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #5.361
:26:Kfam karıştıı vallaaa 5gün müü düğün olcak şimdi totaldeee
Benimde 23 haziran bi aksilik olmazsaa bende 1 sene nişanlı kalmışş olucamm 6 ayy kaldıı şurdaa geçeyii su gibi zamann
Benimdi hazırlık olarak ıvır zıvırlarım tmm bbüyükler kaldı sayılırr. Canım aramıza her zaman bekliyoruzzz nerdensin düğünün nerde olcak, nereye gelin gitcenn bizi habersizz bırakmaaa
Ailem nişanlımı kabullenemedi bi türlü, çok soğuk davranıyolar onaO da artık gelmek istemiyo, yinede geliyo saolsun ama zoraki oturuyo bir iki saat gidiyo.. Baştan onaylamadılar ayrılmamı istediler ısrarlarımızla nişan takıldı o ara düzeliyo galiba dedim ama malesef bi soğukluktur gidiyo, yakında evlenicez hala görüşmemiz problem oluyo..
eğer sen doğru olanın o olduğuna inanıyosan sorun yok canım üzme kendini
En ufak bi şüphem yok.. Umarım ilerde iyi olurlar, böyle giderse zor olur..
Zamanla daha iyi olurlar canım, beni de nişanlımın ailesi istemedi hiç birşeye karışmadılar geleceğiz dediler gelmediler çok üzdüler beni ama kabullendiler nişanlım taviz vermedi artık bana iyi davranıyorlar ama kıymeti yok
Bence nişanlına bu durumu yansıtma üstünü örtmeye çalış sonra nişanlında cephe almaya başlar hepten kötü olur, Benim nişanlım bana beni istemediklerini söylemeyip olanlara birer bahane bulsaydı şimdi herşey daha kolay olurdu.
Bende aileme taviz vermedim hep güvendiğimi söyledim tanımaya çalışmadıklarını anlattım açık aradılar resmen ama bulamadılar. Nişanlımıda bugüne kadar idare ettim yapılanları anlaması için ortayı bulcak şeyler söyledim ama o da patlak veriyo biyerden sonra, görmediğimi ona hakvermediğimi yanında olmadığımı düşünmeye başladıcephede almaya başladı o yüzden canım sıkkın zaten, yoksa hep iyi olurlar diye umut ediyordum bende ama hep mesafeli olcaklar bunu biliyorum artık.. Bayramda bayramlaşmaya göndermediler beni kendileride götürmediler en çok burdan koptu olay, hep onlar gelsin onlar arasın istiyolar, gitmiyolar yinede davet bekliyolar önemsemiyolar geldiklerinde güleryüzle karşılamıyolar birazda laf sokuşturuyolar olan bu nasıl örteyim üstünü, nolursa olsun katlansın tavrındalar Katlanıyo garibimde yakınlaşmaya çalışıyo olmuyo, olmuyo napim artık uğraşmıcam sende anla beni dedi..
Hayırlısı hakkımızda, yinede yuvamızda mutluluğumuz için olanlara takılmamasını unutmasını isterdim. Sende yuvanda mutlu olmak nişanlını kırmamk üzmemek için tutma içinde, bu senin sağlığın içinde çok iyi bişey
Haklısın canım, hep ben üzüldüğümle kalıyorum.. Umarım şu stresli işler bittiğinde, evlendiğimiz de herşey yoluna girer...
Kızlarr günaydınnn, hayırlıı haftalarrrrr nasılsınızzz bakemm??
Haftayaa alışverişlee başladımmm çeyizciklerr aldımm kıslarrrr
Sağol cnm, teşekkür ederim. Bıçak setini bende çoktandır almayı istiyodum sonunda aldım, banada fiyatı çok fazla gelmişti ama düşündüm bıçakk ömürlük bişeyy bide parçası çok ve kalitelii saçma sapan şeylere bilee neler veriyorumm dedim ve aldımm
Havluları banyoda dekoratif dursun diye aldım daha elime ulaşmadı inş. güzeldirlerr. Merakla bekliyorumm.
Sen nasılsın peki cnm, herşey yolundamıı ??
Hoşgeldin merve nerlerdesin senn, çok çabuk geçiyor zaman vallagünaydın kızlarrr nasılsınız ne var ne yok.
böcüüüm güle güle kullan aldıklarını çok güzeller.o çerçeveli anahtarlıgın süper.nerden ve kaça aldın tatlımmm :))
bende dün gece ayrıntılı bi liste çıkardım ee çok az kaldı mayısı saymıyorum 6 sında kınam 12 sinde düğünüm var.4,5 ayım kaldı yaa inanmıyorum :)))
bohçalar için dışardan alınacak şeyleri,ev yerleştikten sonra en son alınacak şeyleri ayrı ayrı hep yazdım.neyi ne renk alcam onu bile yazdım :)))
bu bile güzeldi :))
günaydın kızlarrr nasılsınız ne var ne yok.
böcüüüm güle güle kullan aldıklarını çok güzeller.o çerçeveli anahtarlıgın süper.nerden ve kaça aldın tatlımmm :))
bende dün gece ayrıntılı bi liste çıkardım ee çok az kaldı mayısı saymıyorum 6 sında kınam 12 sinde düğünüm var.4,5 ayım kaldı yaa inanmıyorum :)))
bohçalar için dışardan alınacak şeyleri,ev yerleştikten sonra en son alınacak şeyleri ayrı ayrı hep yazdım.neyi ne renk alcam onu bile yazdım :)))
bu bile güzeldi :))
Evt haklısın ömürlük iyi yapmışsın balımm, iyiyim çok şükür umutlarım yeniden yeşerdi moralim düzeldi :)
Çok sevincim cnm, herşeyy gönlünee göre olsun inş. balımm, hepimizz mutlu olalım, emeklerimizin karşılıklarını bulalım inş.
Hoşgeldin merve nerlerdesin senn, çok çabuk geçiyor zaman vallalisten gözünün önünde dursunda buldukça alırsın, az kalmıştır inşallh eksiklerin..
Bizde ev bakıyoruz bu ara netten, daha 3 ay sonra tutcaz ama yinede bulamassak istediğimiz gibi diye tedirginiz, tanıdık bulursak bekleticez beğendiğimizi.. :44: benim gibi kiracıyı bulmuşlarda beklesinler tabi hıhh
kızlar slm artık pek sık gıremıyorum bakıp bakıp kacıyorum nısanıma cok az kaldı heyecan dorukta hazırlıklarla ugrasıyoruz. bende su nısanı atlatıp kendımı tamamen evıme ve dugune vermek ıstıyorum.
Canım sahi senin nişan hazırlıkları ne alemde kaçındaydı niişanınn, bunuda atlatt çeyizeeedelimmm. Burda hepberaberr mobilyaa bakalım, halı bakalım, perde bakalımm
bu cumartesı canım artık gecsın ıstıyorum bende. ıyıce stres sardı kotu kotu ruya goruyorum her gece ya ...
ayy kızlar sormayın giremiyorum artık esksi gibi.evde bilgisayar basında zaman geçirmek pek bana göre değil.ders çalışıyorum el işi yapıyorum iş arıyorum falan aksam oluyo zaten.
eksik çok yaaa azalır mı :)))
ama çok maliyetli bişi deil allahtan kalanlar
işte teflon setim,günlük kullanmaya yemek takımı çatal kaçık bıçak pasta tabagı bardak falan filan kaldı.
İyidir lilam, senin nasıl gidiyo yeni işinden memnunmusun?NasıLsınız kızLarr...NeLer yapıosunuzz görüşemioruzz yahuu =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?