2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Siz neler aldınız ne eksikleriniz kaldı anlatın daaaa

Benim eksiğim az kaldı gibi bişeyy, bu ayy alırsam kafamdakilerinii bişi kalmıyo geriye.
çelik tn. tk.
düdüklü,
mini çaydanlık,
semaver,
blendır seti,
şarjlı süp.,
saç kurutma,
günlük çatal kaşık,

Bu kaa şimdilikk, ondan sonraki ayda yatak örtüsüylen bornoz bide tam takım masa örtüsü seti beğendim ondan aldımmı tmmdır.

Günaydın balımmm. Ayy gerçekten 1 sene vardı nişanlandığımda şuan 5 buçuk ay kaldı çok heycanlı
Evt markafoniye bakıyorum diğerlerine de bakıyorum uzun zmandır almamıştım bişey bende ama buralara da bakamayınca alışveriş canavarım ortaya çıktı al al al diye :) beğendiğine sevindim teşkkürr canımm

Ohh bikaç aya kullancağımız eşyalarımızda hazır bizi bekliyo olacak
mini çaydanlık iyi fikirmiş benim yok aklımda bulunsun,
şarzlı süpürgeyide nişanlıma aldırcam, gırgır istiyorum diye dalga geçti görür o
birde canım tam takım masa örtüsü seti nasıl bişey fiyatı ne kadar?

gÜNAYDIN CNMM NBRR???
Ben her ay bu ay bitiyo çeyizim artık bişi almıycam diyorumm, yinee bişi çıkıyoo nasıl oluyoo bilmiyorumm, bir türlüü sonunu getiremedimmm.:26:
Küçük çaydanlık muhakakk istiyorum, nişamlımda bende çaysız yapamıyoruz. Mini çaydanlık şart, misafirler içinde semaver alıcam işte yeter..
Tam takım masa örtüsünü taçta gördüm cnm, masa örtüsü ve 12 adet peçetesi, misafir geldiğinde lazım olur diyee alıym diyorum. Bi tanede eminönüne gittiğimde günlük alırım diyorum yeter işte.

eksikler hiç bitmio:) kızlar ankarada böle merkezi yerlerde keseye uygun kına gecesi mekanı biliomusunuz? veya kınayla düğünün aynı anda olabileceği nezih ortalama 150 kişilik bi yer ...yardımcı olursanız sevinirim.eylül 2012 de düğünüm:)

Günaydın Kızlarrr Umarım topiğe uğrarsınızzz

Ara ara girip bakıyo olacağımmm

Hayatımmm yaa kaşıkları ve banyo takımını çok beğendimmm bende istiyorum saplı faaln çok güzel duruyo ben sana bir site var orayı da tavsiye edeyim çok güzel ve uygun şeyler oluyor benim hiç param olmuyor hep çarçur ya da anneme veriyorum eminönüne gidip toplu alışverişi bekliyorum yorganlarım yaptırılacak havluluarım dikilip tamamlanacak bismillah deyip bir yerden başlamak lazım yaa

aynen bende istiyorum zebra desenli battaniye falan ... ama bence bütçen varsa gördüğünü al çünkü gezip dolaşınca da her zamaan severek alabilceğin bişe olmuyor
sende biliyorsan bana kredi kartı olmadan alışveriş yapasbilieceğim siteleri öner param olunca alırım hehhh

benim bitane çaydanlığım var tencere setimin bende semaver alsam mı diye düşünüyorum sizce nasıl olur ya da kullanımı rahat bildiginiz semaver var mı??*

Hayatımmm bu arada benim aklım hala sizin aldığınz şu meyveli falan kaşıklar varya simitli sebzeli falan onlarda siz nerden almıştınız onları markası falan denk gelirse almak istiyorum

Esmam nerelerdesin sen yaa, özletiyosunb kendinii balımm,
Semaverr ben annemedealıcam cnm rahatdır diye düşünüyorum. Bize hep kalabalık misafir gelirr 2 çaydanlık yaparız yetişemeyiz felan. Semaver olsa bi kere demlee al salonaa çeşmesinden aka aka dolsun ohh misss

Canım sebzeli kaşık demişsin bunalrımı diyosun acabaa :26:

Beğendiğine sevindim canımm, kaşıkları aldığım yeri yazarım sana istersen orda uygun fiyata çeyizlik güzel şeyler var bizim eve yakın :) Senin dediğin hangi site merak ettim..
Kredi kartı olmadan alışveriş yapılabilecek site aklıma gelmiyo şuan ama kapıda ödeme seçeneği olduğunu görüyorum bazen bida görürsem hangisiymiş yazarım sana..

Benim bi tane tencere takımının bi tane de kahvaltı setinin çaydanlığı var yeter bana galiba, iki kişilk mini olsun bize kadar demiştim ama sonra alırız onu artık, belki hediye gelir :) Semaver odun ateşiyle olanlar süper oluyo :)) elektrikli kullanımı nasıl olur bilmyorum da bana çok elektrik harcarmış gibi geliyo.. :26: gerçi devamlı kullanılmaz zaten kalabalık misafirde kullanılır ama ben almıcam..

QUOTE=pink_love;21974105]Hayatımmm bu arada benim aklım hala sizin aldığınz şu meyveli falan kaşıklar varya simitli sebzeli falan onlarda siz nerden almıştınız onları markası falan denk gelirse almak istiyorum[/QUOTE]

O kaşıkların markası kancaev, çıkıyo indirim sitelerinde bazen, kendi online satış sitesi de var ama kredi kartı gerekir esmam, al sen bi kart en iyisi.. :) ama yıllık kart ücreti ödemem de, bu hafta uyuz ettiler beni geçen yıl iptal ettirmiştim bu yıl çok pişkinler

Hayırlı olsun arkadaşm, ben ve burdaki çoğu arkadaşım istanbuldayız, bilmiyorum

günaydın gelinciklerrrr ve iyi haftalar herkesee....
Keyifler durumlar nasıl anlatın bakalımm...

evet böcüğüm bunlardan kalvaltı için istiyorum bir kaç taneee yaaa

c.tesi alışveriş yaptım baya bişeyler aldım, onların resimlerini arıyorum netten çeyiz klasörüme koyum da gözümün önünde dursun.. :)

Son düzenleme:
Günaydın pinkim, ben burdaydım zaten :)
çok şükür iyiyim, bugün nişanlım gelcek ptesiler görüşüyoruz, akşamı bekliyorum heycanla..

bizde dün birlikteydikkk ohhh misss misss yaaaaa cennette gibiydimm... annesi yoktu evde o uyuyodu erkek kardeşi vardı. yemek hazırladım kaldırdımmm sonra doğaldaz 170 tl geldi kapatmış bizimkisi tam piskopatt çay demledimm battaniye altında çay içtik falann ısındık burnumun ucu bile donumuştu. sonra annesi babası geldi onlarla çaya devam paso içiyoruz ama nişanlımda diyor ki gelin kaynana iyi sardınız heee öle güzel bir hafta sonu geçirdikk kocişlee

OOhh çok güzel olmuşşş, battaniye altında oturmanında ayrı bi tadı vardır doğalgazı kapattığı iyi olmuş galiba
Biz genelde dışardayız böyle vakit geçiremiyoruz, bize gittiğimizde de kasılıyoruz genelde, onlara da gidemedim ne zamandır h.sonları çalışıyo ama ben izin alıcam gitcem bigün nişanlandığımdan beri 2 3 sefer anca gittim ( Bi rahat yok bize evlensekte kurtulsakk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…