- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #5.321
Siz neler aldınız ne eksikleriniz kaldı anlatın daaaa
Çok doğruu söylemişsinn, herşey için erken diyee bakıpp bakıpp duruyoruzz, durduğumuz yerde de dönüyoruzzz, başımm döndüü yeterr diyesim varr.
Ama bir yandanda seviniyorum bugün aralığın ilk günü vee artık 2011 vedaa ediyoruzz 2012 çok az kaldıı bu bilee heycanlandırıyo benii.
Bu boşlukta bende çeyizimi bitirmeye uğraşıyorumm, artık ıvır zıvır pplastik demeden alıyorumm. Bu haftasonuu büyük alışverişe çıkıcam kızlarr burda da paylaşırımm.
Esramm sende markafoniden alışveriş yapıyosun sanırım, bende hergün ilk iş bakarım bişi bulursam alırım. Bu ara beklemedeyimm
Bidee bantoo takımınlaa, çatal kaşık takımınaa bayıldımmm, mudoda vardı benzerii çok hoş güle gülee kullan cnm.
Benim eksiğim az kaldı gibi bişeyy, bu ayy alırsam kafamdakilerinii bişi kalmıyo geriye.
çelik tn. tk.
düdüklü,
mini çaydanlık,
semaver,
blendır seti,
şarjlı süp.,
saç kurutma,
günlük çatal kaşık,
Bu kaa şimdilikk, ondan sonraki ayda yatak örtüsüylen bornoz bide tam takım masa örtüsü seti beğendim ondan aldımmı tmmdır.
Biz şuan hiçbişey yapamıyoruz ev tutcaz erken gelinlik alcaz erken nikah günü için erken balayını ayarlıcaz daha erken
fotocu için erken davetiye için zaten erken aaaa :111: böyle bekle bekle de rehavet çöktü iyice galiba..
Ocak şubat gelsede hazırlıklarımız hızlansa..
Çeyiz almaya devam ediyorum işte, en son aldıklarımı ekleyimde onları paylaşım barii.. :)
Eki Görüntüle 299566 Eki Görüntüle 299567 Eki Görüntüle 299568
çatal kaşık takımını burda bi mağazadan 40 tl ye aldım, benimki vişne çürüğü renginde..
banyo takımını markafoniden 24,9 a
rendeyi de yine markafoniden 6,9 a aldım arkadaşlar.. :)
Bişeyler daha almak istiyorum arkadaşlarr. Zebra desenli gibi bi battaniye, bi mutfak takımı, bi masa örtüsü runner ve peçeteleri olan takımlardan, bi tane taşlı salon takımı yaptırcam.. Bunların haricinde mutfak için plastik kaplar erzak kavanozları, baharat takımı ekmek sepeti servis tabakları alıcam.. Nette gördüğünüz beğendiğiniz şeyleri paylaşırsanız fikir verirseniz çook sevinirim.. Aslında bu civardaki mağazalarda daha ucuza bulabilirim diye erteliyorum hep ama çıkıp dolaşmaya almaya da fırsat bulamadım yada taşıması evde saklaması zor geliyo vs, oturduğum yerden bikaçını hallederim bari, masanın altına biriktiriyorum burda.. :)
gÜNAYDIN CNMM NBRR???
Ben her ay bu ay bitiyo çeyizim artık bişi almıycam diyorumm, yinee bişi çıkıyoo nasıl oluyoo bilmiyorumm, bir türlüü sonunu getiremedimmm.:26:
Küçük çaydanlık muhakakk istiyorum, nişamlımda bende çaysız yapamıyoruz. Mini çaydanlık şart, misafirler içinde semaver alıcam işte yeter..
Tam takım masa örtüsünü taçta gördüm cnm, masa örtüsü ve 12 adet peçetesi, misafir geldiğinde lazım olur diyee alıym diyorum. Bi tanede eminönüne gittiğimde günlük alırım diyorum yeter işte.
Günaydın Kızlarrr Umarım topiğe uğrarsınızzz
Ara ara girip bakıyo olacağımmm
Hayatımmm yaa kaşıkları ve banyo takımını çok beğendimmm bende istiyorum saplı faaln çok güzel duruyo ben sana bir site var orayı da tavsiye edeyim çok güzel ve uygun şeyler oluyor benim hiç param olmuyor hep çarçur ya da anneme veriyorum eminönüne gidip toplu alışverişi bekliyorum yorganlarım yaptırılacak havluluarım dikilip tamamlanacak bismillah deyip bir yerden başlamak lazım yaa
aynen bende istiyorum zebra desenli battaniye falan ... ama bence bütçen varsa gördüğünü al çünkü gezip dolaşınca da her zamaan severek alabilceğin bişe olmuyor
sende biliyorsan bana kredi kartı olmadan alışveriş yapasbilieceğim siteleri öner param olunca alırım hehhh
benim bitane çaydanlığım var tencere setimin bende semaver alsam mı diye düşünüyorum sizce nasıl olur ya da kullanımı rahat bildiginiz semaver var mı??*
eksikler hiç bitmio:) kızlar ankarada böle merkezi yerlerde keseye uygun kına gecesi mekanı biliomusunuz? veya kınayla düğünün aynı anda olabileceği nezih ortalama 150 kişilik bi yer ...yardımcı olursanız sevinirim.eylül 2012 de düğünüm:)
Esmam nerelerdesin sen yaa, özletiyosunb kendinii balımm,
Semaverr ben annemedealıcam cnm rahatdır diye düşünüyorum. Bize hep kalabalık misafir gelirr 2 çaydanlık yaparız yetişemeyiz felan. Semaver olsa bi kere demlee al salonaa çeşmesinden aka aka dolsun ohh misss
Canım sebzeli kaşık demişsin bunalrımı diyosun acabaa :26:
Eki Görüntüle 300436 Eki Görüntüle 300437 Eki Görüntüle 300438
Günaydın Kızlarrrr
Günaydın Hayatım Nasılsın bakem?
c.tesi alışveriş yaptım baya bişeyler aldım, onların resimlerini arıyorum netten çeyiz klasörüme koyum da gözümün önünde dursun.. :)
Günaydın pinkim, ben burdaydım zaten :)
çok şükür iyiyim, bugün nişanlım gelcek ptesiler görüşüyoruz, akşamı bekliyorum heycanla..
bizde dün birlikteydikkk ohhh misss misss yaaaaacennette gibiydimm... annesi yoktu evde o uyuyodu erkek kardeşi vardı. yemek hazırladım kaldırdımmm sonra doğaldaz 170 tl geldi kapatmış bizimkisi tam piskopatt çay demledimm battaniye altında çay içtik falann ısındık burnumun ucu bile donumuştu. sonra annesi babası geldi onlarla çaya devam paso içiyoruz ama nişanlımda diyor ki gelin kaynana iyi sardınız heee öle güzel bir hafta sonu geçirdikk kocişlee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?