• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
liseden beri yediğim içtiğim ayrı gitmeyen 5 yıllık arkadaşımla tüm bagları kopardık.ben ona hakkım haram dedim.o bana cenazeme bile gelme dedi.
hemde kim yüzünden lisede sadece selam alıp verdiğimiz asla muhatap olmadıgımız ama 1 yıldır arada faceden görüştüğümüz,ama benm arkadaşımın samimiyeti ilerlettiği bi kaşar yüzünden.
o kız beni resmen küçüksedi alay etti aşşaladı.
parasıyla hava attı.
senin evini döşiceen parayla ben sadece koltuk takımı aldım dedi.
sen kimsin dedi.
arkadasıma anlattım bak sanada yapcak aynı seyleri dedim dinlemedi tartıştık savundu onu.
faceden sildi.işte insanlar bu kadar adi.anladımki kimseye baglanmicaksın.
:5::5::5::5::5::5::5::5::5:

canım inan hiç üzülmeye değmez benzer bi olay benim de başıma geldi 11 yıllık liseden arkadaşım dostum dediğim kişiyle bütün bağlarımı kopardım ramazan öncesinde, ama hiç üzülmüyorum anladım ki ben fazla değer vermişim o insana tek kalemde sildim gitti,düğünüme çağıracağım bi kişi eksildi o kadarrr sen de kendini düşün o parayla pulla hava atan dengesizler zaten senin muhatab alacagın mertebede değillermiş bence:20::20::20:

selamm kıslarrrr nabıyonuzzz bakimmmmm:32: evdeyim, mutluyum, huzurluyummmm:51:
Nişan alışverim bitti bohça hazırlıklarım bitti, artık sadece günümüü bekliyorummmmm:66::66::66:

böcüğümmmm özlettin kıs kendini..
hazırlıklarının bitmesine sevindim resim bekliyoruz heeeee.

Bitsin ekliycem tabi cnm
bende sizi özledim:21:
şuan damat kutumu yapıyorummm
gerdanlık aldık kıslar çok beğenerekk nişanlığımla takmak için paylaşıcamm onudaa :78:

cok moralım bozuk, cok canım yanıyo oyle bı duruma geldım kı kızlar sozlumden ayrılmayı dusunuyorum

yanlış anlaşılma bizdede çok oluo :14: peki uzak mısınız acaba o yuzden mı ugramadı kii

hyr cnm uzak degılız. ben sıze kısaca sunu anlatayım.dun ıst geldı abısının evıne ugradı cunku ferıbota cok yakın. neyse yengesı dogum gunum oldugunu bıldıgı halde ne tel ettı ne msj attı.buda orda dogum gunu muhabbetı yapmıs kadın zorla aradı.oda eve gıderken sadece sunu sordum sen mı konusunu actın d gunumun evet dedı zorla aradı yanı dedım. bunu soylerken bozulmuslugun verdıgı bı ses tonum vardı. yok efendım onun sucu mu nıye ona trıp atıyomusum bılmem neymıs dıyorum sana kızmadım kı hatta hıc bısı demedım sana ben. sesın oyle degıl dıyo cunku bozuldum sana degıl belkı ama canım sıkkınken bısı olmamıs gıbı yapamam. hala anlamıyo bagırıp duruyo sonra tabı bende ne bagırıyosun dıye bagırmaya basladım. konu cok farklı yerlere geldı yanı. aramızda herhangı bısı yokken böle bı gunde bır suru tantana yaptı ve hala daha kendını cok haklı benı suclu goruyo. bu yuzdende ugramadı

Back