2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
hayatımm orduda çalışan kadın yok anca ev gezmeleri günler böyle geçer herkesin günü ve ancak birbirlerini incelerler.o yüzden çeyiz üzerine herşey orda çok gösterişli

Merhaba hoşgeldiin, valla azmine hayran kaldım 383 sayfayı nası okudun
çok memnun olduk, ama gitme kal bizle..

ay bugün pek bi neşeliyim sanırsam..

burdayım burda şiddetle takip etcem şu işler bir yoluna girsinde

Merhaba hoşgeldiin, valla azmine hayran kaldım 383 sayfayı nası okudun
çok memnun olduk, ama gitme kal bizle..

ay bugün pek bi neşeliyim sanırsam..

burdayım burda şiddetle takip etcem şu işler bir yoluna girsinde

cevap yazcaktım çift gitmiş daha alışamadım tabi normal çok yeni üyeyim buraya :2:
adettendir kendimi tanıtayım biraz dimi

bizim işler biraz beklemeli erkek arkadaşımla uzun zamandır tanışıyoruz ama 1 yıldır birlikteyiz ikimizde öğretmeniz atama bekledik ben atandım çok şükür ama onun olmadı polisliği kazandı polis olcak işte Allah nasip ederse .sadece tanışmaya geldiler bize ramazandan önce farklı şehirlerde oturuyoruz bizde bu cumartesi iade-i ziyarete iftara gidiyoruz :93: ya çok hızlı gelişcek olaylar yada çok yavaş bilmiyoruz. babam şu işler bir yoluna girsin diyor onlarda bayram sonu yüzük takalım diyorlar çünkü ben bayram sonu tayinimin çıktığı yere gidiyorum ben antalyada oturuyorum o ankarada benim işim ağrıda nasıl ama üçgen:2:
bütün bohça ve çeyiz olaylarınızı takip etmekteyim kızlar fotolarınızı falan..ben öyle bohça falan sevmiyorum ama işte adettendir yapılcak bişeyler

tüm temennim 2012 yazında gelin olmak :) hayalimdeki tarihte 25 ağustos 2012 ramazan sonu :))

ay çok yazmışım kusura bamayın ama ben burdaki arkadaşların çoğu şeyini biliyorum sizde benimkini bilin istedim

günaydı gelincklerrrrrr frecles canım anlaşılan ebaşından bri bizimleyişsin gibi olcak
yabancı deilsin bize.
sohbetlerede bekliyoruz heee hakkında hayırlısı olsun

hakkınızda hayırlısı olsun tatlım ataman da gerceklesmıs cok sevındım senın adına hayırlı ugurlu olsun... Allah yuva kurana yardım edermıs merak etme sen hersey yavas yavas cozulur yeter kı kalpler bır olsun bundan sonra bız de senı dınleyecegız gıtmek yok bırakmayız

Günaydın arkadaşlarr

Öncelikle işin hayırlı olsun, sevdiğine de Allah kavuştursun tez zamanda, Allah tamamına erdirsin :)
2012 de gelin olmak istiyosan Ağrı ya gitmeden yüzüğünü taktırmaya bak bence, herkes o moda girsin

liseden beri yediğim içtiğim ayrı gitmeyen 5 yıllık arkadaşımla tüm bagları kopardık.ben ona hakkım haram dedim.o bana cenazeme bile gelme dedi.
hemde kim yüzünden lisede sadece selam alıp verdiğimiz asla muhatap olmadıgımız ama 1 yıldır arada faceden görüştüğümüz,ama benm arkadaşımın samimiyeti ilerlettiği bi kaşar yüzünden.
o kız beni resmen küçüksedi alay etti aşşaladı.
parasıyla hava attı.
senin evini döşiceen parayla ben sadece koltuk takımı aldım dedi.
sen kimsin dedi.
arkadasıma anlattım bak sanada yapcak aynı seyleri dedim dinlemedi tartıştık savundu onu.
faceden sildi.işte insanlar bu kadar adi.anladımki kimseye baglanmicaksın.

boşver cnm üzülme 5sene de insanlar değişio 1 haftada bile değişio kaldıki..en azından nasıl biri oldugunu anladın zararın neresınden dönersen kardır üzülme ayrıca o sana hava atan kıza üzülüorum kimin ne olacagı hiç belli olmaz,kibir yapıor resmen allah tepe taklak eder insanı neye ugradıgını şaşırır sonra..allah ıslah etsin..

ona sadece şunu yazdım.senin eşyan evin beni ilgilendirmez.
koltugun 10 milyarsa sende 10 milyarlık adamsın dedim.

tek dileğimde bu zaten gizemcim.allah tepe taklak etsin.
ben evlewnince haberlerimi alıp gülcekmiş bana.resmen küçük gördü aşşaladı beni.allahım sen büyüksün ben allaha havale ettim

çok güzel söylemişsin cnm.bu düpedüz görgüsüzlük...sen evlenince haberlerini alıp neden gülüo anlamadm:44: ayrıca kaç yaşında bu kız hiç sıkma canını allaha havale etmek en iyisii.ilahi adalete çok inanırım ben..

benm maddi durumuumun esyalarımın kötü olacagını düşünüyo o yüzden dedi sanırım öle bişi.
21 yaşında aynı yastayız.

Hoşgeldin Freckless, öncelikle ataman hayırlı olsun senin adına çok sevindim, merak etme bu işleride aceleye getirmeyin derim bence nişanlılık süresi çok uzun olmamalı sabır tükeniyo bi yerde bazen, ama merak etme hersey çok güzel olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…