2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

canım inan hiç üzülmeye değmez benzer bi olay benim de başıma geldi 11 yıllık liseden arkadaşım dostum dediğim kişiyle bütün bağlarımı kopardım ramazan öncesinde, ama hiç üzülmüyorum anladım ki ben fazla değer vermişim o insana tek kalemde sildim gitti,düğünüme çağıracağım bi kişi eksildi o kadarrr sen de kendini düşün o parayla pulla hava atan dengesizler zaten senin muhatab alacagın mertebede değillermiş bence

evet kızlar bi,raz kendimi önemsemeliymişim demekki çok iyi anladım bunu.sabah çok agladım çok üzüldüm ama bi anlıktı geçti gitti.

selamm kıslarrrr nabıyonuzzz bakimmmmm evdeyim, mutluyum, huzurluyummmm
Nişan alışverim bitti bohça hazırlıklarım bitti, artık sadece günümüü bekliyorummmmm

böcüğümmmm özlettin kıs kendini..
hazırlıklarının bitmesine sevindim resim bekliyoruz heeeee.

Bitsin ekliycem tabi cnm
bende sizi özledim
şuan damat kutumu yapıyorummm
gerdanlık aldık kıslar çok beğenerekk nişanlığımla takmak için paylaşıcamm onudaa :78:

cok moralım bozuk, cok canım yanıyo oyle bı duruma geldım kı kızlar sozlumden ayrılmayı dusunuyorum

yanlış anlaşılma bizdede çok oluo peki uzak mısınız acaba o yuzden mı ugramadı kii

hyr cnm uzak degılız. ben sıze kısaca sunu anlatayım.dun ıst geldı abısının evıne ugradı cunku ferıbota cok yakın. neyse yengesı dogum gunum oldugunu bıldıgı halde ne tel ettı ne msj attı.buda orda dogum gunu muhabbetı yapmıs kadın zorla aradı.oda eve gıderken sadece sunu sordum sen mı konusunu actın d gunumun evet dedı zorla aradı yanı dedım. bunu soylerken bozulmuslugun verdıgı bı ses tonum vardı. yok efendım onun sucu mu nıye ona trıp atıyomusum bılmem neymıs dıyorum sana kızmadım kı hatta hıc bısı demedım sana ben. sesın oyle degıl dıyo cunku bozuldum sana degıl belkı ama canım sıkkınken bısı olmamıs gıbı yapamam. hala anlamıyo bagırıp duruyo sonra tabı bende ne bagırıyosun dıye bagırmaya basladım. konu cok farklı yerlere geldı yanı. aramızda herhangı bısı yokken böle bı gunde bır suru tantana yaptı ve hala daha kendını cok haklı benı suclu goruyo. bu yuzdende ugramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…