2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
hehe süper:nazar: çok komiğiz ama ya hemen ayrılcaz die atıp tutuorz sonra hemen yumuşuoruz bende aynıym:1:

bende sadece ben böyleyim sanıyordum :)

ayyy iiyi hadi çok sevindim canım senin adınaa :46:
nazar değmez inşallah:nazar:

sağolasın baharcım tşk ederim :)

Arada kendimize kurşun döktürmeye gidelim ya
hakikaten nazara geliyoruz biz.

kızlarrrrr naber nasılsınız.giremedim bugün.
bilgisayarım bozulmuştu yapıldı şimdi.yarın geçmişi okuyup sohbete gelcem inşallah.öpüldünüz iyi aksamlar

Kızlar ben geldim tekrar :3:

Nişanlımı aradım aradım telefonu kapalıydı çok sinirlendim. Telefonunu aç konuşmamız lazımdı. Telefonu açtığında ona akşama gelir misin iftardan sonra beni konuşmamız gereken şeyler var dicektim. Akşamda olmuyorsa ayrılalım sürekli kavga ediyoruz fln diecektim öyle planladımdı. Neyse açmadı bu iş yerini aradım. Gayet sakin davranıcaktım. Direk niye senin kapalı dedim? Telefonum bozulmuş ne oldu dedi. hiç sordum dedim sesimi yumuşatarak. Dün için özür dilerim biraz fazla üzerine geldim. Çok sinirliydim biraz ağır konuştum dedim. Biraz mı ? dedi. Tamam yaq baya ağır konuştum kusura bakma dedim :69:

Şimdilik her şey yoluna girdi bakalım

Tamam işte ne üzülüp durcan, Allah bozmasın, nazarlardan saklasın esmacımm :nazar:
Ayrılığın imasını bile yapmayın bence basitlesmesin, geri vites yok çözülmeyecek sorun yok, tam gaz devam.. :66:

tesekkurler canım benıımm :)) fotosunu akşama koyacağım bugun cektım orda boynumdayken falan ama ellerım tıtremekten zor cektım :1: heyecan yaptım bıranda da :1: ama aksama koyacagım canım tamam mıı :))

Güle güle kullan canım, foto bekliyorum bende :71:

Wawwwww baharımm süpermişşş buuuuuuu :79::79::79:
Güle gülee kullan tatlım harikaaaa,
Bende bunun biraz değişiğini favoride görmüştümm çok beğenmiştim, bu tarzz çok hoş sürekli kullanabileceğin bir tarz.:23:

teşekkürler tatlım ya beğenmene çok sevindimmm :16:
Ben de cook begenerek aldım gercektenn ve kullanıslı olacagını dusunerek aldımmm canım :32:
Veeee en cok da gelınlıgımde guzel duracak dıye aldıımmmm :9::69:

Bencede çok kullanışlı tatlımm, gerdanlıklarr bozulunca para etmiyo , bunu bir ömür kullanırsınn modalık değil hoş.
Bakalım ben nasıl bişi beğenicemm :23:

Bencede çok kullanışlı tatlımm, gerdanlıklarr bozulunca para etmiyo , bunu bir ömür kullanırsınn modalık değil hoş.
Bakalım ben nasıl bişi beğenicemm :23:

bakalım senınkını de gorucez Allahın izniyle canım :16:
allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallah hepiimizee :nazar:

çok kibar bi model cnm güle güle kullan.:69::71:

çookkk teşekkürler canımcımmm darısı başına inşallahh :16:

bu arada herkese günaydın kızlar...

günaayydddııınnnnnnn :3:

Back