2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Esmacıım, böyle inatlaşma hiç bi işe yaramıyo be kuzum. h.sonu bizde aşşa yukarı aynı konudan tartıştık. Benim taktik şudur, benimkinde çok işe yarıyo.. Her gece arkadaşlarıyla çay içmeye filan gidiyo geç geliyo sabahta uyanamıyo, bende o eve gitmeden uyumam beklerim genelde beraber uyuruz. Uykum geldi bekle bekle, gel dedim arkadaş geldi oturuyoz uyu sen bilmem ne.. beklemem çok hoşuna gidiyo biliyorum ama uyuz oldum tamam dedim, kusura bakma daha sana ne gel derim ne uyu derim ne kalk derim çok üstüne geldim istediğini yap, rahatsız etmiyim ben seni, ben kendime başka uğraşlar bulurum dedim. Ki buldumda ertesi iki gece, gece yarısına kadar dışardaydık abimlerle oda erkenden eve gitti beklerken uyuya kalmış hala karışmıyorum ama ne halin varsa gör gibi davranmam daha sinir ediyo onu oh olsun, gönlümü almaya çalışıyo bu sefer çok güzel oluyo. Üstüne gittikçe yapası geliyo..

Biz hep avucumuzun içine alalım istiyoruz, onlarda böyle olursa kendilerini kapana kısılmış gibi hissediyolar sanırım.
Mutlaka sözümüzü dinletmenin bi yolu var arkadaşlar ama bunu çaktırmamak lazım fazla..

Bikaç gündür o işi arkadaşları ben evle uğraştım birbirimizle ilgilenemedik, böyle oluncada uzaklaşıyormuşum gibi geliyo üzülüyorum. Bu akşam aradaki buzları eritiriz artık saol baharcımm..

ne demek canım beniimmm hani kelin ilacı olsa başına sürerdi misalii kendim de söz dinletemiyorum ama yine de yapmaya calıstıklarımı sızlerle paylasıyorum Bir gün olacak olacak inanıyorumm bizi de anlayacaklarrrrr

Bende dinletemiyorum kızz, öyle yap yada yapma demek asla işe yaramıyo.. Mesele şu ben üzgün kırgın triplerine giriyorum o kendi kendini düzeltiyo.. Deneyin derim

Kendimi çok sevgisiz çok yalnız hissediyorum sinir sistemm iyice zayıfladı artık

Aramaz biliyorum. Onca lafdan sonra da arayıp özür dilemek istemiyorum. Dilememde zaten. Kü
Küsken içim rahat etmiyor arasam uzatmaları oynuyor zaten 2 saat naz caz.. Biraz uzak kalalım kafamızı dinleyelim.

Bende dinletemiyorum kızz, öyle yap yada yapma demek asla işe yaramıyo.. Mesele şu ben üzgün kırgın triplerine giriyorum o kendi kendini düzeltiyo.. Deneyin derim

Bizim trip atma hakkımızda yok.
Beyfendi bi yere gidiyorum deyince sadece tamam dicekmişim.
Trip atmıcak mışım

Hiç arkadaşı bitmiyor. Sürekli birileri ile buluşuyor sinir ediyor beni
Bana gelince de gtimiceksin yapmıcaksın diyor sinir ediyor beni

Trip atmıcak mışım

Canım sen daha iyi biliyosun nişanlının huyunu ama, trip atarken kızıp azarlarsan oda karşı hem saldırıya hem savunmaya geçer. tamam sinirleniyosun ama masum üzgün filan olmayı dene, aramaz diyosun ya sen ara bağırdığın için mesela özür dile ama böyle davranınca seni üzdüğünü gelecekle ilgili düşündürdüğünü söyle kafasını karıştır fazlada bişe söyleme kapat bakalım napıcak.. :26:

Hiç arkadaşı bitmiyor. Sürekli birileri ile buluşuyor sinir ediyor beni
Bana gelince de gtimiceksin yapmıcaksın diyor sinir ediyor beni

Ama yok öyle üç kuruşa beş köfte aaa Sende buluş taviz taviz sonu gelmez..

ben de dun yanıdna aglayınca dayanamadı dızlerıne yatırıp saclarımı oksadı sonra da bana sevımlı hayvanlar adlı fılmı actıı cok sevdıgımı bılıoo sonra da masaj yaptı omuzlarımaa

Çok sıkıcıııı

Olsun be tatlım sıkıcı ama en azından sağlığımız yerinde şuanda acımız yok ağrımız yok buna da şükretmeliyiz dimii ben artık öyle düşünüyorum

bu yönden de benzıyorlar canım cok bırbırlerıne... benımkı dırek bıkac gun dusun tasın kafanı topla oyle gel yanıma dıyor 2 3 aramıyoruz bırbırımzı ama nedense genelde hep ben gıdıyorum o da alıstı artık bu duruma amaan sen alıstırma sakın

Trip atmıcak mışım

aaa tabıkı bız onlara hep tamam dıcezzz bızım ses tonumuz hıc degısmeyecekk telefondaa :95:
ama biz gideceğimiz zaman onlar sert bişekilde hayır derse sorun olmucaaakkk
gülüyorum sadece canım ya bosver doner dolasır gelır yıne sana merak etme sen ne kadar dayanabılcek kı sensızlıge

Kızzllaaarrr ama ben çok mutluyum desem ayıp olmaz dimiii :97:
Bugün setimi aldıııkkkkk çok beğenerek aldıımmmm çookkk mutluyummmm

senın adına sevındım cnm :)) nasıl bısı fotosu var mı yada benzerının falan fotosunu koyabılır mısın :))

senın adına sevındım cnm :)) nasıl bısı fotosu var mı yada benzerının falan fotosunu koyabılır mısın :))

tesekkurler canım benıımm :)) fotosunu akşama koyacağım bugun cektım orda boynumdayken falan ama ellerım tıtremekten zor cektım heyecan yaptım bıranda da ama aksama koyacagım canım tamam mıı :))

Kızlar ben geldim tekrar

Nişanlımı aradım aradım telefonu kapalıydı çok sinirlendim. Telefonunu aç konuşmamız lazımdı. Telefonu açtığında ona akşama gelir misin iftardan sonra beni konuşmamız gereken şeyler var dicektim. Akşamda olmuyorsa ayrılalım sürekli kavga ediyoruz fln diecektim öyle planladımdı. Neyse açmadı bu iş yerini aradım. Gayet sakin davranıcaktım. Direk niye senin kapalı dedim? Telefonum bozulmuş ne oldu dedi. hiç sordum dedim sesimi yumuşatarak. Dün için özür dilerim biraz fazla üzerine geldim. Çok sinirliydim biraz ağır konuştum dedim. Biraz mı ? dedi. Tamam yaq baya ağır konuştum kusura bakma dedim

Şimdilik her şey yoluna girdi bakalım

hehe süper çok komiğiz ama ya hemen ayrılcaz die atıp tutuorz sonra hemen yumuşuoruz bende aynıym

ayyy iiyi hadi çok sevindim canım senin adınaa
nazar değmez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…