- 19 Aralık 2009
- 736
- 0
- 316
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #3.561
Günaydın Kızlar
Benim canım sıkkın birazcık.. Nişanlım ile bayası bir tartıştık ve şuanda konuşmuyoruz. her zamanki kavgamızda olduğu gibi. Dün saat 2 suları cep telefonuma msj geldi ben kadıköye gidiyorum diye. Bende cvp verdim ne işin var Kadıköyde ya diye. O da Boranın yanına diye. (bora da askerlikten arkadaşı) bende iyi tamam git ..... diyorum. Direk cvp Esma beni sinir etme diye geliyor. Arıyorum açmıyor. Otobüsteymiş konuşamazmış beyfendi. Bende yazdım. İn sıçtımının otobüsünden hesaplaşcaz diye. Sonra açtım ağzımı yumdum gözümü. İyi mi yaptım hayır. Çünkü dün hiç bir şekilde bana bulaşıp benimle tartışmadı. Direk telefonunu kapattı.Ben artık aramıyorum.Büyük bir ihtimal o da aramaz. Şimdi diceksiniz Esma niye gitsin çocuk Neden bu kadar abartıyosun?
Sevgili nişanlım sağolsun çok erkek herkezden daha erkek(!) cesaretli deli yürekli bir çocuk çok merttir. Sokakda size biri zarar versin bakıp geçmez mutlaka müdahele eder yani. Asla kavgadan kaçmaz. Lafından dönmez tükürdüğünü yalamaz söz verdiği şeyi mutlaka yapar. Kimseye eyw yoktur. İşte aynı zamanda bana da
Bütün sorunum burda başlıyor.
Hatalarını ve ayı olduğunu kabul etmiyor.
Son zamanlarda sabrımı iyice taşırmaya başlamıştı.
Ben köye gidicem dedi gitti.
Ben şuraya gidiyorum diyo gidiyo ben bunu yapıcam diye yapıyo.
Bana gelince de Esma otur evinde bir yere gitme ben seni götürücem nereye istiyosan der.
Böyle artık kafasına göre gezmelerini ben bekar adamım der gibi ortalarda dolanmaları sinirimi bozmuştu.
İşte ondan dün ver ettim kavgayı. Pişman mıyım EVET. Ama bir daha aramayacağım onu
Canım böyle ani kararlar vermemelisinn... Dün biz de bu konuda tartıştık inan kii.. Biryere gitmesini istemiyorum mesela o hemen gidicem sen bana karısamazsın ama ben sana karısırım dıyor... tabı kavga gurultu kopuyor ondan sonra ama ıste soyledıgı sozden de gerı donmez ben ozur dıleyeyım dıye bekler senınkı gıbı... Ben de dusundum tasındım karar verdım canım artık hayatına mudahale etmeyecegım ama onun da bana karısmasına ızın vermeyecegım... Yapacak baska bısey kalmadı sen de oyle yapmalısın bence... Evlenınce zaten bızden sorumlu olacaklar o yuzden sozumuzu dınlerler dıye dusunuyorumm
kıyamam sana beeen ınsan sevınce herseye katlanıyor dımı haklısın canım benımm... Biraz daha sabır su 2012 yı bır getırelım de nıkahta keramet var derler belkı de degısırler
cok sevındım canım senın adınaa bugunun keyfını cıkarmaya bak
Biz hep avucumuzun içine alalım istiyoruz, onlarda böyle olursa kendilerini kapana kısılmış gibi hissediyolar sanırım.
Mutlaka sözümüzü dinletmenin bi yolu var arkadaşlar ama bunu çaktırmamak lazım fazla..
Bikaç gündür o işi arkadaşları ben evle uğraştım birbirimizle ilgilenemedik, böyle oluncada uzaklaşıyormuşum gibi geliyo üzülüyorum. Bu akşam aradaki buzları eritiriz artıksaol baharcımm..
ne demek canım beniimmm hani kelin ilacı olsa başına sürerdi misalii kendim de söz dinletemiyorum ama yine de yapmaya calıstıklarımı sızlerle paylasıyorumBir gün olacak olacak inanıyorumm bizi de anlayacaklarrrrr
Bende dinletemiyorum kızz, öyle yap yada yapma demek asla işe yaramıyo.. Mesele şu ben üzgün kırgın triplerine giriyorum o kendi kendini düzeltiyo.. Deneyin derim
ne demek canım beniimmm hani kelin ilacı olsa başına sürerdi misalii kendim de söz dinletemiyorum ama yine de yapmaya calıstıklarımı sızlerle paylasıyorumBir gün olacak olacak inanıyorumm bizi de anlayacaklarrrrr
Bizim trip atma hakkımızda yok.
Beyfendi bi yere gidiyorum deyince sadece tamam dicekmişim.
Trip atmıcak mışım
Hiç arkadaşı bitmiyor. Sürekli birileri ile buluşuyor sinir ediyor beni
Bana gelince de gtimiceksin yapmıcaksın diyor sinir ediyor beni
Bende dinletemiyorum kızz, öyle yap yada yapma demek asla işe yaramıyo.. Mesele şu ben üzgün kırgın triplerine giriyorum o kendi kendini düzeltiyo.. Deneyin derim
Çok sıkıcıııı
Kendimi çok sevgisiz çok yalnız hissediyorum sinir sistemm iyice zayıfladı artık
Aramaz biliyorum. Onca lafdan sonra da arayıp özür dilemek istemiyorum. Dilememde zaten. Kü
Küsken içim rahat etmiyor arasam uzatmaları oynuyor zaten 2 saat naz caz.. Biraz uzak kalalım kafamızı dinleyelim.
Bizim trip atma hakkımızda yok.
Beyfendi bi yere gidiyorum deyince sadece tamam dicekmişim.
Trip atmıcak mışım
Kızzllaaarrr ama ben çok mutluyum desem ayıp olmaz dimiii :97:
Bugün setimi aldıııkkkkk çok beğenerek aldıımmmm çookkk mutluyummmm
senın adına sevındım cnm :)) nasıl bısı fotosu var mı yada benzerının falan fotosunu koyabılır mısın :))
Kızlar ben geldim tekrar
Nişanlımı aradım aradım telefonu kapalıydı çok sinirlendim. Telefonunu aç konuşmamız lazımdı. Telefonu açtığında ona akşama gelir misin iftardan sonra beni konuşmamız gereken şeyler var dicektim. Akşamda olmuyorsa ayrılalım sürekli kavga ediyoruz fln diecektim öyle planladımdı. Neyse açmadı bu iş yerini aradım. Gayet sakin davranıcaktım. Direk niye senin kapalı dedim? Telefonum bozulmuş ne oldu dedi. hiç sordum dedim sesimi yumuşatarak. Dün için özür dilerim biraz fazla üzerine geldim. Çok sinirliydim biraz ağır konuştum dedim. Biraz mı ? dedi. Tamam yaq baya ağır konuştum kusura bakma dedim
Şimdilik her şey yoluna girdi bakalım
Kızlar ben geldim tekrar
Nişanlımı aradım aradım telefonu kapalıydı çok sinirlendim. Telefonunu aç konuşmamız lazımdı. Telefonu açtığında ona akşama gelir misin iftardan sonra beni konuşmamız gereken şeyler var dicektim. Akşamda olmuyorsa ayrılalım sürekli kavga ediyoruz fln diecektim öyle planladımdı. Neyse açmadı bu iş yerini aradım. Gayet sakin davranıcaktım. Direk niye senin kapalı dedim? Telefonum bozulmuş ne oldu dedi. hiç sordum dedim sesimi yumuşatarak. Dün için özür dilerim biraz fazla üzerine geldim. Çok sinirliydim biraz ağır konuştum dedim. Biraz mı ? dedi. Tamam yaq baya ağır konuştum kusura bakma dedim
Şimdilik her şey yoluna girdi bakalım
Kızzllaaarrr ama ben çok mutluyum desem ayıp olmaz dimiii :97:
Bugün setimi aldıııkkkkk çok beğenerek aldıımmmm çookkk mutluyummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?