2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Ay harbiden hee bende özledim melisii nerde bu kızzz yaa, gelsede yinee aramızda olsaaa:97:

Haklısın diyecek bişey bulamıyorum...ben herseyi en ince ayrıntısına kadar düşünen biri olmasaydım belki bu kadar sorun olmazdı, birazda benim hatam ailemin her sözünde nişanlıma konuyu açıp bunlar nıye boyle oluyo dememden kaynaklandı. ben içimde hiçbiseyi tutamam ama gelgeleim biri laf soylemey kalksa asla cevabını veremem sadece oturur ağlarım, kendime yaparım gücüm sadece nişanlıma yetti yani ondan başka konusacak kimseyi bulamadım ama ona da şikayet eder gibi davrandığım için belki de bu hale geldik. Allah'a dua ediyorum sürekli yanlış bi yoldaysam hayırlısı neyse o olsun diye inşallah ne ben üzülürüm ne de o

Kızlaarr sizden bir şey isteyeceğim...
Somali'deki insanların halini çoğunuz görmüşsünüzdür. Yürek parçalayıcı durumdalar. Allah kimseyi açlıkla ve susuzlukla imtihan etmesin inşallah. Şuanda onlar için Türkiye'den yardım toplanıyor kurumlar tarafından. Ben de kurumların numaralarını aldım ve sizlerle de paylasmak ıstedım. 5 tl yardım beklıyorlar en azından. Eminim ki hepiniz merhamet duygusu yüksek insanlarsınız. 5 tl karşılığında belki de 3 çocuğun karnı doyacak hiç bilemeyiz. Yardımlarımızı esirgemeyelim arkadaşlar...

SOMALİ'ye 5 TL YARDIM İÇİN;
ACLIK yaz 5777 - (Kimse Yok Mu)
AFRIKA yaz 5601 - (Diyanet)
AFRIKA yaz 2868 - (Kızılay)

günaydın kızl.rrrra
esmam valla banada onu hatırlattı.
sanırım aynı şeyiüşüdn dükde seni dile getirmedin bende çok özledim kızı yaa niye gelmedi gitmişken gelin mi oldu naptı:))

aaa super benım hıc aklıma gelmemıstı el opmeye gıderken bu sefer cikolata degılde lokum tabagı yapıp gotureyım. cok tesekkur ederım tatlım ya

Günaydın Kızlar

Benim canım sıkkın birazcık.. Nişanlım ile bayası bir tartıştık ve şuanda konuşmuyoruz. her zamanki kavgamızda olduğu gibi. Dün saat 2 suları cep telefonuma msj geldi ben kadıköye gidiyorum diye. Bende cvp verdim ne işin var Kadıköyde ya diye. O da Boranın yanına diye. (bora da askerlikten arkadaşı) bende iyi tamam git ..... diyorum. Direk cvp Esma beni sinir etme diye geliyor. Arıyorum açmıyor. Otobüsteymiş konuşamazmış beyfendi. Bende yazdım. İn sıçtımının otobüsünden hesaplaşcaz diye. Sonra açtım ağzımı yumdum gözümü. İyi mi yaptım hayır. Çünkü dün hiç bir şekilde bana bulaşıp benimle tartışmadı. Direk telefonunu kapattı.Ben artık aramıyorum.Büyük bir ihtimal o da aramaz. Şimdi diceksiniz Esma niye gitsin çocuk Neden bu kadar abartıyosun?

Sevgili nişanlım sağolsun çok erkek herkezden daha erkek(!) cesaretli deli yürekli bir çocuk çok merttir. Sokakda size biri zarar versin bakıp geçmez mutlaka müdahele eder yani. Asla kavgadan kaçmaz. Lafından dönmez tükürdüğünü yalamaz söz verdiği şeyi mutlaka yapar. Kimseye eyw yoktur. İşte aynı zamanda bana da

Bütün sorunum burda başlıyor.
Hatalarını ve ayı olduğunu kabul etmiyor.
Son zamanlarda sabrımı iyice taşırmaya başlamıştı.
Ben köye gidicem dedi gitti.
Ben şuraya gidiyorum diyo gidiyo ben bunu yapıcam diye yapıyo.
Bana gelince de Esma otur evinde bir yere gitme ben seni götürücem nereye istiyosan der.
Böyle artık kafasına göre gezmelerini ben bekar adamım der gibi ortalarda dolanmaları sinirimi bozmuştu.
İşte ondan dün ver ettim kavgayı. Pişman mıyım EVET. Ama bir daha aramayacağım onu

Mantık evliliği yaparsan çok iyi bir eş

Ama aşk evliliğine hiç müsaid değil onunla öküz gibi yaşıcaksın bir ömür.
Ne bir hediye alır ne bir süpriz yapar. Ne bir güzel söz söyler. Ne sevgisini belli eder.

Ben seviyor muyum tüm öküzlüğüne rağmen bulunmaz hint kumaşı gibi seviyorum :85:

Günaydın arkadaşlar, iyi haftalar..
Herkesin biraz canı sıkkın anlaşılan..
Şimdi nası dicem ben çook mutluyum, 10 gündür görmüyodum nişanlımı bu akşam iftara çıkcazz ohh bee :124:

Canım böyle ani kararlar vermemelisinn... Dün biz de bu konuda tartıştık inan kii.. Biryere gitmesini istemiyorum mesela o hemen gidicem sen bana karısamazsın ama ben sana karısırım dıyor... tabı kavga gurultu kopuyor ondan sonra ama ıste soyledıgı sozden de gerı donmez ben ozur dıleyeyım dıye bekler senınkı gıbı... Ben de dusundum tasındım karar verdım canım artık hayatına mudahale etmeyecegım ama onun da bana karısmasına ızın vermeyecegım... Yapacak baska bısey kalmadı sen de oyle yapmalısın bence... Evlenınce zaten bızden sorumlu olacaklar o yuzden sozumuzu dınlerler dıye dusunuyorumm

kıyamam sana beeen ınsan sevınce herseye katlanıyor dımı haklısın canım benımm... Biraz daha sabır su 2012 yı bır getırelım de nıkahta keramet var derler belkı de degısırler

Günaydın arkadaşlar, iyi haftalar..
Herkesin biraz canı sıkkın anlaşılan..
Şimdi nası dicem ben çook mutluyum, 10 gündür görmüyodum nişanlımı bu akşam iftara çıkcazz ohh bee :124:

cok sevındım canım senın adınaa bugunun keyfını cıkarmaya bak

Günaydınn kıslarrrr, hayırlı haftalar olsunnnnnn
Esmamm üsülme canım hatta takmaa, erkeklerin çoğunluğu böyleee, romantik süprizler yapan erkek biraz zor bulunur zaten, önemli olan sana değer vermesi, seni sarıp kollaması, gözlerinin içine baktığında seni seviyorum diyebilmen, diyorsan doğru adamlasın demektirr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…