- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #3.541
Sen bizim Melisi hatırlattın bana :26:
O yazardı böyle uzun uzun
Herkezin konusuna tek tek cvp yazardı
Ve mutlaka bir dua bir dilekle bitirirdi uzun uzun yazınca
aynı onun gibi yapmışsın gerçekten özlemişim Melisi :85:
Sonuçta seviyormuş seni bu çocuk kızmış bir şeye o da tavırlı davranıyor
Böyle kendini üzmenin bir anlamı yok.
Al karşına konuş bence. Senin anlattığın kadarıyla bunlar uzak durulması gereken insanlar ama nasip kısmet işine çok yorum yapılmıyor. Eğer ailesine evlenince seni ezdirirse her şey çok daha kötü olur. Mutlu olucam diye yola çıkıp mutsuz olma. He bir de sen alınıp kırılıyorsun dimi ona karşı. Bence onunda kırıldığı noktalar var önce senin onları telafi etmen gerekiyor. Sonra da alıp karşına güzel güzel konuşman. Bence denemeye değer. Oyun değil çünkü bu. Bir ömür vaad ediyorsunuz birbirinize. Gelin olmak çok zor hele böyle problemli ailelere. Şimdi böyle depresif takılıp aklını başına almazsan çok üzülürsün. Otur kendi kendine bir hesap kitap yap ama bu hesabı kitabı yaparken leylalar gibi "hasanın şu huyu kötü bu huyu kötü şöyle yapıyor böyle yapıyor ama ben gene de seviyorum dersen olmaz bu iş." ama dersen kötü ama ben seviyorummmm diye o zaman bir ömür katlanmaya hazırla kendini. Bunlar gerçekler
Canım ne güzell düşünmüş sözlünün ailesi adeti yerine getirmişş, bizde de adettir bende en çok bu adet yerine gelsin isterdimm ama sözlümün tarafında böyle bişey varmı bilmiyorum. Gelip gelmeyeceğinide merak ediyorumm, inşallah gelirr :78:
Canım baklava mevzusuna gelince mutlaka onlar koç yada başka bişi olmasada sana bişi getirceklerdir, ee sende bişiler götürceksin bu durumda baklava olabilirr yinee lokumm tabağı olabilir süslü püslü bişi yani tatlı tarzı şeyler bence uygundur
Merabaaa..
Hadi hayırlısı :90:
Günaydın Kızlar
Benim canım sıkkın birazcık.. Nişanlım ile bayası bir tartıştık ve şuanda konuşmuyoruz. her zamanki kavgamızda olduğu gibi. Dün saat 2 suları cep telefonuma msj geldi ben kadıköye gidiyorum diye. Bende cvp verdim ne işin var Kadıköyde ya diye. O da Boranın yanına diye. (bora da askerlikten arkadaşı) bende iyi tamam git ..... diyorum. Direk cvp Esma beni sinir etme diye geliyor. Arıyorum açmıyor. Otobüsteymiş konuşamazmış beyfendi. Bende yazdım. İn sıçtımının otobüsünden hesaplaşcaz diye. Sonra açtım ağzımı yumdum gözümü. İyi mi yaptım hayır. Çünkü dün hiç bir şekilde bana bulaşıp benimle tartışmadı. Direk telefonunu kapattı.Ben artık aramıyorum.Büyük bir ihtimal o da aramaz. Şimdi diceksiniz Esma niye gitsin çocuk Neden bu kadar abartıyosun?
Sevgili nişanlım sağolsun çok erkek herkezden daha erkek(!) cesaretli deli yürekli bir çocuk çok merttir. Sokakda size biri zarar versin bakıp geçmez mutlaka müdahele eder yani. Asla kavgadan kaçmaz. Lafından dönmez tükürdüğünü yalamaz söz verdiği şeyi mutlaka yapar. Kimseye eyw yoktur. İşte aynı zamanda bana da
Bütün sorunum burda başlıyor.
Hatalarını ve ayı olduğunu kabul etmiyor.
Son zamanlarda sabrımı iyice taşırmaya başlamıştı.
Ben köye gidicem dedi gitti.
Ben şuraya gidiyorum diyo gidiyo ben bunu yapıcam diye yapıyo.
Bana gelince de Esma otur evinde bir yere gitme ben seni götürücem nereye istiyosan der.
Böyle artık kafasına göre gezmelerini ben bekar adamım der gibi ortalarda dolanmaları sinirimi bozmuştu.
İşte ondan dün ver ettim kavgayı. Pişman mıyım EVET. Ama bir daha aramayacağım onu
Mantık evliliği yaparsan çok iyi bir eş
Ama aşk evliliğine hiç müsaid değil onunla öküz gibi yaşıcaksın bir ömür.
Ne bir hediye alır ne bir süpriz yapar. Ne bir güzel söz söyler. Ne sevgisini belli eder.
Ben seviyor muyum tüm öküzlüğüne rağmen bulunmaz hint kumaşı gibi seviyorum :85:
Günaydın arkadaşlar, iyi haftalar..
Herkesin biraz canı sıkkın anlaşılan..
Şimdi nası dicem ben çook mutluyum, 10 gündür görmüyodum nişanlımı bu akşam iftara çıkcazz ohh bee :124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?