2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Fatihdeki gelinlikçilere sormam gerekirmiş. Çıktısını alıp bütün gelinlikcilerden fiyat alacağım

ewet cnm oyle yap.umarım istedgn gbi durur,hazırını bulup deneyeblrsen daha iyi olur.bu arada fatihtekiler normalde biraz pahalı oluyo dıe duydm başka yerlerede sor ıstersen...

günaydın kızlarr nasılsınız.
sabahtan beri müsait olamadım ancak gelebildim yaa

baharcım tam tarih netleşsin sölerim diye düşünmüştüm canım.
esmam süper modeller çok çok hoş yaaaa
hayatımm evet canım büyük ihtimalle seninle aynı gün yada 1 gün arayla falan gelin olcaz kız :89:

ewet cnm oyle yap.umarım istedgn gbi durur,hazırını bulup deneyeblrsen daha iyi olur.bu arada fatihtekiler normalde biraz pahalı oluyo dıe duydm başka yerlerede sor ıstersen...

Aslında diktirme taraftarı değilim ama nerde bulabilirim hiç bilmiyorum çok iyi araştırmak gerekiyor.
Gelinlikciler nerde bol olarak vardır kızlar. İstanbulda yer bilen varsa tarif etsin kaçınmam giderim yani

Merhaba Canım,
Haklısın takılar ya da ailesinin ilgisizliği artık umrumda değil ama düşününce ben neden bu kadar değersizz oldum buna üzülüyorum ben yıllarca onun beş parasız günlerinde yanında oldum kimse onu arayıp sormazken ben vardım yanında ilerde o üzülmesin diye okula gitmesi bitirmesi için ben çabaladım, sonunda boyle olacağımı hiç hayal etmemiştim ben
Şimdi şükür belediyede işe girdi maaşını alıyo hersey düzeldi ama giden benim dğerim oldu ailesini tabiki çok sevmeli ama ben hep vererek hiçbirsey beklemeyerek bunu mu hak ettim

Merhaba Canım,
Psikolojim tamamen bozuldu her an ağlayabilecek durumdayım ama ailemin yanında belli etmemeye çalışıyorum. Haklısın takısı eşyası olmamalı sorunumuz keşke bride çıkıpta bizim durumumuz yok bu kadar yapabiliriz deseydi ailem inan herseyi kabul edecek bi aile. ma tam tersine ilk yüzügü alırken de aglattılar beni kıyafeti alırken de kardesim yorum yapıyo diye bile sorun oldu şimdi kimse ne aldıgıma yorum yapıyo ne de olacaklara yani kırarak belli ettiler güçlerinin yetmediğini...
Ben onları gectim nişanlım bi çaba vermiyo artık önceki gün iftara gelmek istedi evlerimiz çok yakın (malesef) annem gelsin dedi hemen dün akşama kadar hazırlık yaptım öldüm ama sonunda yemeği yedi bi bardak çay içip okuldan arkadas gelecek deyip çıktı gitti, oysa ben iki dakika oturmamıstım daha işte bu hale geldik biz sebebini çok iyi biliyorum aslında ama burda konusamam hepsi benim sucum onu bu hale ben getirdim,ben izin verdim

Aslında diktirme taraftarı değilim ama nerde bulabilirim hiç bilmiyorum çok iyi araştırmak gerekiyor.
Gelinlikciler nerde bol olarak vardır kızlar. İstanbulda yer bilen varsa tarif etsin kaçınmam giderim yani

Gelinlikçiler deyincede akla ilk fatih geliyo, biraz pahalı evt ama başka başkaa kapalı çarşıda filan vardır belki..

Değersiz değilsin oda ne demekmişş Önce sen kendine değer ver ve böyle söyleme.. Zamanla düzelir hepsi inşallah canım, sakin davran olumlu düşün, mesela hayallerinden bahset nişanlına bakalım yaparız vs diyor mu önemsiyor mu, daha önünde çok zaman var gidişata göre davranırsın..

bı kac gun gıremedım neler olmus ya.... kızlar sızlere bısı danısmak ıstıyorum. gectıgımız ramazan bayramında bayram sabahı sozlumun yemın torenınden donduk yanı agzım yuzum derken bısı anlamadık.sonra kurban bayramında sozlumun aılesı bana koc aldı kestırdı bende o zman bı tepsı baklava goturmustum. sımdı bu ramazan bayramındada baklava goturmem gerekır mı yanı adetler nedr. sızler nasıl yapıcaksınız.babam böle adetlerden hıc ama hıc anlamaz o yuzden sızlere danısayım dedım

hayirli cumalar kizlar..

kacirdigim sayfadan son sayfaya kadar bi göz atayim dedim..

benim kayinannem türkiyede oldugu icin onlari iftara cagirma telasini ancak evlendikten sonra yasiycam :)

bende yemekleri annemle birlikte yapiyorum..
salata pilav sulu yemekler biber dolmasi filan bu tür yemekleri yaptim bile..

ben ama ramazanin basinda hastalandim bile..
hemen hemen 7 gün tutamiycam yani..

ama güzel olan kadir gecesinde hasta olmuycam :)

bizde ekimde mobilya ve beyaz esya bakacaz insaAllah..
ramazan bi gecsinde internette biraz arastirmak istiyorum..

bizim dügün tarihi de ekimde tam kesinlesecek..
ya mayis ya nisanda olacak..

hem seviniyorum evlenicem sevdigim adama kavusucam diye..
hemde cok fena üzülüyorum ailemi burdada birakip türkiyeye gidecem diye..
cok zor olacak benim icin..

bende gecen 6 kisilik günlük yemek takimi aldim..
ceyiz basligima yeni aldiklarimi ekleyim :)
türkiyeden de tam takir ckb takimi yemek takimi tencere takimi caydanlik takimi alicam..

bende kapali degilim henüz..
namaz kiliyorum ama kapanmak nasip olmadi..
cocugumuz olana kadar kapanmayi cok istiyorum bakalim nasip :)

hmm birde bende hem dis cekim hem stüdyo cekim albümü istiyorum dügün icin..
ama daha cooook var oraya kadar :)

simdilik bu kadar :)

herkese hayirli ramazanlar dilerim..

Sen bizim Melisi hatırlattın bana :26:

O yazardı böyle uzun uzun
Herkezin konusuna tek tek cvp yazardı
Ve mutlaka bir dua bir dilekle bitirirdi uzun uzun yazınca
aynı onun gibi yapmışsın gerçekten özlemişim Melisi :85:

Sonuçta seviyormuş seni bu çocuk kızmış bir şeye o da tavırlı davranıyor
Böyle kendini üzmenin bir anlamı yok.
Al karşına konuş bence. Senin anlattığın kadarıyla bunlar uzak durulması gereken insanlar ama nasip kısmet işine çok yorum yapılmıyor. Eğer ailesine evlenince seni ezdirirse her şey çok daha kötü olur. Mutlu olucam diye yola çıkıp mutsuz olma. He bir de sen alınıp kırılıyorsun dimi ona karşı. Bence onunda kırıldığı noktalar var önce senin onları telafi etmen gerekiyor. Sonra da alıp karşına güzel güzel konuşman. Bence denemeye değer. Oyun değil çünkü bu. Bir ömür vaad ediyorsunuz birbirinize. Gelin olmak çok zor hele böyle problemli ailelere. Şimdi böyle depresif takılıp aklını başına almazsan çok üzülürsün. Otur kendi kendine bir hesap kitap yap ama bu hesabı kitabı yaparken leylalar gibi "hasanın şu huyu kötü bu huyu kötü şöyle yapıyor böyle yapıyor ama ben gene de seviyorum dersen olmaz bu iş." ama dersen kötü ama ben seviyorummmm diye o zaman bir ömür katlanmaya hazırla kendini. Bunlar gerçekler

Canım ne güzell düşünmüş sözlünün ailesi adeti yerine getirmişş, bizde de adettir bende en çok bu adet yerine gelsin isterdimm ama sözlümün tarafında böyle bişey varmı bilmiyorum. Gelip gelmeyeceğinide merak ediyorumm, inşallah gelirr :78:

Canım baklava mevzusuna gelince mutlaka onlar koç yada başka bişi olmasada sana bişi getirceklerdir, ee sende bişiler götürceksin bu durumda baklava olabilirr yinee lokumm tabağı olabilir süslü püslü bişi yani tatlı tarzı şeyler bence uygundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…