2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
sağol canım netleşiyo herşey yavaş yavaş yaa çok şükür.
onlar düğün salonunu tutunca bizde 1 hafta öncesine kına için salon tutcaz :69:

kızlarrrrrrr :62:
kayınbabam babamla konuşmuş.
bizim net tarih ekimde konuşulcaktı.ama babamın kafasında mayıs sonu haziran başı,karşı tarafın kafasında 21-22 nisan vardı burdan düğüne millet rahat gidip gelsin önü tatil diye.
kayın babam babama demişki işte millet şimdiden salonları tutuyo tamam ekimde karar vercektik ama şimdiden bişeyler belli olsun salonumuzu tutalım sonra yer bulamayız seneye temmuzda ramazan demiş.
ordan düğüne gelcekleri düşünerek biz 23 nisan tatiline denk getirmek istiyoruz demiş.
babamda demişki 22 nisan gibi kına olsun nisan sonu düğün olsun demiş.
kayınbabamda farketmez ama düğünden sonra tatil olması misafirlerimiz açısından iyi olur demiş.
babamda o zaman 1 hafta ileri 1 hafta geri o önemli değil sonuçta olcak bu iş demiş.akşam evdekilerle konuşalımda yarın netleştiririz demiş :62: ayyyy %90 nisanda ohhhh :62:

oo ne güzel cnm bak allah gönlüne göre werdi:nazar::nazar::nazar:

bn şunu hiç anlamıorum zaten.oğluna yardım etmıorsun tamam anladık.bi de ondan neden para beklıosun ki:19::19:
nişanlınla oturup ciddi ciddi konuşmalsn cnm o da bişeyler için çözüm aramalı sen tek başına hiç bişey yapamassn.allah hakkınızda hayırlısını nasip etsn inşşalh.

Amin canım ,çok konuştuk bu konuları ama zannediyo ki ailesi için bisey yapmasına karsıyım ama anlamıyo ben zaten herseyde alttan aldım duydugum lafları unuttum ama yok nişanlım beni kaybetme korkusu yaşamıyo artık zannediyo ki ona muhtacım ben en çok buna üzülüyorum elinde maaşı varken kenara her ay bı kac kurus atıp eksiıkleri almaması beni uzuyo onca borcun altına bıle bıle gırmek için düğünü bekliyolar resmen sanki takılarla zengin olucaz :50:

Bu arada emyay tebrik ederim hayırlı olsun canım darısı başıma diyecek gücüm bile yok ama bizde görürüz inş o günleri:1:

Amin canım ,çok konuştuk bu konuları ama zannediyo ki ailesi için bisey yapmasına karsıyım ama anlamıyo ben zaten herseyde alttan aldım duydugum lafları unuttum ama yok nişanlım beni kaybetme korkusu yaşamıyo artık zannediyo ki ona muhtacım ben en çok buna üzülüyorum elinde maaşı varken kenara her ay bı kac kurus atıp eksiıkleri almaması beni uzuyo onca borcun altına bıle bıle gırmek için düğünü bekliyolar resmen sanki takılarla zengin olucaz :50:

Bu arada emyay tebrik ederim hayırlı olsun canım darısı başıma diyecek gücüm bile yok ama bizde görürüz inş o günleri:1:

ewet hep oyle zannederler zaten kendilerini feda ederler malesef..işin zor cnm iyi düşün karar ver evlendıkten snrada bu sorunlar dewam eder mi sence onu bi düşün gidişata göre karar wermelisn..

bizim net tarih ekimde konuşulcaktı.ama babamın kafasında mayıs sonu haziran başı,karşı tarafın kafasında 21-22 nisan vardı burdan düğüne millet rahat gidip gelsin önü tatil diye.
kayın babam babama demişki işte millet şimdiden salonları tutuyo tamam ekimde karar vercektik ama şimdiden bişeyler belli olsun salonumuzu tutalım sonra yer bulamayız seneye temmuzda ramazan demiş.
ordan düğüne gelcekleri düşünerek biz 23 nisan tatiline denk getirmek istiyoruz demiş.
kayınbabamda farketmez ama düğünden sonra tatil olması misafirlerimiz açısından iyi olur demiş.
babamda o zaman 1 hafta ileri 1 hafta geri o önemli değil sonuçta olcak bu iş demiş.akşam evdekilerle konuşalımda yarın netleştiririz demiş :62: ayyyy %90 nisanda ohhhh :62:

ayyyyyyy canım benim ben bu haberi daha yeni okuyoruumm bize niye söylemediiinnnn çok sevindiimmmm :46::46:
Hadi bakalım tarih de kesinleşsin de geri sayım başlasın o zaman artık :81:
İlk sen gideceksin bizden canım suanda :23:

Günaydın Kızlar

Mervem tebrik ederim. Rabbim gönlüne göre verdi sen şimdi hazırlıkları hızlandırırsın ne güzel ya :)))

Bu arada bir gelinlik modeli gördüm çok beğendim kızlar
Ama resimlerin devamı yok. Ben sadece Türbanımı böyle bir şey istiyorum

:16:

Eki Görüntüle 235159

$226920_206134366093452_142092395830983_554660_5472721_n.jpg

Tam istediğim gibi bir gelinlik. Diktirsem kaça dikerler acaba? Nerden öğrenebilirim kızlar. Nereye kime danışsam ki
Ama bir gelinliğe de 1000 TLden fazla para vermek istemem.
Diktirip kiralamak istiyorum ben. Buna yakın modellerden seviyorum.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 235160

Tam istediğim gibi bir gelinlik. Diktirsem kaça dikerler acaba? Nerden öğrenebilirim kızlar. Nereye kime danışsam ki

gelinlikçelere tabikiii cnmmmm :34: yakınlarında warsa fotoğraf götürüp sorabılırsn...

Kızlar evde anneleri Tupper kullanan var mı?
Nasıl kullanılır?
Sebzeleri yıkayıp saklayabiliyor muyuz?
Saklanıyorsa kaç gün kalıyor?
Yoksa Pişirip mi saklanıyor yemekler nasıl oluyor ?
Bu konuya da el atalım lütfen :)

Günaayydınlaaarrr..

kıss gözün aydın :52: hadi bakalım aynı gün gelin oluyoz galibaaa.. :52:

Mrb canım, yorum yapmak istedim bende.. Benim bu konuda sana tavsiyem şu, takılar ailesinin ilgisizliği vs bunlara değilde sadece nişanlının bişeylere çaba gösterip göstermemesine sorumluluk alıp almamasına takıl orayı çözmeye çalış.. Rabbim hakkında hayırlıyı nasip etsin.. :71:

Eki Görüntüle 235160

Çok hoşşş..

Kızlar evde anneleri Tupper kullanan var mı?
Nasıl kullanılır?
Sebzeleri yıkayıp saklayabiliyor muyuz?
Saklanıyorsa kaç gün kalıyor?
Yoksa Pişirip mi saklanıyor yemekler nasıl oluyor ?
Bu konuya da el atalım lütfen :)

Bilmiyoomm :26:

Salihacım Merhaba

Durumuna yorum yapmayacaktım ama esra yorum yapınca gene gündeme geldi duramadım.
Öncelikle Rabbim bol bol sabır versin kardeşim. Belli ki bu durum psikolojik olarak seni bunalıma sokmuş.
Bol bol kendin için dua et ve silkelen kendine gel. Senin için en doğru kararı ancak sen verebilirsin.
Altın bilezik set bunlar önemli şeyler değil. Bu topikte geçmişi okursan benim altın alma maceramı okursun.
Bizimkiler 19 gr.dan 6 dal bilezik diye düşündüler nişanlım tarafında parası 15 gr.dan 2 dala yetti. 1 de saat aldılar başka da bi şey almadılar nişanda. Annem sonradan öğrendi 15 gr. olduğunu niye böyle diye sordu. Paraları bunlara yetti anne bunları aldlar ben 10 gr bilezik için çingenelik yapamam benim huzurum yerinde dedim. Konu kapandı. K.validem set almak lazım dedi. İstemem dedim. Çünkü biliyorum bu insanların aslında paraları yok. Olsa yaparlar. Nişanlım şimdi evlenebilmek için para biriktiryor. Seneye evlenicez ortada krş yok. Umurumda mı hiç değil. Çünkü Allah büyük bir şekilde yardım eder. Borcumuz olursa da olsun çalışır yaparız. Ben her zaman nişanlıma böyle destek oldum.
Ve nişanlımda alışveriş konusunda hiç bir zaman beni kırmadı. Nişanlınla zıtlaşma. Benim nişanlımda almıyor hiç bi şey. Hiç bi kere de demedim. Almıyosun yapmıyosun diye. Ama dedim ki ikimizde çalışıyoruz. Birlikte alalım harclıklarımızla ufak tefek şeyleri diye. Gayet sıcak bakıyor. Ama sende böyle davranıyorsan gene de nişanlın yanaşmıyorsa direk ayrıl derim.

Hayır değilim :59: okuldu sınavdı bahaneler uydurup durdum kendime yaş ta geçtikce daha bi zorladı henüz olmadı ama istiyorum, yeni hayatıma alışırken onada alışıcam kapanıcam inşllah kararımı verdim.. :61:

Hakkında hayırlısı Esracım..

Günaydın kıızzllarrrrr ve hayırlı cumalarrr :3:

Günaydın Baharcım Sana ve Herkeze Hayırlı Cuma'larrrr

Back