2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
canım ben toplu aldım ama şöyle diyeyim tencere seti içinde tost makinasıda var korkmaz
çatal bıçak korkmaz
cezve çaydanlık düdüklü falan hepsi var buna ilaveten schafer kahvaltı seti birde köşeli yani tam kare olmayan bir yemek seti aldım hepsi 1600 tuttu istersen netten resimlerini vereyim bak kodlarına bakarsan ürünleri görmüş olursun ama sade kullanışlı sadece yemek takımım kareye yakın köşeli o biraz süslü:) bunları aldığım için birde hediye 6kişilik yemek takımı verdiler günlük kullanmalık umarım yardımcı olmuşumdur:)

Benim krc tencere çatal bıçak yemek ve kahvaltı tk bu fiyatı buldu :47: Sana ekstra tost makinası ve 6 kişilik yemek takımı vermişler çok iyi bence..
Bizim evde de yıllanmış korkmaz tencereler var çok sağlam, korkmaz alabilirsin bence merve, ben biraz acele ettim galiba :59:

ben istoçtan ancak günlük kullanacaklarımı alırım sanırım.
çünkü onları her ay yavaş yavaş alcam.
taksitimin yanı sıra her ay bişey daha alırım.

hayatımm canım benim sanırım tencereyi korkmaz almaya karar veriyorum bende.
diğerleri çok mühim değil.
hisar alamam yaaa çok pahalı

Günaydin kizlar.
Mübarek Ramazan ayimizdan önce ki son haftamiz hayirli huzurlu gecer hepimiz icin umarim :)

emyay bende ekimde ceyiz alis verisi yapicam.
Senin dedigin tabak seti tencere seti catal bicak seti olan takimlar dimi?

Ben bi karaca ve kütahya porselen taniyorum :)
Sen aldiktan sonra banada fikir verirsen sevinirim :)

istoç bana da yakın, bi kere gezdim ama zamanım yoktu hemende bulamadım istediklerimi. Sen hangi mağazaya gidiyosun selin direk oraya gidim bende :1:

Cnm ben arpaştan almıştım topluca, taksitle. Ama korkazı aradığında onlar sana istoçta perakende alabileceğin yerleride söylüyor.

ben istoçtan ancak günlük kullanacaklarımı alırım sanırım.
çünkü onları her ay yavaş yavaş alcam.
taksitimin yanı sıra her ay bişey daha alırım.

hayatımm canım benim sanırım tencereyi korkmaz almaya karar veriyorum bende.
diğerleri çok mühim değil.
hisar alamam yaaa çok pahalı

Çok pahalılara da para yetişmiyo ki,
yemek takımlarında hepsinde güzel yeni modeller var şimdi, nasılsa yere düşüncede markasına bakmıyo kırılıyo hepsi dimi :1:
Bende hem çeyiz setinin taksitini ödedim bi yandan süpürgemi nevresim takımları yatak örtüsü salon takımı filan aldım. Şimdi o taksitim bitti 2 tane 4metre kare halı ve yatak odası halımı aldım, evede aldım onun taksitine başladım. Yanı sıra alacağım ufak şeyler var birde uyku seti pike takımı mutfak takımı filan.
Fazlada bi eksiğim kalmadı sanırım ama yinede çıkıyo bişeyler.. :111:

KızLarr ben geLdiiiimmm uzun bi aradan sonra yine burdayımm =)
Hepinizi çok özLediiimmmm :16:

Bu arada neLer oLdu neLer işyerim aniden kapandı,patronum piyasada yok içeride kaLan paramı aLamadım =(
MoraLim bozuk diye nişanLım sürpriz tatiL ayarLamış dün döndük bizde 1 hafta bodrum-gümbetteydik (: Çok güzeL geLdi bu tatiL vaLLa Allah razı oLsun aşkımdan...
Yine iş aramaya başLadım görüşme yoLLarı gözüktü bana =(

Bunlar olurken nişanLım bize yemege geLdi bi akşam babamLa fLn baya kaynaştıLar herşey güzeL gidio Allah'ıma şükür...Düğün tarihi (eğer bi aksiLik cıkmazsa) 9 Haziran 2012 olarak konuşuldu inşşş yanii (: Önümüzdeki hafta sonuda nişanLıma gidicez aiLecek oturmaya =)
Annem de çeyiz için bişiLer yapmış ben yokken =))

ŞimdiLikk bu kdr =)

TatiL ve çeyizLik fotoLarını akşama yükLerim..şimdiLik çıkmam Lazımm öpüyorumm siziiii görüşürüz canLarım....

Kizlar bugün ablamla oturduk ceyiz listemi baktik :)
Neler almam gerek diye uzun uzun konustuk.
Listemi temize cekip buraya da eklerim.
Sizlerinde fikirleri olur belki :)

günaydın kızlarrrrrrr :3:
akşam annemlede konuştuk emsan alalım tencerelerini dedi.eğer çok pahalı gelirse karaca alırız dedi.
tabak neysede tencere önemli dedi :40:
hayatımm seninde bişeyin kalmamış kıssss bitirmişsin valla darısı başımıza inşallah :16:
bende şu işlerimi toparliyim çeyiz listesi paylaşcam.
yada forumdakilerden bakıp kendime uyarlicam.

Günaydın arkadaşlaarrr :91:

KızLarr ben geLdiiiimmm uzun bi aradan sonra yine burdayımm =)
Hepinizi çok özLediiimmmm :16:

Bu arada neLer oLdu neLer işyerim aniden kapandı,patronum piyasada yok içeride kaLan paramı aLamadım =(
MoraLim bozuk diye nişanLım sürpriz tatiL ayarLamış dün döndük bizde 1 hafta bodrum-gümbetteydik (: Çok güzeL geLdi bu tatiL vaLLa Allah razı oLsun aşkımdan...
Yine iş aramaya başLadım görüşme yoLLarı gözüktü bana =(

Bunlar olurken nişanLım bize yemege geLdi bi akşam babamLa fLn baya kaynaştıLar herşey güzeL gidio Allah'ıma şükür...Düğün tarihi (eğer bi aksiLik cıkmazsa) 9 Haziran 2012 olarak konuşuldu inşşş yanii (: Önümüzdeki hafta sonuda nişanLıma gidicez aiLecek oturmaya =)
Annem de çeyiz için bişiLer yapmış ben yokken =))

ŞimdiLikk bu kdr =)

TatiL ve çeyizLik fotoLarını akşama yükLerim..şimdiLik çıkmam Lazımm öpüyorumm siziiii görüşürüz canLarım....

Funda kıs bizde seni özledik, çekiştirdik biraz hatta nişanlandı bizi unuttu filan ama tatil yapmışsın işten çıkmışsın, olsun vardır ondada bir hayır, daha güzel biyer bulursun inşallah.. Fotoları bekliyoruz :54:

Sennn ne anlamadim gercekten ? :))

Arkadaşta bizden heralde, onu diyo :))

günaydın kızlarrrrrrr :3:
akşam annemlede konuştuk emsan alalım tencerelerini dedi.eğer çok pahalı gelirse karaca alırız dedi.
tabak neysede tencere önemli dedi :40:
hayatımm seninde bişeyin kalmamış kıssss bitirmişsin valla darısı başımıza inşallah :16:
bende şu işlerimi toparliyim çeyiz listesi paylaşcam.
yada forumdakilerden bakıp kendime uyarlicam.

Tencere uzun yıllar kullanılıyo, çabuk kötü olursa uyuz olur insan valla. Ama şu da var pazardan aldığımız tencere bile baya gidiyo bişi olmaz olmaz :40:

Biz mobilyalarıda aldık kızlar gösterim mi size bakalım beğencekmisiniz.. :61:

Günaydın arkadaşlaarrr :91:

Funda kıs bizde seni özledik, çekiştirdik biraz hatta nişanlandı bizi unuttu filan ama tatil yapmışsın işten çıkmışsın, olsun vardır ondada bir hayır, daha güzel biyer bulursun inşallah.. Fotoları bekliyoruz :54:

Arkadaşta bizden heralde, onu diyo :))

Tencere uzun yıllar kullanılıyo, çabuk kötü olursa uyuz olur insan valla. Ama şu da var pazardan aldığımız tencere bile baya gidiyo bişi olmaz olmaz :40:

Biz mobilyalarıda aldık kızlar gösterim mi size bakalım beğencekmisiniz.. :61:

ayyyy canım yaa senin düğün ne zamandı mobilyalar falan tamam olduguna göre :(((
off yaaaaa biz uzaktayız çok zor geldi bu nişanlılık süreci bana.
sevgiliyken böyle değildim.daha dogrusu bu kadar değildim :(

canım tencere konusunda haklısın valla.
o yüzden çok para bayılmak istemiyorum.
ben zaten set haricinde 2-3 küçük tencere alıcam.
annem 2. kalite tencere satan bi yerden almıştı 5-6 senedir kullanıyoruz.
genelde onları kullanırım zaten yemege misafir çağırmadıgım sürece

ayyyy canım yaa senin düğün ne zamandı mobilyalar falan tamam olduguna göre :(((
off yaaaaa biz uzaktayız çok zor geldi bu nişanlılık süreci bana.
sevgiliyken böyle değildim.daha dogrusu bu kadar değildim :(

canım tencere konusunda haklısın valla.
o yüzden çok para bayılmak istemiyorum.
ben zaten set haricinde 2-3 küçük tencere alıcam.
annem 2. kalite tencere satan bi yerden almıştı 5-6 senedir kullanıyoruz.
genelde onları kullanırım zaten yemege misafir çağırmadıgım sürece

:1: biz bu sene istiyoduk aslında eylül ekim gibi ama tanışma isteme sürecini baya uzattığından dolayı bizimkiler planlar tutmadı 2012 ye kaldı.. Evlenmeye de pek hevesli olduğumuz için herşeyi aldıydık :1: beraber kredi çektik kışın peşin parayla yaptırdık mobilyaları, beyaz eşyalarımızı aldık şimdi ödüyor nişanlım.. :48:
Ne kadar zamanda bir görüşüyosunuz, çok zor valla ben haftada bigün görüyorum burnumda tütüyo resmen :69: Yinede sonu görünüyor en azından merve, sayılı gün geçer yani..

Günaydın kızLar =)

Dün söyLediğim gibi fotoğrafları ekLiyorum =)
Ben dantel işi sevmediğim için anneme sakın yapma demiştim o da boncukLu örtüLer yapmış =)

Bu kahverengi masa örtüsü
$25072011174.jpg$25072011173.jpg$25072011172.jpg

Bu siyah-beyaz ondan biraz daha büyük
$25072011182.jpg$25072011183.jpg

$25072011175.jpg$25072011176.jpg$25072011177.jpg

Bunlar da annemin ördüğü tüyLü haLıLar..bunLarı gerçi şimdi kuLLanıo bana siyah beyazını örüyo =)
$25072011179.jpg$25072011178.jpg$25072011180.jpg

:1: biz bu sene istiyoduk aslında eylül ekim gibi ama tanışma isteme sürecini baya uzattığından dolayı bizimkiler planlar tutmadı 2012 ye kaldı.. Evlenmeye de pek hevesli olduğumuz için herşeyi aldıydık :1: beraber kredi çektik kışın peşin parayla yaptırdık mobilyaları, beyaz eşyalarımızı aldık şimdi ödüyor nişanlım.. :48:
Ne kadar zamanda bir görüşüyosunuz, çok zor valla ben haftada bigün görüyorum burnumda tütüyo resmen :69: Yinede sonu görünüyor en azından merve, sayılı gün geçer yani..

canım en son şubatta görüşmüştük bi de haziranda nişanda işte :((
ve taa ekimde görüşcez daha çok var düğün tarihini öne çekmeye çalışıyorum bende napim :(
siz en iyisini yapmışsınız ilerde borcunuz az kalmış olur valla ne güzel.
bizimkini aileler yapacagı için rahatız biz babası ödicek düğünden sonra.
ayy zor yaaaa katlanılacak gibi deil.

lilaaaa hoşgeldin kuşuumm naberrr.
annenin emeğine saglık çok güzeller :nazar:
tabak çanak aldın mı hiç kuşum ?

gzmvs sende hoşgeldin tatlım.aynen hazırlıklar dewam.çok var gibi görünüyo ama taksitle alsak anca borcu biter düğüne kadar :)

lilaaaa hoşgeldin kuşuumm naberrr.
annenin emeğine saglık çok güzeller :nazar:
tabak çanak aldın mı hiç kuşum ?

gzmvs sende hoşgeldin tatlım.aynen hazırlıklar dewam.çok var gibi görünüyo ama taksitle alsak anca borcu biter düğüne kadar :)

aynen oyle cnm aslında uzun bi sure yok hazırlıklar için dedğn gbi anca ödenir..allah yardm etsn hepimizee..seneye bu zamanlar artık akşam ne yapsak die knşrz herlde :32::1:

Back