2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlarrrr bişey sorcam
2-3 hafta sonra falan çeyiz alışverişimi yapcam.
biçok şey alıcam ama sırayla sorim hatlar karışmasın.
öncelikle şu çeyiz setleri.
karaca mı shefer mı almalıyım ?
sheferde çeşit çok var ama tenceresi ve çatalı kaşıgı nasıldır bilmiyorum.
kullanan,bilen,alan var mı.
bu konuda fikir istiyorum sizden?

İkisini de kullanmadım bişe diyemicem canım ama ben karacanın setini aldım, şansa artık..

bu çeyiz setlerini bozuyolar mı acaba yaa çatal kaşıkla yemek takımını shefer almak istiyorum ama tencere ya emsan ya korkmaz ya karaca olsun istiyorum güvenmiyorum bu konuda açıkçası.

Tek tek almışsın gibi olur ama biçok şey alıcağın için aynı fiyat yaparlar belki, bi konuşman lazım..

kızlarrrr bişey sorcam

Canım karar senin ama bence krc yada schefer almaa kimsenin önerdiğini duymadım yine krc idare eder ve çok güzel modelleri var ama aldanma derim biraz daha koy üzerine emsan, korkmaz, hisar felan bak. emsanında şahane setleri var yada set beğenmiyosan ayrı ayrı al aşağı yukarı aynıya gelir.

Canım karar senin ama bence krc yada schefer almaa kimsenin önerdiğini duymadım yine krc idare eder ve çok güzel modelleri var ama aldanma derim biraz daha koy üzerine emsan, korkmaz, hisar felan bak. emsanında şahane setleri var yada set beğenmiyosan ayrı ayrı al aşağı yukarı aynıya gelir.

hisarı kesinlikle alamam da emsan olabilir.çok pahalı yaaa.ben toplu alacagım için çok borcada girmek istemiyorum.
uygun fiyat ama kalitede olsun istiyorum.
bu isteğime uygun olanda sanırım karaca.
da emsan kaç para bilmiyorum araştırmam lazım.

Selam kızlar ne güzel bir topic bu böyle... Bende nişanlıyım 2012 Temmuzda da düğünümüz var ALLAH'IN izniyle:52:

kızlar bende nişanlıyım bende çok araştırdım ve korkmazdan aldım çeyizimi kesinlikle tavsiye ederim .. karaca yada schfer almayın tencerelerde yani almayın kullananlar pek menun kalmıyorlar çeliklerin tabanları hemen yanıyormuş çelik denince jumbo hisar korkmaz emsan hisar tercih edin derim. tabi maddiyatta önemli jumbo hisar biraz marka bazında pahalı korkmaz aldım ben inşallah seneye evledndiğimde menun kalırım fiyatlarıda uygun geldi bana

canım ben toplu aldım ama şöyle diyeyim tencere seti içinde tost makinasıda var korkmaz
çatal bıçak korkmaz
cezve çaydanlık düdüklü falan hepsi var buna ilaveten schafer kahvaltı seti birde köşeli yani tam kare olmayan bir yemek seti aldım hepsi 1600 tuttu istersen netten resimlerini vereyim bak kodlarına bakarsan ürünleri görmüş olursun ama sade kullanışlı sadece yemek takımım kareye yakın köşeli o biraz süslü:) bunları aldığım için birde hediye 6kişilik yemek takımı verdiler günlük kullanmalık umarım yardımcı olmuşumdur:)

yemek takımı çok mühim değill de tencereyle çatal kaşık önemli benm için.
kodlarını tabiki ver canım bakiyim bi.
emsanın fabrika satış magazası var bana yakın bi yerde belki orayıda gezerim bi ara.
ama tencerede korkmazın eline kimse su dökemez.
annem 25 yıldır kullanıyo hiç bişeycik olmadı/B]

Korkmaz A2525 Shadow 89 Parça Çatal Kaşık Seti
buda çatal bıçak ve sandığı çok şık klasiğin dışında çok şirin ben alınca daha bi sevdim tabi bunların değişik modelleri var bunalr benizm zevkime göre biraz sade ürünler makinaya falan atınca bozulmasından korkuyorum herşeyi sade seçiyorum:) bunada bak istersen

SHF 410
38 Prç. Harmony Collection Kahvaltı Takımı
buda schafer kahvaltı setim aldıklarımı paylaşmış oldum resim eklemeyi falan bilmiyorum ondan böyle kod yazdım:)

Mervem emsanında fiyatları orta şekerr, bakabilirsin şuan uygun setlerii varr vee evt emsanın satış mağazası bizim burdaa :)))
Benim herşeyim korkmazz, ekmek kızartmam, fritözüm, su ısıtıcım, tost makinem vss.
Şimdi nişandan sonra gidip günlük çatal bıçak, tencere takımı, düdüklü, elektrikli semaver ve çaydanlık alıcam inş.
istoçtan alıyorum çok uygunaa geliyo tatlım :82:

akimelcim baktım canım hepsine.gerçekten sade ve çok sıklar.bende sade şeyleri seviyorum.
selinim ben gidip bir yada 2 yere taksit açıcam onun için istoç zor

kızlarrrr bişey sorcam

mrb canım ben gecen yıl hısardan aldım setlerımın hepsini annemınde hısardı hep yıllarca kullandı ne bı cızık ne bı kararma oldu yemek takımlarında da cok guzel modellerı var butcene uygunsa hısar al derım ben dıger markaların hepsını gezdım shcefer,karaca,bernard, esse en kalıtelısı hısardı bu ıslerde yıllardır calısan bı arkadasım var o onerdı karaca zaten kendı uretmıyormus baska bı yere urettırıp amblemını basıomus ve kırılma sonucunda da ıyı ılgılenmıomus hanı dıolar ya garantılı falan dıe sorun cıkarıomus yanı.benım fıkrım bu umarım yardımcı olur sana :)

Mervem emsanında fiyatları orta şekerr, bakabilirsin şuan uygun setlerii varr vee evt emsanın satış mağazası bizim burdaa :)))
Benim herşeyim korkmazz, ekmek kızartmam, fritözüm, su ısıtıcım, tost makinem vss.
Şimdi nişandan sonra gidip günlük çatal bıçak, tencere takımı, düdüklü, elektrikli semaver ve çaydanlık alıcam inş.
istoçtan alıyorum çok uygunaa geliyo tatlım :82:

istoç bana da yakın, bi kere gezdim ama zamanım yoktu hemende bulamadım istediklerimi. Sen hangi mağazaya gidiyosun selin direk oraya gidim bende :1:

Back