2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
canım aynen benim listede karman çorman.
tablo şeklinde yapıp aldıklarımı işaretlicem selininki gibi.
ben bütçe falan ayırmadım valla :)))
gidip yaklaşık 3-4 binlik alşveriş yapıp 6 ya böldürcem.
bu aldıklarımın içinde ıvırım zıvırım hariç herşeyim olcak.
bi kağıda yazdım çantamda şu anda ama çıkarıp buraya yazamam şimdi :))
ama söz yarın bi fırsatını bulup yazcam canım :)
çok fiyat araştırdım çünkü aşagı yukarı bi masraf çıkardım kendime.
her taksitimi öderkende maaştan kalanla ıvır zıvırları alcam.
ör:banyo paspası,tezgah üstü bakliyat kavanozları vs...

Kızlarrr nabıyonuzzz ancak girebildimmmm :27:
Esracım mobilyaların harikaa cnm güle güle kullan inş. erken değilmii ama nerde tutcaksınız mobilyalarınızı bide kaça malolduu??
Ben kendi yaptıklaırmı söyliyim ayakkabı çanta fasafisolarımı hallettim
diğer eksiklerimiide tatmamlıyorum çok az kaldıı çokkk eksiklerimin bitmesinee

Ya birde size bir sorum varr bu gelinlik içine giyilen özell ekstra silikonlu çamaşırı bulamadım nerde satılırr nerden bulabilirim yardım edinnnn :26::37:

Saol selincim, erken oldu biraz nişanlımın tezcanlılığı işte :) onun tanıdığına yaptırdık biz ve deposunda demonte duruyo şuan, düğüne yakın kurdurup bakıcaz. Yatak odası ve yemek odası 2 şerden 4 bin tuttu :66: normalde mağaza fiyatı 5500 filan tutuyordu.. Köşe takımı ve tek çekyatı da toplam 1650 ye aldık, onlarda boş bi ev vardı orda ambalajlı duruyo, çektiğimiz krediyle peşin ödediğimiz için baya uyguna geldi bize..

Merhaba kizlar :)
hayatim yatak odani ne kadara aldiniz sormama müsade varmi?

Kıslarr bu arada anket açtımm, ilk cevabıda ben verdimm,
Katılımlarınızı bekliyorumm bakalım 2012 gelinlerii ortalamaa kaç yaşındalarrrr :66::66::66::66:

Ankete cvp verdim bende... :34:

emyay bende bugün yapacaktim göya da henüz firsatini bulamadim :)
hm ablamda dedi bana 4-5 milyara hall olur heralde diye..
ama ben bi listemi yazayim sen madem arastirmisin belki toplam fiyat konusunda yardimci olabilirsin :)

Saol selincim, erken oldu biraz nişanlımın tezcanlılığı işte :) onun tanıdığına yaptırdık biz ve deposunda demonte duruyo şuan, düğüne yakın kurdurup bakıcaz. Yatak odası ve yemek odası 2 şerden 4 bin tuttu :66: normalde mağaza fiyatı 5500 filan tutuyordu.. Köşe takımı ve tek çekyatı da toplam 1650 ye aldık, onlarda boş bi ev vardı orda ambalajlı duruyo, çektiğimiz krediyle peşin ödediğimiz için baya uyguna geldi bize..

Ankete cvp verdim bende... :34:

Çok iyi düşünmüşsünüz cnm, güzell fikirr, bizimde aynı şekilde nişanlımıntanıdığı var beğendiğimiz modelli o kendi yapıcak, modelleri beğendim bakalım nasılolcaklar.
Herşeyi önceden yapmak inan çok faydalı, bende biraz tezcanlıyım çünkü önümü hemen görmek isterim. Hepsi harika cnm tekrar gülee gülee mytlu huzurlu günlerde kullan inşn..:16::16:

Günayydınnn kıslarr günaydınnnnnnnnnnn:66:
Bugün çok mutluyummmm dün nişanlık provam vardıı bitmişşş vee harikaa olmuşş bayıldımmmmm, endişelerim boşaymışş :69:
Ufak rutuşlarıı kalmışşş sonraa tamamdırrrrr :82:

Son düzenleme:
günaydın canım.diğer topikte okudum çok geçmiş olsun bu ara salgın var herkeste bu mide üşütmesi ishal aldı başını gidiyo valla

Evet mervem boşaa üzmüşüm kendimii, şimdi daha iyi anlıyorumm :23:
Se nasılsın neler yapıyosunn ne var ne yokk bakıymmm ??
Kim hasta bu arada bahar mı ?? geçmişler olsunnn:15:

günaydın canım.diğer topikte okudum çok geçmiş olsun bu ara salgın var herkeste bu mide üşütmesi ishal aldı başını gidiyo valla

teşekkürler tatlım gerçekten salgın var aman dikkat edin kendınıze... yaz gelınce dırek soguk ıceceklere saldırıyoruz bıranda mıde bozuluyor cıplak ayakla da sıcak dıye taslara basıyoruz bu sefr de bagırsaklar usuyor sonra cekıyoruz kahrını... sağlık herseyden onemlı canım ya kalıcı hasarlara yol acmasın da onemlı olan o.. Allah hepımızı hastalıklardan korusun ınsallah...

Kim hasta bu arada bahar mı ?? geçmişler olsunnn:15:

sagolasın canım benım... 2 gun neler cektım neyse ki şuan eskı sağlığıma kavustum Allaha cok sukur... cok dıkkat edın canım kendınıze sımdı acıyı cekınce akıllandım cevremdekılerı de uyarıyorum soguk ıcmeyın taslara basmayın oturmayın falan dıye cunku ınsan anlamıyor bır anda organlar ıflas edıverıyor..

SeLam kızLar =)
BaLımm cok sevındım eLbisenin istedıgın gibi oLmasına merakLa bekLıorumm görmeyiii =)
Geçmiş oLsun kim hastaysa =((

Bende sabahtan beri evLe uğraşıyorum bu akşam nişanLım bize geLicek yemeğe =)

Slm gelincikler ben geldim.

Ben hiç bir hazırlık yapmadığım için. Öyle takip ediyorum sizi.

Böcüğüm nişanlığının istediğin gibi olmasına çok sevindim. Güle güle giy inş.

KIna mumlarınızı böyle süsleye bilirsiniz kızlar

$Kina-mumu__40672963_0.jpg

Back