- Konu Sahibi bal_bocegi
- #3.161
Kizlar beyaz esya ve mobilya konusunda fikirleriniz varsa paylasirsaniz sevinirim cünkü üc ay sonra beyaz esya ve mobilya alis verisini yapicaz insaAllah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaşlar bende 2012 geliniyim inş :) . ben bır kac markaya baktım beyz eşyalara aklıma yatan sımdılık samsung'un kombi tipi buzdolabı ve wash & dry çamaşır makinesi fıyatlarıda uygun dıger bır kac markaya gore ama hala arastırma asamasındayım sizlerinde fikirlerini almak isterim :))
kızlar... havuza kaydoldum haftada ıkı gun gıdıyorum bakalım..... ayrıca bugun kayınvalıdemle gune gıdıcez kendımı cok garıp hıssedıyorum hıc alıskın degılım böle seylere yaaa
merabaa
Yüzmeye gidiyosun he ne güzeel, bende sabah sabah nişanlımı bu hafta bi gün havuza kaçalım diye ikna etmeye çalışıyorumİşten izin alıcam kimseye çaktırmadan gitcez ayarlayabilirsem
Ramazanda geliyo, son bi eğlence güzel olurdu dimi ama
Günde ilkten kasılırsın belki ama sonra servisti sohbetti filan güzel geçer tahminim, alışırsın![]()
bu sıcaklarda cok ıyı gelır valla havuz:))) gunede sırf para bırıktırme amaclı gırdık bakalım hayırlısıyla sonunu gorelım![]()
Bende yarın havuza gitmek için dünden beri söylüyorum ama tık yokbenide havuza götürünnnnn :84:
Merhaba :)
Beyaz esyani hepsini ayni markadan almayacakmisin?
İyi yapmışsın, bende girdim geçen sene tabi biz toplanmıyorduk sadece paralar toplanıyordualdığım parayı bankaya koydum, hem alcaklarıma rahatca harcadım hem elimde kaldıkca üstüne koydum biriktirdim biraz, bilezik alcam diyomda biraz daha para koymam lazım, altına yetişilmiyo mübarek..
Uğraş uğraş duygu sömürüsü yap biraz götürsünhangi havuza gidiyosunuz???
canım samsung'un bulasık makınesı cok tuzlu geldı bana fırında dusunmuyorum zaten set üstü alcam dedıgım gıbı daha araştırma aşamasındayım tam karar veremedım:))
Biz de üc ay sonra beyaz esya ve mobilyamizi secicez :)
Benimde arastirmalara baslamam gerekiyor :)
gönlüne göre içine sineni bulursun inş canım :))
Günaydınn gelinciklerrrrr, hayırlıı haftalarınızzz olsunnnnn![]()
günaydınn ben bu pazartesileri hiç sevmiyorum yaaa![]()