2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar ben beyaz eşyaalrımın hepsini Arçelikten aldım. Yaklaşık 3 sene olmuştur ( fırınlı aygaz,çamaşır,bulaşık ve küçük el aletleri ) arçelikten küçük ev aletleri tavsiye etmem. Arçeliğin eski kalitesi gerçekten ölü. Ablamla aynı ürünleri aldık. Çamaşır makinasından falan çok memnun. ama bu makinalardaki günlük yıkama programları falan hepsi fos hiç aldanmayın. çamaşır makinasında yorgan yıkama özelliği olması fln güzel onlar işe yarıyor. iç hacmi 8 ltre olması da güzel. gerisine çok takılmayın derim.ben daha almadım mağazada duruyor ama her an gidip beyaz eşyaları buna gerek yok şu özelliğe gerek yok ben şunu sevmem bunu istemem diye dürtebilirim. Bizim bulaşık makinası 3 programlı evdeki ile aynı iyi deterjan kullanırsan işini çok iyi görüyor hiç bir sorunu yok. ablamda aynı makinayı 1,5 senedir güzel güzel kullanıyor. Fırınlı aygazından da gayet memnun ama ben gene de tekrar eşya alıcak olsam özellikle bulaşık makinamı gider boshtan alırım. Hakikaten bence kalite kokuyor. Hemde bosh sanki hiç eskimiyecekmiş gibi yıllardır hep aynı perfonmans ile çalışacakmış gibi duruyor. çok konuştum

ne güzel ya ben araştrmayı sewerim kendime bi çizme alsam bile araştrrm yani :) uzun araştrmalar snucunda pike aldm çok şükürr

vallaha bende sureklı arastırıyorum herseyı hemde ama bır yerden sonra bıkkınlık gelıyo yoruldum yaa ne bılım aşkım yanımda olsa belki yine bıkmazdım ama onu cok ozledım ondan galiba icimden hıc bısey yapmak gelmıyo:97::97::97:

vallaha aklimda bosch ve ariston var ama bilmiyorum bakalim ( beyaz esya sans işi yaa..

Mrb kızlarr, ooh bol muhabbetler maşallh maşallh

ben büyük ihtimalle arçelik alırım.pek anlamam markadan ama vestel almam.
bosh,arçelik iyi diye biliyorum

Bizim tüm beyaz eşyaları nişanlım aldı Vestel den.. Ben pek istemiyordum vestel ama onun tanıdığı vardı geliş fiyatına yaptı, modelleride gayet hoş gri aldık hepsini ama kullanışı nasıl bakıcaz artık.. :44:

İyidir gülüm sen nasılsın bakemm,
Nişan için büyük bi çoğunluğu atlattık gibiii eksik olarak
Bohça için çok az bir alışveriş
Nişan çiçeklerim için malzeme alınacak ve yapılacak,
Nişan saç aksesuarım ve takılarımı alıcam
Nişan ayakkabım alıncak
Okkkaaaaaaaaaa

iyi kızzz bitmiş bişey kalmamış hadi gözün aydın
valla yine söylüyorum ben senin yerinde olsam uzatmam düğün tarihini :78:
ben nişanlımı çok özlüyorum dayanamıyorum artık valla çok duygusalım bu ara

Biz biraz önden gidiyoruz hazırlıkta, ramazan giriyoya bayramdan sonrada çok az bir vakit kalıyo anca bohça getir götür olur o sürede diye böyle birr hızz yaptıkk çokta iyi olduu :78:
Yalnız şöyle bişi oldu davetiyelerimi 2 günde teslim ettiler ben 1 haftadır davetiyelerimi yazıcağım kalemi almaya çıkamadımm Bugün halledeyim :26:
Mervemm bende çok özlüyorum gerçi biz sık görüşüyoruz ama onda bile düşün yanii zor oluyor ama şartlar iyi olsun herşey güzel olsun az daha sıkalım diyoruzz hep. Düğün tarihi kesinleşti zaten şuan nişandan sonra gün almaya gidicez herşeyin hayırlısı balımm, Allahım hakkımıza hayırlısını nasip etsinn

ne güzel netleşti demek tarihin.
bizim ekimde kuzenimin düğünü var memlekete gidicez babamla annemle falan.
nişanlımın ailesi ordaya.
gidince netleştircekler.
biz erken istiyoruz.
karşı tarafta erken istiyo ama bizimkiler mayıs sonu kına haziran başı düğün diyo.
neyse öyle olsun ya napim artık.
mayıs sonu düğün olursa ben martıda çalışır çıkarım mecbur.
çünkü eşya almaya gidicem bi kaç gün kalmam gerekicek.
çeyiz gidicek bikaç gün kalmam gerekicek evim yerleşicek falan düğüne 2 ay kala boşta olmam lazım.
sence doğru mu düşünüyorum selincim?

Günaydın Canlar

Bizde düğün tarihini konuştuk kızlar. 30 Haziran Cumartesi akşamı olacak inşallah bir terslik çıkmazsa. Gene de netleşmiş bir şey yok ama öyle düşündük. Ben Mayıs olsun diyorum ama Nişanlım mayısta tatile gidilmez diye istemiyor. Mecmur beklicem yani

Canım senin ailen neden haziran istiyo havalar ısınsın diyemi, başka bir sebebten mi?
Birde sen orayamı gideceksin, istanbulda yaşamıycaksınız anladığım kadarıyla.
Canım 2 ay önce çıkman erken olur sanki ama 1 ay normal hazırlıklarını tam hız yaparsın, hem dinlenirsin, eşya işini sen gittiğinde beğen onlar alsınlar, yada bir ay kala alın daha iyi olur para birikmiş olur, hadi hiç olmadı 1-2 gün her iş yeri izin verir sonuçta düğünü olcak. Ama senin bir ay fazladan çalışman sana katkı sağlar bir aylık maaşınla bir eksiğini giderirsin.

Mervem gelinlik bakmaya başladın mı? :)

Ben şimdiden bir kaç modele baktım.
Böyle şapkalı olsun istiyorum ama türbanla olmuyor ya

Oyy esmacımm hayırlıı olsunn, benden bir hafta sonra evleniyosun sendeee
Ay ne güzle yaa şimdiden heycan basttı hemen tarihini düzenliyim senindee

selincim ailem neden haziran istiyoooo.şöyle anlatim annem haziran temmuz istiyo.acele etme diyo.
babama kalsa nisan normal.
inşallah babamın dediği olur ama sanmıyorum
iiş meselesine gelince dediğin gibi bi ay fazla çalışsam bir sürü eksiğimi alırım.
ama 15 saatlik yol.
mayıs sonu düğün olsa nisan başı eşya almaya gidicem.
ki yatak odam özel yapım olcak.
yapılmasını beklicem belki bilmiyorum ne kadar sürdüğünü.
eşyalar eve gelcek.
e sonra istanbula gelip tül perde diktircem yada ordan diktircem.
dikilmesini beklemek zorundayım.
sonra geri gelcem.çeyiz toparlicam çeyiz gidicek 1 ay önceden falan.
gidip yerleştircem mecbur.
ki kınamla düğünümün arası 1 hafta olcak.
mesela kınam 26 mayısta olsa mayıs başı herşeyimi yerleştirmem halletmiş olmam lazım ki son ayımı evde geçirmem gerek hazırlıkla falan.
ayy ne bilim iş durumuma baglı burdakilerin anlayışına baglı

Hmm anladım cnm işin bu kadar karmaşık olcağını hesaba katmamıştım tabi, sen memleketle istanbul arası mekik dokuycaksın bir süre. O zaman haklısındır cnm 2 ay önce çıksan ancak hallaedersin. hani b ir kere gitsen herşeyini halletsen o sürede tmm da git gel olunca senin açından da iş açısındanda zor olabilir.
Neyse sen şimdilik düşünme bunları günün belli olsunda bi herşeyy olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…