- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
- #25.341
bende kızılaydayımmmmabc hemen bırakma düzelirrr
neredesin bakim seni bulayım
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kına günü olan dış çekimden![]()
kızlar bi resmimi koyucam dş çekimden kaldırcam hemen![]()
sehker ben görmedim??
abcd_123 canımmmm
çok üzüldüm inan ama çok sorunlar yaşadınız haklsıında bilemiyorum ne diyeceğimi![]()
hoşgeldin kuzum
çok üzüldüm bende ne zorlukla çekiyoruz bu saatten sonra ayrılmak iki taraf içinde yıkım olur...rabbim yardım etsin :26::26:
Sehker koycakmısın fotoyu çıkıcam ben şimdi yemeğe
Albüm yap yaaaaa
Sen gelince koyayım tAtlim gerçi msn den gösterebilirim resimleri sana![]()
Yemeğe gidiyorum koyarsan foto göremeyeceğim![]()
abcde_123
Canım iyimisin?
kızlar bu güzel gelinlik ve ev muhabbetlerinizin arasına bunu sokmak istemezdim ama beni tanıyanlar var habersiz bırakmak istemedim.
biz ayrıldık.
babam hala dur bakalım belki bişeyler yaparlar diyor. ama nişanlım ve ben olmaz artık diyoruz.
o kadar çok yıprandık borçlara girdik. ama bir destek göremedik ve hep çelme taktılar bize.
diliyorum ki hepiniz çok mutlu olursunuz.
sakın ama sakın sevdiğinizden vazgeçmeyin.
hepinizi çok öpüyorum. hoşçakalın.
en iyisini yaparsın tatlım sonucta begenip ne kadar gec alırsan aslında bu senin yararına bence cünkü gelinlik kutudan cıkıp asılması gerekiyo herkez meraklı dogal olraka bakmanı giymeni istiyo dügünden önce kirlenmesini veya taslarına bişey olmasını hiç bir gelin adayı istemez bende o yüzdn 1 bucuk ay kala falan bakmaya basladım haziranın sonunda gelinliğimi alıcam sonrada zaten ankaraya gidiyoruz
oohh mis ne güzell kum beji çok güzel kendi evimizde senelrdir o rengi kullanıyoruz güzel seçim canım inş. tatlı inş. herşeyin çok güzel sorunsuz olurr
aynen acele etmeye gerek yok tatlım önce evin işlerini halledeyim de gelinlik olur ablamın 15 gün içinde diktiler hemde harika oldu
nasıl yani neden ki canım benim nişanlımın ailesinden de hiç destek görmüyoruz biz ama inan daha çok kenetleniyoruz birbirimize siz neden koptunuz ki çok üzüldüümm yaa
evet o meraklılar yok mu zaten ablamın gelinliğini de çok merak etmişlerdi ama akıllı annem nasıl kapadıysa üstünü çarşafla kapamış alttan da açılmıyor duvara asmış düğüne kadar kimse göremedi
nişanlımın işleri biraz kötü gidiyor ya kızlar
biraz bunalımda bir dua yazıp arabasına koymak isterim
ne önerirsiniz :26::26::26:
Çok sinirliyim sistem yok bilgi işlemi arıyorum yoğunuz diyorlar onlari ki işde benim ki değil sanki,
Leyla çıkıyorum canım mail attım sona
ordan konuşalaım![]()