2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Ayy çok şeker olmuş tatlım...bende kına için düşünüyorum...sanal alemden yollarım diye..bana güzel bir örnek oldu şekerim

iyi değilim tatlım kalbim çok kırık canım acıyor dündendir gözümden yaş eksik olmadı kabullenemiyorum bu kadarınıda...

Tatlım sıkma canını yaaaa...benim başımda ne belalar var bilsen sıkma canını herşey yoluna girer...nişanlın senin üzülüceğini düşünememiştir...öyle düşünse zatyen sölemez kuzum...bir bilezikle falan bişey olmaz canım...önemli olan seni gelin yerine kızları yerine koysunlar..saygı sevgi olsun...gerisi boş inan bana

bende gelin oluyorum kızlaaaar :123:
gelinliğim çok farklı şahane olacak bir an önce zaman geçsinde giyeyim
bu arada düğünüm 24-25 ağustos ve 1 eylül :)

gunaydın kızlarr
dun aksam 10 kadar ev aradık
1 tane yenı verılmsı bı evı gezdık
keske gezmeseydık
o derece yanı
700 e tutulmus
sıfır daıre tabıkı

bır tane gırıs kat sorduk 500 lıra sıfır daıre
1+1 ayretten amrikan mutfak
ısımıze gelmedı acıkcası ev sahıbıde aıle ınsanı apartman gelınlerı ve kendının
sıldık kafamızdan

bı bına buldum sıfır 4 daıresı bos sahıplerı almanyada evler 1 senedır kapalı ne olacagı bellı degıl

1 tane daire aslında hıc aklımda olmayan bodrum kat
yukarıdan asagı ınıyosun gırerken
3+1
2 banyolu
mutfagı buyuk
bır kısı tutmus ancak hıc oturamadan tayını cıkmıs nısanı atılmıs kalmıs oyle
1 el badana ıster ev
onun harıcınde camlara sıneklık lazım
bahceye beton atılmalı
korunaklı hale getırılmelı
bız cok begendık
ama persembe cumada gezıcez sonr apısman olmak ıstemeyız cunku ıkımızde en ust katlarda oturuyorduk onlar yenı grıs kata gectıler yuksek gırıs sıfır onlarında
neyse bu daıre 500 lıra kıra 500 depozito 500 de aracı kısı ıstıyor :S babam 450 versınler dıyor

bız 700 lırayı gozden cıkarmıstık hem o katlarda daire bulamadık grııs katlardada balkon olmuyor
bılemıyorum ıste resımler

salonu aksam saat 7 cıvarı

mutfak on tarafa bakıyor sokaklar cok genıs buarada

koridoru

ortak banyo ve wc
klozet var ama sag tarafta cekmemısım onu

ebebeyn banyosu

mor fayanslar

yatak odasını cekmemısım

burası olursa oglumun odası olur gercı cok kucuk bı yatak bi dolap

burdaso bahceye cıkan oda burası mutfak olsaymıs ıyı olurmus burada cam yok ıskanı alınması ıcın yapılmamıs ama burayada boydan cam yapılabılırmıs
bu oda hıc planda yoktu
kucuk bı kose mobılyası bır tv ve egenın oyun odası olabılır bızde bruada otururuz
kendı kendımızeyken

burasıda bahce
bı grııs katıda bos ama ne balkonu var ne kendıne aıt bahcesı

buraya beton yapılıp sahte cım halı o yandakı demırlerede branda ustunede bakkalların semsılerı oluyorya acılıp kapanan ohhh
ogluma salıncak masa yerlere mınder
bızı cok cezbettı ev
bahce bakımsız ama herhalde ust katlardakılerde cop fılan atmamıs atılsa pıs olurdu dıye dusunuyorum

arkada gozuken yer babamların dukkanının arkası ust katlarda amcam ve kuzenlerım

işte boyle... sız olsanız bodrum kat tutarmısınız?
bızde bakınacagız daha aama ıcımız aktı buraya pısman olurmuyum?
ozenırmıyım ust katlara?

gunaydın kızlarr

işte boyle... sız olsanız bodrum kat tutarmısınız?
bızde bakınacagız daha aama ıcımız aktı buraya pısman olurmuyum?
ozenırmıyım ust katlara?

SAKIN derim ev güneş görsün mutlaka.. güneş girmeyen eve doktor girer.. benim annemlerin evi kottaydı çok çektik... şimdi gelini olacagım evim hep güneşli sıcak...

Tatlım ev bence güzell...eğer bahçesi hoş ise ve seni rahatsız edecek bir görüntü yoksa cam önünde olabilir neden olmasın...ama pişman olmamak adına biraz daha gez bakalım derim

oyle gunnuk guneslık degıl elbette ama yazın hep bahcede olunur
beton atılıp bı kısmına sahte cım halılardan salıncak
masa sandalye
ısıklandırma
bıraz cıcek bocek
ustu brandayla kapatılır yanlarda kapatılırsa cok guzel olur
bodrum kat da dogrusu bahce katımı ne dıye gecıyor
ınsallah pısman olmayız daha gezıcez yatak odasıda gayet guzl
mutfagı cırkınmı sızce?
bırde salonuna koltuk takımı unıte ve yemek masası sıgarmı gayet rahat ederız dıye dusunuyorum apartmanda ya
ev sahıbı ıstanbulda deıgl
ne bılım ıstedıgımızıde yaptırabılırmıs
gırıs katlar yanı apartmanda duz ayak olanlarda balkon olmutyor
ee bı ustlerı bız herne kadar gozden cıkardık desekte 600- 700 lıra bısey olur suanda burayı 450 sayıyorum fatura parası eder ustu
daha ıyı bı bırıkım yapabılırız

neredesiniz gelinciklerrrr
mastakvimi, ggod-heart, kalplerarası, citl ve ismini sayamadıklarım

canım evin güneş alması ve dışarı görüşü önemli onun haricinde ben beğendim temiz ev bulmak çok zorrr bu daire üst katlarda olsa fiyatı 200-300artardı cnm hayırlısı herşeyin...

kılzar ben size nikahımı anlatmayı unuttum cuma günü nikahım vardı bide sınav telaşı hafta sonu bide temizlik burda işler yoğun neyse gittik cuma günü nikaha bir sürü millet var herkes hetyecanlı masaya ıturduk işte nikah masasına nikah memuru sordu bana neyse ewt dedim sonra benmki bekleyemeden sadece sen dedi adam benmki heemn ewet ewet diyooo sonra nikah memuru dedi kime ewt diyosun gülüştük neyse karı koca ilan ediyorum dedi benmki ayağımı arıyo basmak için ayaklarımı içeri koydummmmm yapamadı ben yapamayacağımı biliyodummm beceremedi kaynanam diyoki oğlum uyanık ben bastırmaz dedim diyooooooooooo

günaydın canım merhaba

günaydın balımmmmmm

Sanada günaydın canım selamlaaar
milena sabırsızlıkla resimleri bekliyoruz
sehkerim geçmiş olsun yavrum yaaa...inş bugün daha iyisindir :26::26:

bende bende

günaydın kuzular

günaydınn
bende gelin oluyorum kızlaaaar :123:
Gelinliğim çok farklı şahane olacak bir an önce zaman geçsinde giyeyim
Bu arada düğünüm 24-25 ağustos ve 1 eylül :)
hayırlı olsun hoşgeldin aramıza

yani benim giriş kat tercihim değil ev karanlık gibi gözüküyor bence biraz daha araştır derim

günaydınlar kızlar

günaydın egumus

herkese mutlu bir gün diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…