2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Sehker sen burdayken kocan nerde
Balayınızdasınızzzzz
seni görende 10 yıllık evli sancak
git kocişinin yanına aaa:1::1::1::1::1:

Kocişim is maillerine bakıyor tatlim balayı ama telefonu susmuyor yeni projenin anlaşmasını okuması gerekiyormuş onu okudu bende size yaZdim şimdide tv bakıyor ben burdayim :1:

Saatlerdir benimle uğraşıyor şiddetli grip oldum bulantım var ay ne hastayim anlatamam evlenince bu kadar hasta olunduğunu bilmiyordum bas ağrısı çekiyorum 2 gündür boğazlarımda şişti balayinda kocişim bana bakıyor Kıyamam ilaçta doldurmuş birsuru aklı çıktı Bişey olcam diye :30:
Kesinlikle yanınıza ağrı kesici kas gevşetici alın balayina giderken :2::2:

macera dolu şeker kocişini yalnız bırakma buralarda durma :)

Daha yeni kendime geldim azıcık cok hastayim şekerim Yaaa şiddetli bas ağrısı yuksek ateş çekiyorum devamlı üşüyorum odadan degil yataktan bile çıkmaya halin yok :2:
O oyun oynuyor bende burdayim Canim Saatlerdir basımda bekledi zaten :1:

sehkercımm dugunun hayırlı olsun tatlım yazdım burdan gordun mu bılmıyorumm.. nıce seneler tatlım benım.. allah bır omur aynı yastıktan ayrı yatmanıza ızın vermesın ınsallah :):1::1: balayındasınn nette ne ısın var bebegım senın??

Kocişim is maillerine bakıyor tatlim balayı ama telefonu susmuyor yeni projenin anlaşmasını okuması gerekiyormuş onu okudu bende size yaZdim şimdide tv bakıyor ben burdayim :1:

Saatlerdir benimle uğraşıyor şiddetli grip oldum bulantım var ay ne hastayim anlatamam evlenince bu kadar hasta olunduğunu bilmiyordum bas ağrısı çekiyorum 2 gündür boğazlarımda şişti balayinda kocişim bana bakıyor Kıyamam ilaçta doldurmuş birsuru aklı çıktı Bişey olcam diye :30:

Cok garip oluyor yaa esim falan diyosun alışkın olmayınca utana sıkıla söyleniyor :9:

tatlım nazara gelmişindir büyük ihtimalle eşine söylersin bir okusun seni :1:

sehkercımm dugunun hayırlı olsun tatlım yazdım burdan gordun mu bılmıyorumm.. nıce seneler tatlım benım.. allah bır omur aynı yastıktan ayrı yatmanıza ızın vermesın ınsallah :):1::1: balayındasınn nette ne ısın var bebegım senın??

Teşekkür ederim tatlim âmin inşallah sanada mutluluklar yeni gelin olduk:1:
Ay cok hasta oldum Saatlerdir dip dibeyiz kocişim dibinde oyun oynuyor bende bete bakayım biraz dedim kötü hissettirdiniz kendimi ne isin car diye diye kocişim bı Sey demiyo ki benim :17::9:

Teşekkür ederim tatlim âmin inşallah sanada mutluluklar yeni gelin olduk:1:
Ay cok hasta oldum Saatlerdir dip dibeyiz kocişim dibinde oyun oynuyor bende bete bakayım biraz dedim kötü hissettirdiniz kendimi ne isin car diye diye kocişim bı Sey demiyo ki benim :17::9:

gecmıs olsun tatlım.. gunes falan mı carptı kı??hımm o oyun oynuyorsa normal. nasıl gectı dugunun tatlım.. cok mutlu ol ınsallah yaa...

ben düğünümden 1 ay sonra gidicem balayına demekki o yorgunluk stres vs vs düğünün ertesi günü çıkıyor o yüzden hiç üzülmeyeyim hemen gidemiyorum diye:1:

ben düğünümden 1 ay sonra gidicem balayına demekki o yorgunluk stres vs vs düğünün ertesi günü çıkıyor o yüzden hiç üzülmeyeyim hemen gidemiyorum diye:1:

Hic üzülme tatlim gercekten kötü okunuyormuş bilseydim böyle olacağımı bende ertelerdim :2:
Herkes bikiniyle ben hırkayla geziyorum :1:

adas nasilsin iyimisinn hastami oldun cok gecmis olsun cnm yaa :( msjlarimi aldinmi adas dikkat et kendineee msn giremionmu

Canim adaşim msj attım ama göndermedim :19:
Msn ye giremiyorum tatlim kendi pc yanımda degil telefondan giriyorum :1:
Ben Hasta oldum iste evlendim bı gariptin evlenmek alışmaya çalışıyorum evini cok özlüyorum :25:
Sen nasılsın tatlim ?
Kocişim çağırıyor yarın görüşürüz sekerler iyi geceler :3:

Bugün aldığım en güzel haber çok şükürr....
dün akşam türkçe olimpiyatları süper geçti şarkılar şiirler söyledik yabancı kardeşlerimizle hiçde sıkılmadım:))
Gece 1 di eve girdiğimde nasıl yattım bilemedim... koltukta iki büklüm uyuyakalmışım :))
iş yerinde canım sıkılmaya başladı bir çıkayım diyorum azıcık gezeyim bakalım
Yemek kursuna giden arkadaşımı canı gönülden tebrik ediyorum bu kadar azim süper ben gidemem sanırım bi kere sıkılırım :))
düğünüme de son 37 gün kaldı :26:
ayy stress stresss napıcam böyle yawww:18:

Çokk eğlenceli aslında herkes yemek yapıp birbirine ikram ediyo kocaman masa kuruyoruz falan. :9:

kim yemek kursuna gıdıyor ayollll

Ben gitmiştim. :ssz:

acaba bu havalarda havuza gidilebilinir mi ki :17:
Havuza gidip stress atmak istiyorum:24:

Sezon açıldı herkes havuzlardaaa. :23:

kızlar birşey soracağım siz ütü masası aldınız mı ben kaç yere baktım 150-200 tl arasında bu masalar kazanlı ütü yeri olanlar işte sanki dengesiz duruyor, ütüyü koysam düşecekmiş gibi ...

siz nasıl aldınız..

Ben de o olayı anlamadım. Kazanlı istiyodum ama kuzenimde bi beceremedim o masada ütü yapmayı. Bi yandan kıyafet kayıyo onu düzeltirken masa sallanıyo markasıda kötü değil ama ağğırlığından kaynaklı genellikle. Ağırlık merkezi nerde çözemedim. :27:
Alırken iyi bakmak lazım kazanlı ütüyle nasıl olur diye yoksa eziyett. :31:

Allah yardımcın olsun canım..kişisel bakım ürünlerini annenle kullanıyorsan kendine yenilerini alabilirsin.hepsini bi anda alma ama,sürekli yeni şeyler çıkıyor,insan denemek istiyor filan,yada ilgiler değişebiliyor..
emin ol buketi bi tek sen beklemiyorsun:))

Kızlar lütfen benim için dua eder misiniz? düğüne 25 günüm kaldı ama hala evim yok,tayinler ha açıklandı ha açıklanmadı derken ev işini hep erteledik,en son bi tane bulmuştuk,tam sevindim hayal kurmaya başladım bi şekilde bozuldu o iş,olmadı..şimdi gene ev bakıyoruz,ama nişanlıma çok uzağım,netten olduğu kadarıyla,çok moralim bozuluyor,daha bunun yerleşmesi,eksiklerinin giderilmesi hatta belki boyası-tadilatı var..ALlah'ım ev arayan ve evlenen herkese yardım ediyor,hayırlısıyla bize de yardım eder inşaallah..

Aldım bugün. Mağaza boştu bayanda çok ilgiliydi 1 saate yakın inceledim. :27:
Allah yardımcınız olsun inşAllah hakkınızda en hayırlısı nasip olur. :54:

+100:128::128: çok mükemmel canım güle güle kullan:34:
çok güzel ben çok beğendim canım:16:

canım nişan işlerin hallolmuş baya çok sevindim , kendi telaşlarım aklıma geldi, davetiyen de çok güzel canım

Teşekkür ederim kuzum. Hoşgeldiiin. :16:

anladım tatlım bakalım ileride gidebilirim belki ama sıcakta çekilmez gibime geliyor

ayyy çok üşengecim

Günaydın canımmm
çok geçmiş olsun şansızlık olmuş seninde baya
nazar bonucğu de geç tatlımmm
balayın da ne işi ne oyunu ayollll:20::20::20::20::20:
öyle bi şey yapsa nişanlım tepesine binerim valla:19::19::19:

Back