Dün sabah yola çıktık benim ailemin yanına gittik el öpme falan bide o kadar çık özledim ki evimi anlatamam
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
Neyse babam geldi aksam üstü biraz oturduk bizi otobüse bindirdi biz balayina gidiyoruz sözde bir tatil koyünde vila tarzı bı yer tuttuğumuzu saniyoruz biz neyse indik biz bizi almaya geldiler falan yine yollara düştük bizi bildiginiz apart tarzı bı yere götürdüler hic Bişey yok pis bakımsız dedim gidelim aradık bize bu yeri ayarlayan acenteyi gelinizi aldı bindik otobüse tekrar benin ailemin evine geldik duyan koparak bizi ariyo falan herkes gülüyor bize bizde sinir oluyoruz sonra bizde halimize güldük
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aksam internetten başkabiyer bulduk bu defa kusadasi olsun daha yakın kendimizi riske atmayalım dedik abimlerin aldı bizim eşyaları tabi bende bı valiz var anlatamam görmeniz lazım kocaman tıka basa dolu kocişim abimler çıldırıyor falan neyseni geldik aman görmeniz lazım korkunç felaket albümlerde dedi ıti bı yer degil gibi bı Sey olursa arayın benim müvekkilimin oteline yerleştireyim sizi bulunur yer ben kocise bı baktım kapin önünde aldık soluğu neyse aldılar bizi şimdi deniz manzaralı guZel bakımlı bı otelde kalıyoruz cok beğendik mutluyuz rahatsız hizmet sınırsız
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Böyle bı olay yasadık tabi morali yuksek tutmak icin cok çabaladık
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Bide sürekli mide bulantisi çekiyorum sabah oldu B'nde oldum ateşim var hasta oldum bı sormayın ne dokundu bilmiyorum ama iyi oldugum söylenemez