- 21 Nisan 2012
- 6.349
- 1.667
- 198
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #24.781
GELİNİM bak bende ekledim albüme nişanlığımı sana fikir olur
Coook hos. Rengide ayri bi güzel. Cok begendim.
Tamam o zaman senin ekledigin cepken modelini kayit ettim.
Gelinlikcime göstericem.
Birde senin dedigin gibi ön kisimda ki taftan kumasi alsinlar bi sekilde.
Arka tarafta olsun sadece.
Birde gelinlikcime de sorarim tabii ki onun da bir fikri vardir elbet :)
Yardimin icin cok tesekkür ederim :)
Tatlım benim ailem ve nişanlımın ailesi tesettürlü bende açık olduğum için uyum sağlamam gerekiyordu...
cepken sevmediğim için gelinliğime kol eklettirdim çok kalın askısı var azıcık da kollarımdan iniyor çok hoş ve sade oldu tavsiye edebilirim şekerim....
Ama diğer yerleri ile oynama bence bu haliyle kalsın
canım bence böyle çok hoş abartıdada değilama boleroyu giyme derim eğer bira kapalı olmasını istersen kalın askı yaptır bi arkadaşta demişti ama şimcik kiminin dediğini unutuum :44::44:
canım okuldaki bilgisayarın ekranı biraz kötü o yüzden açıkçası çok göremiyorum. ama ön taraf çok karışık değil sanki. isyan123' ün önerilerine katılıyorum bende. Bana yan taraf çok kalabalık gibi geldi. Birde yine isyan123 ün gösterdiği cepken hem çok hoş hemde bence elbisenin dantel ayrıntısı olması sebebiyle daha uyumlu olacaktır. Ama tabi en mantıklısı terziye konuşup neler yapılabileceğine onunla karar vermen. Sonuçta bu tarz kıyafetlerde kafaya göre oynamalar modeli ciddi anlamda bozabiliyorİşin uzmanı daha pratik çözümlerle sonuca ulaşabiliyor:)
Coook hos. Rengide ayri bi güzel. Cok begendim.
Tamam o zaman senin ekledigin cepken modelini kayit ettim.
Gelinlikcime göstericem.
Birde senin dedigin gibi ön kisimda ki taftan kumasi alsinlar bi sekilde.
Arka tarafta olsun sadece.
Birde gelinlikcime de sorarim tabii ki onun da bir fikri vardir elbet :)
Yardimin icin cok tesekkür ederim :)
sağol canım verdım geldı hatta,Davetiyeni çokkk beğendimmm
Çiçeğin siparişini verdin mi?
aynı resımdekı gıbı cok guzel ama boyutu bıraz kucuk yanı ben bıraz sık cıceklı ıstıyodum bunu bıraz sıkıstırınca kucuk duracak mecbur oyle kullanıcam ama dert edecek kadar değil,sen resim iste ama elde tutulan resım olsun,bana resımde ıyı geldı ama sıkı sıkı değil yanı 2-3 cıcek daha ısterdı o buketGünaydin bende bugün krem inci demeti siparis ettim oda 27 cm yaziyordu sanirim.
Kücük mü gercekten?
Tüh ya. Bende sevinmistim simdi siparisi verdim diye
tamam canım yarın ceker koyarım resmını ceyız gıttı telastan hıcbısey yapamadım öldük yorgunluktan evın resmını bıle aksam olunca cektım ama cok kotu cıkmıs tekrar cekıcem ceyızlıkler kalksın da sonra,heryere serdıler dantel havlu bohca felan kalkarsa cok sevınıcem cunku evde bos yer kalmadıSelam kızlar nasılsınız?
ya lütfen çekip koy fotosunu biz de görelim,bak sipariş vermek isteyen çok..ama emin olamıyoruz,üstelik ben 2 buket birden almak istiyorum,yani görmem lazım mutlaka,yoksa o para çöpe gidecekbu arada beğenmezsek iade şansımız var mı?
kesinlikle tatlım...sor danış onlar bir şekilde çözüm yolu buluyorlar...zaten toplama olunca her yerinden değiişiklik yapılabilir gibi geldi banacepkeninde tülden olursa hoş duracaktır diye düşünüyorum
Kalin ve kollardan azicik inen askilar bunlarida not edeyim.
Tesekkür ederim canim fikir icin :)
Sanada cok tesekküre derim :)
Kalin aski yada diger iki arkadasin da söyledigi gibi tül cepken tarzi bisey olsa daha iyi olur demek ki.
Evet kesinlikle zaten gelinlikcime danismam gerekiyor.
Oda yardimci olacaktir insaAllah.
Cok tatli bi bayandi zaten.
Bakalim insaAllah güzel bir cözüm bulabiliriz.
Hepinize tesekkür ediyorum arkadaslar fikirlerinizle yardimci oldugunz icin.
Albümü kaldirabilirim :)
ne demek canım bizler ne için varız
Kuzum naber sabahtab beri görüşemedik seninle...özelden sana yazıcam bası gelişmeleri
merhaba kızlar nasılsınız?
merhaba kızlar nasılsınız?
masatakvimim bak bu işte düğün yerimiz olacak inş...bugün kesinleşicek
Eki Görüntüle 436464 Eki Görüntüle 436465 Eki Görüntüle 436466 Eki Görüntüle 436467 Eki Görüntüle 436468
canım ben yemek yapmma prog var onu indirdim
İçinde bir sürü yemekler var
ayrıca yenilerinide ekliyorsun yazmana gerek yok kopya yapıştır
daha hızlı olur
resmini filanda ekleyebiliyorsun
tavsiye ederim yazmakla uğraşmazsın hem
aaa bilmiyordum hiç adı ne tatlım programın, bende indireyim süper olur..
adını bilmiyorum yemek tarifi prog indir de canım ben öyle bulmuştum
adını bilmiyorum yemek tarifi prog indir de canım ben öyle bulmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?