2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
GELİNİM bak bende ekledim albüme nişanlığımı sana fikir olur :34::34:

Coook hos. Rengide ayri bi güzel. Cok begendim. :nazar:
Tamam o zaman senin ekledigin cepken modelini kayit ettim.
Gelinlikcime göstericem.
Birde senin dedigin gibi ön kisimda ki taftan kumasi alsinlar bi sekilde.
Arka tarafta olsun sadece.
Birde gelinlikcime de sorarim tabii ki onun da bir fikri vardir elbet :)
Yardimin icin cok tesekkür ederim :)

Gelinlikcime göstericem.

kesinlikle tatlım...sor danış onlar bir şekilde çözüm yolu buluyorlar...zaten toplama olunca her yerinden değiişiklik yapılabilir gibi geldi bana :34::34: cepkeninde tülden olursa hoş duracaktır diye düşünüyorum :34::34:

Tatlım benim ailem ve nişanlımın ailesi tesettürlü bende açık olduğum için uyum sağlamam gerekiyordu...
cepken sevmediğim için gelinliğime kol eklettirdim çok kalın askısı var azıcık da kollarımdan iniyor çok hoş ve sade oldu tavsiye edebilirim şekerim....
Ama diğer yerleri ile oynama bence bu haliyle kalsın:54:

Kalin ve kollardan azicik inen askilar bunlarida not edeyim.
Tesekkür ederim canim fikir icin :)

canım bence böyle çok hoş abartıdada değil:34::34: ama boleroyu giyme derim eğer bira kapalı olmasını istersen kalın askı yaptır bi arkadaşta demişti ama şimcik kiminin dediğini unutuum:17::44::44:

Sanada cok tesekküre derim :)
Kalin aski yada diger iki arkadasin da söyledigi gibi tül cepken tarzi bisey olsa daha iyi olur demek ki.

canım okuldaki bilgisayarın ekranı biraz kötü o yüzden açıkçası çok göremiyorum. ama ön taraf çok karışık değil sanki. isyan123' ün önerilerine katılıyorum bende. Bana yan taraf çok kalabalık gibi geldi. Birde yine isyan123 ün gösterdiği cepken hem çok hoş hemde bence elbisenin dantel ayrıntısı olması sebebiyle daha uyumlu olacaktır. Ama tabi en mantıklısı terziye konuşup neler yapılabileceğine onunla karar vermen. Sonuçta bu tarz kıyafetlerde kafaya göre oynamalar modeli ciddi anlamda bozabiliyor :( İşin uzmanı daha pratik çözümlerle sonuca ulaşabiliyor:)

Evet kesinlikle zaten gelinlikcime danismam gerekiyor.
Oda yardimci olacaktir insaAllah.
Cok tatli bi bayandi zaten.
Bakalim insaAllah güzel bir cözüm bulabiliriz.

Hepinize tesekkür ediyorum arkadaslar fikirlerinizle yardimci oldugunz icin.
Albümü kaldirabilirim :)

Gelinlikcime göstericem.

kesinlikle tatlım...sor danış onlar bir şekilde çözüm yolu buluyorlar...zaten toplama olunca her yerinden değiişiklik yapılabilir gibi geldi bana :34::34: cepkeninde tülden olursa hoş duracaktır diye düşünüyorum :34::34:

Kızlar geldim ben .... Ceyizim de yerleşti.. Çok yoruldum.. küçük eksikler var son 3 haftaya girerken halledicez inşallah... Herkes iyidir umarım...

Davetiyeni çokkk beğendimmm:16::16::16::16:

Çiçeğin siparişini verdin mi?
sağol canım verdım geldı hatta,
Günaydin bende bugün krem inci demeti siparis ettim oda 27 cm yaziyordu sanirim.
Kücük mü gercekten?

Tüh ya. Bende sevinmistim simdi siparisi verdim diye :(
aynı resımdekı gıbı cok guzel ama boyutu bıraz kucuk yanı ben bıraz sık cıceklı ıstıyodum bunu bıraz sıkıstırınca kucuk duracak mecbur oyle kullanıcam ama dert edecek kadar değil,sen resim iste ama elde tutulan resım olsun,bana resımde ıyı geldı ama sıkı sıkı değil yanı 2-3 cıcek daha ısterdı o buket
Selam kızlar nasılsınız?

ya lütfen çekip koy fotosunu biz de görelim,bak sipariş vermek isteyen çok..ama emin olamıyoruz,üstelik ben 2 buket birden almak istiyorum,yani görmem lazım mutlaka,yoksa o para çöpe gidecek:50:bu arada beğenmezsek iade şansımız var mı?
tamam canım yarın ceker koyarım resmını ceyız gıttı telastan hıcbısey yapamadım öldük yorgunluktan evın resmını bıle aksam olunca cektım ama cok kotu cıkmıs tekrar cekıcem ceyızlıkler kalksın da sonra,heryere serdıler dantel havlu bohca felan kalkarsa cok sevınıcem cunku evde bos yer kalmadı:1:

InsaAllah canim.
Iste böyle seyleri kafaya taka taka safagi dolduracagim sanirim :)
Gercekten cok tesekkür ederim cok sagol!!

Kalin ve kollardan azicik inen askilar bunlarida not edeyim.
Tesekkür ederim canim fikir icin :)

Sanada cok tesekküre derim :)
Kalin aski yada diger iki arkadasin da söyledigi gibi tül cepken tarzi bisey olsa daha iyi olur demek ki.

Evet kesinlikle zaten gelinlikcime danismam gerekiyor.
Oda yardimci olacaktir insaAllah.
Cok tatli bi bayandi zaten.
Bakalim insaAllah güzel bir cözüm bulabiliriz.

Hepinize tesekkür ediyorum arkadaslar fikirlerinizle yardimci oldugunz icin.
Albümü kaldirabilirim :)

ne demek canım bizler ne için varız:34::34::32::32::32::32:

Kuzum naber sabahtab beri görüşemedik seninle...özelden sana yazıcam bası gelişmeleri :34::34:

canım gördüm hemencikte yazdım sana:16::16: ben bugün çok yoğunum:26::26: defterleri yazdıracaz muavin envanter felan :18::18::18:

merhaba kızlar nasılsınız?

saol kuzum ben yoğunum ve halsizim çok sıcak var

bugünde farklılık olsun dedim eşarp taktım piştim resmen şal taksaydım enazından rahat olurdum:31::31::31::31::53:

ayy kızlar evimde net olmayacak bir süre, vın falan mı alsam diyorum karar veremedim aslında..

şimdi ben yemek yapmasını pek bilmiyorum tarife bakarak yaparımda aklıma gelmez..

Kendime bir defter hazırlamaya başladım.. Yapmak istediğim ve sevdiğim yemeklerin tariflerini yazacam.. Nette olmazsa nasıl yaparım yemekleri :)

Mantarlı tavuk soteden başladım.. Pasta çörek ne geliyorsa tarifini yazacam..

Evet bayanlar sizlerin aklınıza gelen yemek var mı yazılmalı dediğiniz.. :16::16:

canım ben yemek yapmma prog var onu indirdim
İçinde bir sürü yemek tarifleri var
ayrıca yenilerinide ekliyorsun yazmana gerek yok kopya yapıştır
daha hızlı olur
resmini filanda ekleyebiliyorsun
tavsiye ederim yazmakla uğraşmazsın hem

Son düzenleme:
canım ben yemek yapmma prog var onu indirdim
İçinde bir sürü yemekler var
ayrıca yenilerinide ekliyorsun yazmana gerek yok kopya yapıştır
daha hızlı olur
resmini filanda ekleyebiliyorsun