2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
heee o zaman teyzenin kızından özür diliyorum konuya anlamadan daldım sanırım:1:

Herneyse davetiye çok hoş çok şık ama başka alternatif de bakabilirsin canım bu sefer başkaları seni yadırgayabilir...:ssz:

Belki bana kızacaksın tatlım ama iki ablam evlendi 3 aileye verilen davetiye dışında diğerlerinin hepsi çöpte böyle konular için çok üzülüp şu günleri sıkıntılı geçirmene değmez tatlım:54:

tabi bu benim şahsi görüşüm :18:
evet canım bu seferde abes kacarımm
cok ıncelme dıyorsunda ıster ısteme zınsan takıyor
sımdı gelınlıgı atlattık ya ne varmıs bunda moduna gırıyorum :D

konsol ayrı tv ünite ayrı tatlım...
Tv ünitesinin yanına vitrin alma kuzum :ssz:

Konsol bence evde gerekli birşey misafir için örtü bardak tabak çanak hepsini depolıyor :51:
konsol bencede gereklı
bende unıte alsakmı almasakmı dusunuyorum alcak dıkdortgen bı tv sehpasıda olabılır kararsızım cok sevmıyorumunıte

Evet biliyorum canım
olmaz bu o yaptırmış artık canım
Sen diğer modeli düşün o da güzeldi

Benim elbise kabarık ama çok değil
mavi elbisedeki gibi az da değil
nişanlım yollarsa fotoyu bende yollarım sana canm
Varsa imkanın git gör tabi
evet cetvelim çokkk güzel:16::16::16:

darısıı basımızaaa masatakvımımmm
anladım tul seklınde kabarık oyleyse
hadı hayırlı ugurlu olsunn sekerımmm

selam kızlar :) ben de 1 temmuzda evleniyorum, 29 haziranda da kınamız olacak inşallah.. ben şuanda öğrenciyim, (bi 2 sene kadar daha öyle olmaya devam edicem inşallah:) ) ve geçen dönem polonya da erasmus yapmıştım, oradan gelince 11 şubatta nişan yaptık şimdi son 27 gündeyim. Gelinlik tamam ev hazır, çeyizim tamamlanıyor, gün alındı, şimdi sadece gün sayması kaldı ki u da inanılmazz yorucu, yani heyecan yordu beni! . neyse, sizler de ya benim gibi gün sayıyorsunuz yada yuvanıza kavuştunuz, Allah yuvasını kuranlarınızı mesut etsin, benim gibi heyecanla mutlu gününü bekleyenlere de selamet versin :)) öpüyorum!:16:

pakizee bindallı cok guzelll
kac lıra bunlar

tatlım 350 tl y di yanlış hatırlamıyorsam..
Zaten satmıyorlar sadece kiralanabiliyor benim aldığım yerde

bende oyle dedım ayrı seyler dıyorum yok görgüsüzlük olurmus ikisini almam ya cok canım sıkkın yaa ben zten vitrin istemıyorum kalabalık oluyo o zman sadece masa ve konsol bıde tv ünitesı.3 ü bı arada olmazmıss

bende tv ünitesi aldım ama sadece alt modülünü yanındaki dolap vs istemedim ben tv yi direk duvara monte ettircem zaten
ama senin içine sinmesi önemli şekerim eğer içine sindiyse sorun yok güzelim..
Eş seçebiliyorsun da mobilya seçmeyi mi bilmiyceksin :1:

Allah içine sindirsin balıımmm

Sağol şekerparem:54:

selam kızlar :) ben de 1 temmuzda evleniyorum, 29 haziranda da kınamız olacak inşallah.. ben şuanda öğrenciyim, (bi 2 sene kadar daha öyle olmaya devam edicem inşallah:) ) ve geçen dönem polonya da erasmus yapmıştım, oradan gelince 11 şubatta nişan yaptık şimdi son 27 gündeyim. Gelinlik tamam ev hazır, çeyizim tamamlanıyor, gün alındı, şimdi sadece gün sayması kaldı ki u da inanılmazz yorucu, yani heyecan yordu beni! . neyse, sizler de ya benim gibi gün sayıyorsunuz yada yuvanıza kavuştunuz, Allah yuvasını kuranlarınızı mesut etsin, benim gibi heyecanla mutlu gününü bekleyenlere de selamet versin :)) öpüyorum!:16:

Hayırlı ugurlu olsun ınsallah
hersey bıtmıs beklemesıkalmıs
aslında gununde az kalmıs
darısı basımıza
Allah bır omur mutlu olmayı nasıp etsın

Merhaba hanımlar;

Herkes haftasonunu iyi geçirmiş sanırım hep birşeyler halledilmiş.. Ben artık gün değil kaç haftasonum kaldı yetişecek mi diye sayıyorum.. Genelde haftasonu eksik tamamlayabiliyoruz malum..

Cumartesi evimi temizledim.. pazar çeyizim gitti.. Çok yorulduk ama değdi... İnş. Diğer haftasonu yerleşme işi bitecek.. Tuttuğumuz ev annemlere uzak böyle gidip gelemiyorum :(

pakize canım bindallının çok değişikmiş mutlu mesut giy.. çok yakışmış..

Kalplerasi canım aldığın eşyalar hayırlı olsun.. az kalmış evin anahtarı geldiği gibi yaparsınız boyasını da inş.

Masatakvimi tatlım kıyafetin çok hoş güzel renk seçimi..

Sehkerrrr ömür boyu mutluluklar canım..

pakizee halilariniz hayirli olsun :) 2bin TL uygun geldi bana ama kac tane hali aldiniz?
yenidendogdum teyze kizi ayip etmis gercekten gösterdigin davetiye cok tatli bence ama :)
masatakvimi cok begendim elbiseni güle güle giyin insaAllah :)
Pricessa hayirli ugurlu olsun insaAllah simdiden tebrikler :)

Benim de 1 ay 3 günüm kaldi.
Ve 2 hafta sonra türkiyeye geliyorum.

evet canım bu seferde abes kacarımm
cok ıncelme dıyorsunda ıster ısteme zınsan takıyor
sımdı gelınlıgı atlattık ya ne varmıs bunda moduna gırıyorum :D

konsol bencede gereklı
bende unıte alsakmı almasakmı dusunuyorum alcak dıkdortgen bı tv sehpasıda olabılır kararsızım cok sevmıyorumunıte

darısıı basımızaaa masatakvımımmm
anladım tul seklınde kabarık oyleyse
hadı hayırlı ugurlu olsunn sekerımmm

evet canım tül ile :1::1::1::1:

Merhaba hanımlar;

Herkes haftasonunu iyi geçirmiş sanırım hep birşeyler halledilmiş.. Ben artık gün değil kaç haftasonum kaldı yetişecek mi diye sayıyorum.. Genelde haftasonu eksik tamamlayabiliyoruz malum..

Cumartesi evimi temizledim.. pazar çeyizim gitti.. Çok yorulduk ama değdi... İnş. Diğer haftasonu yerleşme işi bitecek.. Tuttuğumuz ev annemlere uzak böyle gidip gelemiyorum :(

Eviniz hayirli olsun insaAllah hep huzur icinde yasarsiniz yeni yuvanizda.
Üzülme en azindan ikinizde türkiyedesiniz.
Bak benim ailem binlerce kilometre uzakta olacak. :(

Merhaba hanımlar;

pakize canım bindallının çok değişikmiş mutlu mesut giy.. çok yakışmış..

Kalplerasi canım aldığın eşyalar hayırlı olsun.. az kalmış evin anahtarı geldiği gibi yaparsınız boyasını da inş.

Masatakvimi tatlım kıyafetin çok hoş güzel renk seçimi..

Sehkerrrr ömür boyu mutluluklar canım..

Üzme kendini cnaım yaaa
sende bir sürü şey halletmişsin HERŞEY GÜZEL OLACAK:16::16::16::16:

Eviniz hayirli olsun insaAllah hep huzur icinde yasarsiniz yeni yuvanizda.
Üzülme en azindan ikinizde türkiyedesiniz.
Bak benim ailem binlerce kilometre uzakta olacak. :(

evet canım, şükür ediyorum nişanlımın tayin durumu vardı.. çok uzağa gidecektik bizde ama olmadı.. Şimdi annemlerle aynı şehirdeyiz..

Sen de üzülme canım, Allah yokluklarıyla sınamasın.. Gidip gelirsiniz inş.

evet canım, şükür ediyorum nişanlımın tayin durumu vardı.. çok uzağa gidecektik bizde ama olmadı.. Şimdi annemlerle aynı şehirdeyiz..

Sen de üzülme canım, Allah yokluklarıyla sınamasın.. Gidip gelirsiniz inş.

Amiin, cok güzel söyledin gercekten.
InsaAllah ikmanlarimiz el verdigince gider geliriz.

Biz yuvalarimizda mutlu olalim en önemlisi tabii ki bu.
Ama aileden ayrilmakta kolay degil...

hayırlı olsun canım :))

pakizee halilariniz hayirli olsun :) 2bin TL uygun geldi bana ama kac tane hali aldiniz?
yenidendogdum teyze kizi ayip etmis gercekten gösterdigin davetiye cok tatli bence ama :)
masatakvimi cok begendim elbiseni güle güle giyin insaAllah :)
Pricessa hayirli ugurlu olsun insaAllah simdiden tebrikler :)

Benim de 1 ay 3 günüm kaldi.
Ve 2 hafta sonra türkiyeye geliyorum.

evet canım ben sıralıyayım şöyle

6m.karelik halı
4 m. karelik halı
80cmx5m halı
1mx4m. halı bundan iki tane

bu kadar aslında evde halı hiç istemiyorum ama kayınvalidem halısız olmaz dedi gönlü olsun :9:

ileride çoğu zaten sarılıp köşe bekçisi olur sanırım:1:

Üzme kendini cnaım yaaa
sende bir sürü şey halletmişsin HERŞEY GÜZEL OLACAK:16::16::16::16:

Evet canım Herşey çok güzel olacak.. :) Napalım artık olduğu kadar diyorum.. Öyle çok eksiğimiz kalmadı, kalanda kalsın evlendikten sonra hallederiz diyorum..

Günler yaklaştıkça oda olmayıversin moduna girdim hiç hoşlanmıyorum bu durumdan ama başımda tonla dert var , Dün annem sarıldı kızımın eşyası da gitti dedi..

Ben de eşya gitti diye bende gidecek değilim yaa Gitmem kalırım dedim :)

Gülüştük.. ama çok acı veriyor ikimizde belli etmeden şakaya vuruyoruz ama geçti günler düğün vakti geldi..

çizelgem 3 haftalara düşmüş..

Evet canım Herşey çok güzel olacak.. :) Napalım artık olduğu kadar diyorum.. Öyle çok eksiğimiz kalmadı, kalanda kalsın evlendikten sonra hallederiz diyorum..

Günler yaklaştıkça oda olmayıversin moduna girdim hiç hoşlanmıyorum bu durumdan ama başımda tonla dert var , Dün annem sarıldı kızımın eşyası da gitti dedi..

Gülüştük.. ama çok acı veriyor ikimizde belli etmeden şakaya vuruyoruz ama geçti günler düğün vakti geldi..

Az kaldı evet..
Birbirimizi çok iyi anlıyoruz burda herkes aynı sıkıntıyı paylaşıyor
Allah yardımcımız olsunnn

Evinin resimlerini albüm olarakgörmek isterimmm

Selam kızlar nasılsınız?

Selam sekerler:3:
Artık evliyimmmm :1::16:
2 gündür izmideyiz Kaya izmir termal otelde kalıyoruz birazdan burdan çıkıp balayı tatili icin yola cikicaz düğünümüz gelin alma hersey harika gecti cok ağladık cok eğlendik cok güldük cok oynadık :1: :nazar:
Ayrıntıları resimlerle anlaticam :21:
Görüşürüz canlarım :3:

kızııımm,balayında bile canlı yayındasın,maşallah sana vefalı sehker:) kocişini çok yalnız bırakma,kaçmıyoruz bi yere,sabırsızlıkla seni bekliyoruz..

gelinbuketcısınden mı aldın canım,
benım çiçeğim geldi resmini cekmedim,görüntü olarak aynısı ıstedıgım uzun kurdelayı yesıl yaprakları yapmışlar fakat, beklediğimden küçük!!!
sitede 27 cm yazıyor ıste ordakı resımde gorulen kadar ama boyle sıkı sıkı tok bı buket değil,kadınla iletişime gectim en buyuk boy bu dedi,aslında kardeşim babam felan boyutu begendıler ama ben cıcek sayısını az tuttuklarını dusundum bıkac cıcek fazla koyabılırlerdı,sankı elımde yok gıbı hafıf bısey ama gerı gönderilecek kadar küçük değil belirteyim sadece ben daha sık bı çıçek dusunmustum:25:
ya lütfen çekip koy fotosunu biz de görelim,bak sipariş vermek isteyen çok..ama emin olamıyoruz,üstelik ben 2 buket birden almak istiyorum,yani görmem lazım mutlaka,yoksa o para çöpe gidecek:50:bu arada beğenmezsek iade şansımız var mı?

bakalım ben beğendim bir saat tutim emprio armaniden 1300 tl onu artık temmuzun başında alırım die düşünüyorum tatlım...
nişanlına mı kendine mi alacağın saat bu?

tatlım Rabbim ağız tadı versin sağlık huzur versin yeter o anne babalara başta alışmak zor ama yapıcak birşey yok doğanın kanunu

yemekteyim bu arada öpüldünüz:ssz:

Selam kızlar nasılsınız?

kızııımm,balayında bile canlı yayındasın,maşallah sana vefalı sehker:) kocişini çok yalnız bırakma,kaçmıyoruz bi yere,sabırsızlıkla seni bekliyoruz..

ya lütfen çekip koy fotosunu biz de görelim,bak sipariş vermek isteyen çok..ama emin olamıyoruz,üstelik ben 2 buket birden almak istiyorum,yani görmem lazım mutlaka,yoksa o para çöpe gidecek:50:bu arada beğenmezsek iade şansımız var mı?

nişanlına mı kendine mi alacağın saat bu?

Nişanlıma tatlım :1:

hayırlı olsun canım :))

evet canım ben sıralıyayım şöyle

6m.karelik halı
4 m. karelik halı
80cmx5m halı
1mx4m. halı bundan iki tane

bu kadar aslında evde halı hiç istemiyorum ama kayınvalidem halısız olmaz dedi gönlü olsun :9:

ileride çoğu zaten sarılıp köşe bekçisi olur sanırım:1:

Ah bende senin gibiyim mümkün oldugu kadar az hali istiyorum ama benimde kayinvalidem farkli düsünüyor bu konuda :))

6m olan sanirim salon icin dimi?
4m oturma odasi?
80c5 yatak odasi mi?
En sonda ki de hol icin heralde iki adet oldugu icin dimi?

Mutfak icin ne alacaksin?
Ben mutfaga kesinlikle hali istemiyorum.
Temizlik acisindan daha kolay olur diyorum ama emin de degilim...

Iyi günlerde kullan insaAllah :nazar:

Royal Halinin internet sayfasi var mi diye bi bakayim ben :)

Back