2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Günaydın canLarımmm..Hepinize teşekkür ediyorummm..
Evet artık sıra nişanda =)
Bu arada dun akşam saÇLarımı boyadım tekrar evde =/ Ya aLışamadı gözüm o renge yine kendı rengine kestaneye boyadım..ohh bee koyu renk bana daha cok yakışıo yaa
Bugun eLbise bakıcam akşamm ama tek başıma =((

nişan elbisesimi bakıcan canım

Allah tamamına erdirsin, çok sevindim lilacımm..

İnan bende hiç bişey yok ama senin nişan yakın sende bişiler olması lazımm
Benimde aynı şekil evimi ösledimm, hadi eve didelimmmm

Bnde artık stres fLn kaLmadı öLe bi reLaxım kii
Nişan aiLe arasında evde oLucağı için fazLa bi hazırLığım yok..
Bohça ztn anLaşmıştık öLe bişi yapmiicaz ama sadece bi kaç hediye gibi bişiLer aLıp goturcez nişandan snra tabii o...
İstemede sağoLsun teyzem,haLam,annem evin bütün temizLiğini ve ikramLıkLarı haLLettiLer o konuLara hiç karıştırmıoLar nişanda da öLe oLucak =)
Pastayı ztn 1 gun onceden sipariş vericem..
ELbise için bu akşamdan bakmaya başLiicam...
saçLarımı yıne kendi rengine boyadım o yuzden çıtçıt aLıcam sadece boyatmama gerek kaLmiicak =)
AyakkabıLarım erkek arkadasımın işyerinden ayrıLmış bi şekiLde bekLio =)
YüzükLer takıLar hazırdı ztn aLınmıştı..
Dışarı çıkıp eğLenme operasyonunu en yakın bı ıkı arkads ve bır ıkı kuzene ındırdık..Mekan konusu kafamız nereye eserse oLucak
ee başka bişi kaLdı mıı???

Ne güzel yoluna koymuşsun herşeyi, tadını çıkarması heycanını yaşaması kalmış..
Şu relaxlama konusunda dün akşam bende nişanlımla tartıştım biraz,
hala herkesten saklayasım kaçasım geliyo o da kızdı bana benimde psikolojimi bozuyosun diye,
bakalım siz aileninizn arasında nasıl davrancaksınız. Rahat konusunu açıp konuşabilcekmisiniz, gelip gitmelerde sıkıntı olcakmı paylaşırmısınız benimle, biri benide relaxlatsın.. :84: :))

gelincikler özel bir sebebten dolayi yoktum bir kac gün aranizda.. tekrar geldim yeni haberlerimle..

eltimle ilk defa konustum :78: bohca alis verisi yüzünden ic camasiri bedenimi sordu coook utandim kekeledim resmen konusurken :78: rezil oldum kisacasi

nisanimda bana taki olarak bir de saat takilacakmis bu durumda bende damada mi saat takmaliyim? :44:

$afak 19 bu arada

Canımm biz 5 senedir beraberiz o zamandan beri aiLeLer biLiodu sımdı bide isteme-nişan fLn iş ciddiye binince iyice bizimkiLer sazı eLine aLdı =) damat aşağı damat yukarı surekLi bnmLe şakaLaşmaLar fLn =)
Bi yüzüğü takaLım o zaman bnmkide rahat rahat bize geLip gider ben ztn onLara o kdr rahat gıdıorum ki o oLmasa biLe annesiyLe oturuoruz =)
Sende hiiiç çekinmee sonuçta nişanLısın ve evLeniceksın aLLah kısmet ederse..Kötü ayıp bişi yapmıosun kiii rahat oL tadını çıkar bence =)

HoşgeLdin canımmm
Bnde merak ettim göremeince...
Ya asLında evet nişanda damada saat takıLırmışş ama bende aLmadımm arkadasLarıyLa otururken şakaLaştık öLe arkadası dedı artık baban sana bi saat aLır fLn die aLmam Lazım gaLiba :44:
Ayyy çok az kaLdıı yaa 19 güncükkk =))

hosbulduk lilam

bende takildigini duydum yani takanlar varmis.. ama ni$anda saat takilirsa dügünde ne takilacak :44: ya alinacaksa eger burdan almayi düsünüyorum cünkü ama emin degilim iste :)

eveeet 19 güncüüük diyebilirim artiik

parfüm seti de geldi pa$amin armani code ismarlamistim ya hani.. gercekten cok güzel kokuyor begendim kokusunu tavsiyen icin tesekkürler lilam :)

Rica ederim cnm ne demek =)
Bnm de şafak 11

canlar bende geldimmmm :)

evet benimde nişanım olacak yaa
bende saat aldım diaymond rene diye bir marka
ben zaten daha önce swatch dan bir saat almıştım çelik kordonlu
bu da deri kordon olsun dedik. Spor bir saat aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…