- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #2.261
Günaydın canLarımmm..Hepinize teşekkür ediyorummm..
Evet artık sıra nişanda =)
Bu arada dun akşam saÇLarımı boyadım tekrar evde =/ Ya aLışamadı gözüm o renge yine kendı rengine kestaneye boyadım..ohh bee koyu renk bana daha cok yakışıo yaa
Bugun eLbise bakıcam akşamm ama tek başıma =((
nişan elbisesimi bakıcan canım
KızLarrrr hemen koştum burayaaa
İsteme bittiiiii o kdr kastığıma değmedii süperrrr eğLenceLi geçtiiiiii yaa isteme sırasında biLe acaip komik oLdu espri yapıLdı =)))))
KahveLer çayLar ikramLıkLar derken bunu da atLattık sımdı gittiLer =)
Nişan 18 Haziran diye kararLaştırıLdıı..
Çok mutLuyum yaa
Yarın da aşkımLa buLuşcasss yufiiiii =))
Bu da çiçeğiiimmmm
Eki Görüntüle 204618
Nerdesinizz kıslarrrr
Ben burdayım da acaip bi durgunLuk var :S
Aynen öylee bende de bi mahmurluk var bugünnn, sıcaktan saşırdık galibaa:82:
Hadii canlanalımmm amaaa
evet sıcaktan heraLde bnmde hiçbişey yapasım yok uyumak istioorum
ee ne var ne yok
İnan bende hiç bişey yok ama senin nişan yakın sende bişiler olması lazımm
Benimde aynı şekil evimi ösledimm, hadi eve didelimmmm
evet sıcaktan heraLde bnmde hiçbişey yapasım yok uyumak istioorum
ee ne var ne yok
Bnde artık stres fLn kaLmadı öLe bi reLaxım kii
Nişan aiLe arasında evde oLucağı için fazLa bi hazırLığım yok..
Bohça ztn anLaşmıştık öLe bişi yapmiicaz ama sadece bi kaç hediye gibi bişiLer aLıp goturcez nişandan snra tabii o...
İstemede sağoLsun teyzem,haLam,annem evin bütün temizLiğini ve ikramLıkLarı haLLettiLer o konuLara hiç karıştırmıoLar nişanda da öLe oLucak =)
Pastayı ztn 1 gun onceden sipariş vericem..
ELbise için bu akşamdan bakmaya başLiicam...
saçLarımı yıne kendi rengine boyadım o yuzden çıtçıt aLıcam sadece boyatmama gerek kaLmiicak =)
AyakkabıLarım erkek arkadasımın işyerinden ayrıLmış bi şekiLde bekLio =)
YüzükLer takıLar hazırdı ztn aLınmıştı..
Dışarı çıkıp eğLenme operasyonunu en yakın bı ıkı arkads ve bır ıkı kuzene ındırdık..Mekan konusu kafamız nereye eserse oLucak
ee başka bişi kaLdı mıı???
Ne güzel yoluna koymuşsun herşeyi, tadını çıkarması heycanını yaşaması kalmış..
Şu relaxlama konusunda dün akşam bende nişanlımla tartıştım biraz,
hala herkesten saklayasım kaçasım geliyoo da kızdı bana benimde psikolojimi bozuyosun diye,
bakalım siz aileninizn arasında nasıl davrancaksınız. Rahat konusunu açıp konuşabilcekmisiniz, gelip gitmelerde sıkıntı olcakmı paylaşırmısınız benimle, biri benide relaxlatsın.. :84: :))
gelincikler özel bir sebebten dolayi yoktum bir kac gün aranizda..tekrar geldim yeni haberlerimle..
eltimle ilk defa konustum :78: bohca alis verisi yüzünden ic camasiri bedenimi sordu coook utandimkekeledim resmen konusurken :78: rezil oldum kisacasi
nisanimda bana taki olarak bir de saat takilacakmis bu durumda bende damada mi saat takmaliyim? :44:
$afak 19 bu arada
HoşgeLdin canımmm
Bnde merak ettim göremeince...
Ya asLında evet nişanda damada saat takıLırmışş ama bende aLmadımm arkadasLarıyLa otururken şakaLaştık öLe arkadası dedı artık baban sana bi saat aLır fLn die aLmam Lazım gaLiba :44:
Ayyy çok az kaLdıı yaa 19 güncükkk =))
hosbulduk lilam
bende takildigini duydum yani takanlar varmis.. ama ni$anda saat takilirsa dügünde ne takilacak :44: ya alinacaksa eger burdan almayi düsünüyorum cünkü ama emin degilim iste :)
eveeet 19 güncüüük diyebilirim artiik
parfüm seti de geldi pa$amin armani code ismarlamistim ya hani.. gercekten cok güzel kokuyor begendim kokusunu tavsiyen icin tesekkürler lilam :)
Rica ederim cnm ne demek =)
Bnm de şafak 11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?