2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Merhaba kızlar burayı ihmal ettim sanmayın burdayım.
Biizm sarı şeker ece dün akşam kuzenleri ile kudururken düştü ve ayak bileğini çatlatmiş.alçı ile dolaşiyoruz.doktor basmadiği sürece ağrısı olmaz dedi ama ece herşeye zırlıyor.tableti bile kucagına almıyor:-(

geçmiş olsun canım sarı şekere. Allah beterinden saklasın inşallah

bizim de ufaklık geçen hafta kahve döktü yüzüne, yandı. çok şükür bikaç günde geçti şimdi kabukları soyuluyor iz kalmadı şükür

Çok geçmiş olsun canım kızımın adaşına. Allah acil şifalar versin hemen toparlansın inşallah
Amin canım sağol senin ikinci bebiş de hayırlı olsun sağlıkla gelsin dünyaya
Canim ya kiyamam ecosuma allahkotusunden sakinsin sanada bu donemde sabir versin
Sağol bacikombugun kontrol e gidicez bakalım haber veririm sana.
ay geçmiş olsun canım sizede.işte yürüuemiyor ya o çok kötü.kucakta taşiyoruz.babaannesinde kalıyoruz burda vakit çabucak geçiyor evde sıkılıyor ilğilenen cok.ben çok bunaldım

Tuğçe sen ekim 2012 annesi deil misin canimm

Kizlar selamlar herkese uzun zamandir profilime giremiyordum sifren yalnis diyordu sadece okuyup cikiyordum bugun bikac ugrasdan sonra sonunda girebildim ben de aranizdayim artik herkese hayirli gunler bebis bekleyenler sag salim kucunuza gelsin insaAllah isteyenlere de en hayirli vakitte nasip etsin saglikli bebeler

Biara çok problemler oldu aitede birkkaç gün kapalıydı fln belkıde ondan kaynaklıydi.ben tüm hesaplarının şifresini aynu yaparım daha rahathoşgeldin buarada.

Hosgeldin canim sen nasilsin zor zamanlarinizi atlattinizmi

Hosgeldin canim sen nasilsin zor zamanlarinizi atlattinizmi
Hosbulduk cnm simdi daha iyiyim 23 ekimde yaptim dogumumu icimde hep bir umut oldu belki saglikli dogacak belki yanilmislar drlar ama soyledikleri gibi oldu Rabbim oyle yaratmisdi kendisi verdi kendisi aldi hayirlisi boyleymis Rabbim tasiyamayacagimiz imtihanlra salmasin bizi

Başın sağolsun güzelim rabbim sabır versin kardeşi yattıkça abisine ömür versin rabbim

Allaj dayanma gücü versin yavrum ya.hiç üzülme allah evladına uzun uzun sağlıklı bir önür nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…