- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #7.401
Cnm bende isterim katılmak yönetici kim beni ekleyebilirmi? Birde telefon numaramı nasıl göndereceğim size?Yasaktır diye söylemedim ama whatsapp dan grup kurduk
Kız ben tabiiki başi cekmezsem olur mu?özel mesaj attım.katılmak isteyen telefon numarasını banaa özel mesaj atsınCnm bende isterim katılmak yönetici kim beni ekleyebilirmi? Birde telefon numaramı nasıl göndereceğim size?
Ahahaa dimi mesaj attım özleden numaramı.Kız ben tabiiki başi cekmezsem olur mu?özel mesaj attım.katılmak isteyen telefon numarasını banaa özel mesaj atsın
Merhaba kızlar burayı ihmal ettim sanmayın burdayım.
Biizm sarı şeker ece dün akşam kuzenleri ile kudururken düştü ve ayak bileğini çatlatmiş.alçı ile dolaşiyoruz.doktor basmadiği sürece ağrısı olmaz dedi ama ece herşeye zırlıyor.tableti bile kucagına almıyor:-(
Amin canım sağol senin ikinci bebiş de hayırlı olsun sağlıkla gelsin dünyayaÇok geçmiş olsun canım kızımın adaşına. Allah acil şifalar versin hemen toparlansın inşallah
Sağol bacikomCanim ya kiyamam ecosuma allahkotusunden sakinsin sanada bu donemde sabir versin
ay geçmiş olsun canım sizede.işte yürüuemiyor ya o çok kötü.kucakta taşiyoruz.babaannesinde kalıyoruz burda vakit çabucak geçiyor evde sıkılıyor ilğilenen cok.ben çok bunaldımgeçmiş olsun canım sarı şekere. Allah beterinden saklasın inşallah
bizim de ufaklık geçen hafta kahve döktü yüzüne, yandı. çok şükür bikaç günde geçti şimdi kabukları soyuluyor iz kalmadı şükür
Tuğçe sen ekim 2012 annesi deil misin canimmAmin canım sağol senin ikinci bebiş de hayırlı olsun sağlıkla gelsin dünyaya
Sağol bacikombugun kontrol e gidicez bakalım haber veririm sana.
ay geçmiş olsun canım sizede.işte yürüuemiyor ya o çok kötü.kucakta taşiyoruz.babaannesinde kalıyoruz burda vakit çabucak geçiyor evde sıkılıyor ilğilenen cok.ben çok bunaldım
Burdayız :))
evet canım neden sordun anlamadım?Tuğçe sen ekim 2012 annesi deil misin canimm
aaaa ses veren varmıs ıyı baı her gırdıgımde kendı mesajımı okuyorummmBurdayız :))
Biara çok problemler oldu aitede birkkaç gün kapalıydı fln belkıde ondan kaynaklıydi.ben tüm hesaplarının şifresini aynu yaparım daha rahatKizlar selamlar herkese uzun zamandir profilime giremiyordum sifren yalnis diyordu sadece okuyup cikiyordum bugun bikac ugrasdan sonra sonunda girebildim ben de aranizdayim artik herkese hayirli gunler bebis bekleyenler sag salim kucunuza gelsin insaAllah isteyenlere de en hayirli vakitte nasip etsin saglikli bebeler
Hosgeldin canim sen nasilsin zor zamanlarinizi atlattinizmiKizlar selamlar herkese uzun zamandir profilime giremiyordum sifren yalnis diyordu sadece okuyup cikiyordum bugun bikac ugrasdan sonra sonunda girebildim ben de aranizdayim artik herkese hayirli gunler bebis bekleyenler sag salim kucunuza gelsin insaAllah isteyenlere de en hayirli vakitte nasip etsin saglikli bebeler
Hosbulduk cnm simdi daha iyiyim 23 ekimde yaptim dogumumu icimde hep bir umut oldu belki saglikli dogacak belki yanilmislar drlar ama soyledikleri gibi oldu Rabbim oyle yaratmisdi kendisi verdi kendisi aldi hayirlisi boyleymis Rabbim tasiyamayacagimiz imtihanlra salmasin biziHosgeldin canim sen nasilsin zor zamanlarinizi atlattinizmi
Hosbulduk Tugcecigim Eceye masaAllah abla olmus cok guzel ya sari seker hakikatenBiara çok problemler oldu aitede birkkaç gün kapalıydı fln belkıde ondan kaynaklıydi.ben tüm hesaplarının şifresini aynu yaparım daha rahathoşgeldin buarada.
Başın sağolsun güzelim rabbim sabır versin kardeşi yattıkça abisine ömür versin rabbimHosbulduk cnm simdi daha iyiyim 23 ekimde yaptim dogumumu icimde hep bir umut oldu belki saglikli dogacak belki yanilmislar drlar ama soyledikleri gibi oldu Rabbim oyle yaratmisdi kendisi verdi kendisi aldi hayirlisi boyleymis Rabbim tasiyamayacagimiz imtihanlra salmasin bizi
Allaj dayanma gücü versin yavrum ya.hiç üzülme allah evladına uzun uzun sağlıklı bir önür nasip etsinHosbulduk cnm simdi daha iyiyim 23 ekimde yaptim dogumumu icimde hep bir umut oldu belki saglikli dogacak belki yanilmislar drlar ama soyledikleri gibi oldu Rabbim oyle yaratmisdi kendisi verdi kendisi aldi hayirlisi boyleymis Rabbim tasiyamayacagimiz imtihanlra salmasin bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?