2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Beklerim her zaman

Ugrarim ablam kendi kendini idare edebilcek duruma gelsin anneme gidecegim bi sure kalmaya ordan ayarlariz sana gecerim yada gol de bulusuruz havaya bagli olarak
Ben evdeyim bugun eceyle göl kenarına gittik yemek yemeye.evde yemedi çok bunaldı topladık yemeklerimizi gittik oturduk.gelinn sizlede gidelim

Saoll baciim eksik olma

gözünaydın canım darısı bana :) bende teyze olmak istiyorum kardeşime duyrulur burdan

geçmiş olsun kuzuya

kuzularinannesi canım özelden yazacaktım ama mesaj sayım hala yeterli değil. Su zayıflama grubunu takip ediyorum senin adını bide mezun oduğunu gorunce sevindim. Bende 2. Dogumdan sonra fena kilo aldım 78 e dayandım.20 gun sonra kızım 6. Ayını dolduracak ek gıdaya baslayınca sıkı bi diyete gircem hedefim 65. Sen neler yaptın bana biraz anlatır mısın vaktin oursa cocuklardan.bu halimle cok mutsuzum.seni
Gorunce demek oluyomus dedim.kızlar sizde kusura bakmayın bu konunun yeri bu değil ama sizi biliyorum diye buraya yazmak istedim.bide belki bu konuda vereceğiniz tavsiyeler vardır sizinde?????

Umay Villa nın detoks kitabı bu aralar cok moda. Instagram dan da geupları var

maşallah kız neyle besledin o kadar doruk 14ü zarzor gördü çok şükür

ama egoşumuz tosun paşa maşallah
Valla çok değişik bişey yok bizde.çorbalar et tavuk,yoğurt buarada sütü bıraktık kefir.hava sıcak ya sanırım o yüzden ballı aüt içmek istemiyor.sabah akşam 1 bardak sürümüz vardı şimdi akşam üstü bir bardak kefir

Merhaba arkadaşlar nasılsınız ? uzun zamandır gelemiyordum buraya :) Kızçem 3 yaşını doldurmak üzere artık... Siz neler yapıyorsunuz ?
Merhaba canım.1ay kaldı dogumgünümüze bizde büyüdük koca kız olduk.herşeyi konuşuyor herşeyi biliyor birtek uyku düzenimiz yok hala.sırf bu yüzden okula vermeyi düşünüyoruz bakalım araştirmadayız şuan için

Tatildeyim fıstıklar 1 ay önce babaanne sonra anneanne deniz keyfi gezmeler derken artık evimizdeyiz

Ufaklık 1 yaşını doldurdu yürüyor 1,5 aydır sürekli hareket halindeyiz vallahi

Slm kızlar minataha ben.uyeligim iptal olmuş yeni açtım. Çok ozlemisjm szleri kuzu lar 3 yaşını bitirio artık nerdeyse.biz ıdile kardes DUSUNUORUz bile artiq.cok sevgi dolu bi kizim war bebekleri çok sewio yolda görse yanlarına gidio Oksuo bebisleri.

Tatildeyim fıstıklar 1 ay önce babaanne sonra anneanne deniz keyfi gezmeler derken artık evimizdeyiz

Ufaklık 1 yaşını doldurdu yürüyor 1,5 aydır sürekli hareket halindeyiz vallahi
ohh hatun ikinciyide büyüttü.biz hala hamile kalmaya ugrasıyoruz...bizde tatile gidicez hazırlıklar ufak ufak başladı gebelık testimden sonra hızlanıcak

hosgeldin canım.bizde kardeş için çalişiyoruz ama 2 tüp bebek denemem tutmadi şimdi 3.aonucunu beklıyorun.

Selam arkadaşlar arada bakıyorum kimse yazmıyor artık.biz de büyüdük sokaktan eve gelmek istemiyoruz.evde de bol bol yaramazlık yapıyoruz.iştah yok nerdeyse aç geziyoruz tüm gün.selamlar öpüyoruz sizleri
bizim kız aynu bıraktıgınuz gibi doktoruda kilolu diyor.

Inşallah güzel haberler paylaşırsın buradan canım.esra dan haber yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…