- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #7.361
Ben evdeyim bugun eceyle göl kenarına gittik yemek yemeye.evde yemedi çok bunaldı topladık yemeklerimizi gittik oturduk.gelinn sizlede gidelimBeklerim her zaman
Ugrarim ablam kendi kendini idare edebilcek duruma gelsin anneme gidecegim bi sure kalmaya ordan ayarlariz sana gecerim yada gol de bulusuruz havaya bagli olarak
Saoll baciim eksik olma
Kızlar kötü bir gece geçirdik ecenın atesi 39,2 leri gördü hastaneye götürdüm bgaz enfeksiyınu dediker kendi eoktorumuz tatilde.inşallah doğru tedavi uyguluyoruzdur doktor hemen antibiyotık verdi kan vr idrar fln bakmadı:-(
Buarada esr-esr ikinci kez teyze oldu bu öğlen.öpüyorun taze teyzoşumuzu
Sağol canım.geçmedi daha öksğrük cok fena 1 hafadır hava veriyoruz vakalım.doktor cok kılolu dedi eceyi diyetisyene yolladıgözünaydın canım darısı bana :) bende teyze olmak istiyorum kardeşime duyrulur burdan
geçmiş olsun kuzuya
Sağol canım.geçmedi daha öksğrük cok fena 1 hafadır hava veriyoruz vakalım.doktor cok kılolu dedi eceyi diyetisyene yolladı
Kılo vermiş rahatsız diye 17,5 şuançok mu kilolu? kaç kilo ki şuan? minik prensese bak sen maşallah
Kılo vermiş rahatsız diye 17,5 şuan
Doktor 4,5 yasındakı bir çocugun ortalamasıda dedi
gözünaydın canım darısı bana :) bende teyze olmak istiyorum kardeşime duyrulur burdan
geçmiş olsun kuzuya
kuzularinannesi canım özelden yazacaktım ama mesaj sayım hala yeterli değil. Su zayıflama grubunu takip ediyorum senin adını bide mezun oduğunu gorunce sevindim. Bende 2. Dogumdan sonra fena kilo aldım 78 e dayandım.20 gun sonra kızım 6. Ayını dolduracak ek gıdaya baslayınca sıkı bi diyete gircem hedefim 65. Sen neler yaptın bana biraz anlatır mısın vaktin oursa cocuklardan.bu halimle cok mutsuzum.seni
Gorunce demek oluyomus dedim.kızlar sizde kusura bakmayın bu konunun yeri bu değil ama sizi biliyorum diye buraya yazmak istedim.bide belki bu konuda vereceğiniz tavsiyeler vardır sizinde?????
Valla çok değişik bişey yok bizde.çorbalar et tavuk,yoğurt buarada sütü bıraktık kefir.hava sıcak ya sanırım o yüzden ballı aüt içmek istemiyor.sabah akşam 1 bardak sürümüz vardı şimdi akşam üstü bir bardak kefirmaşallah kız neyle besledin o kadardoruk 14ü zarzor gördü çok şükür
ama egoşumuz tosun paşa maşallah
Merhaba canım.1ay kaldı dogumgünümüze bizde büyüdük koca kız olduk.herşeyi konuşuyor herşeyi biliyor birtek uyku düzenimiz yok hala.sırf bu yüzden okula vermeyi düşünüyoruz bakalım araştirmadayız şuan içinMerhaba arkadaşlar nasılsınız ? uzun zamandır gelemiyordum buraya :) Kızçem 3 yaşını doldurmak üzere artık... Siz neler yapıyorsunuz ?
ohh hatun ikinciyide büyüttü.biz hala hamile kalmaya ugrasıyoruzTatildeyim fıstıklar 1 ay önce babaanne sonra anneanne deniz keyfi gezmeler derken artık evimizdeyiz
Ufaklık 1 yaşını doldurdu yürüyor 1,5 aydır sürekli hareket halindeyiz vallahi
hosgeldin canım.bizde kardeş için çalişiyoruz ama 2 tüp bebek denemem tutmadi şimdi 3.aonucunu beklıyorun.Slm kızlar minataha ben.uyeligim iptal olmuş yeni açtım. Çok ozlemisjm szleri kuzu lar 3 yaşını bitirio artık nerdeyse.biz ıdile kardes DUSUNUORUz bile artiq.cok sevgi dolu bi kizim war bebekleri çok sewio yolda görse yanlarına gidio Oksuo bebisleri.
bizim kız aynu bıraktıgınuz gibi doktoruda kilolu diyor.Selam arkadaşlar arada bakıyorum kimse yazmıyor artık.biz de büyüdük sokaktan eve gelmek istemiyoruz.evde de bol bol yaramazlık yapıyoruz.iştah yok nerdeyse aç geziyoruz tüm gün.selamlar öpüyoruz sizleri
Inşallah güzel haberler paylaşırsın buradan canım.esra dan haber yok muohh hatun ikinciyide büyüttü.biz hala hamile kalmaya ugrasıyoruz...bizde tatile gidicez hazırlıklar ufak ufak başladı gebelık testimden sonra hızlanıcak
hosgeldin canım.bizde kardeş için çalişiyoruz ama 2 tüp bebek denemem tutmadi şimdi 3.aonucunu beklıyorun.
bizim kız aynu bıraktıgınuz gibi doktoruda kilolu diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?